- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yani bizde kasli herifleri gorup esimizden isteyebiliriz aynisini.. en fazla spordur yani yapacaklari o zmn.. bicak alti cok baska bisey..kocadan bosandin diyelim.. nolcak:) kaldin mi slikonlarinla basbasa :))belki biz de tesadüfen gördük biryerlerde meselaay banlanıcaz cidden susalım haklısın
ya Turk bayanlarinin bh bedenlerini bilmemesi beni benden aliyor. 75 giyiyosunda, o sirtindan one dogru gelen boy. 75in arkasinda A mi var, B mi var, C mi var, D mi var, E mi var, F mi var????
yorumları şu şekilde okudum yani. Bu ne kadar zor ve riskli nir operasyondur kimbilir, göğsünüzde o yapay ağırlıkları taşımak.. bana çok gelirdi, benim göğüslerim sizinkinden de küçük 70 beden ama çok memnunum ilerde sarkmaz pörsümez, pörsüyecek et yok cünkü
Şaka bir yana, vücudunuzla ilgili karar vermesi gereken kişi sizsiniz, onun bunun kara kaşı kara gözü hatrına böyle ciddi bir operasyon yaptırılmaz, saç boyatmıyorsunuz... siz vücudunuzdan memnun değilseniz yaptırırsınız, ona da kimse karışamaz.
Iste o dolgun kalcalarida netten ordan burdan gorup istiyolar. Eskiden popom cikti mi cok diye hayiflanirken millet buyuk popo sever oldu birden. Ha onunda sebepleri var ama burda simdi aciklarsam kesin ban yerimYani bir yerlerden görerek istedikleri aşikar.
Benim eşim de göğüsten yana sıkıntı yok ama kalçadan yana dertli :)) Hep de der ama hamilelik oldu iyice kurudum yaptırayım diyorum yok ne gerek var diyor ama hep de şikayetçi. Biz onlara desek Nasıl bozulurlar ama.
Bir kadın kocasina penisin ince dese cinayet işler o koca valla. AhahahahYani bir yerlerden görerek istedikleri aşikar.
Benim eşim de göğüsten yana sıkıntı yok ama kalçadan yana dertli :)) Hep de der ama hamilelik oldu iyice kurudum yaptırayım diyorum yok ne gerek var diyor ama hep de şikayetçi. Biz onlara desek Nasıl bozulurlar ama.
Bir de kendilerine baksınlar yani.Eşim de kas yaptım diye havalara giriyor ama göbeği görmüyor hiç.İçine Çek'e Çek'e yürüyor.Hadi hadi bana yapma bari bırak göbeği diyorum salıyor hemen gülüp.Iste o dolgun kalcalarida netten ordan burdan gorup istiyolar. Eskiden popom cikti mi cok doye hayiflanirken millet buyuk popo sever oldu birden. Ha onunda sebepleri var ama burda simdi aciklarsam kesin ban yerim
Kafaya takan onu da hallediyor.Artık malzemeleri var nette.Bir kadın kocasina penisin ince dese cinayet işler o koca valla. Ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?