Masum bir istekmi ?

Ben olsam ben de hakaret olarak hisseder dim. Ne yani adamın büyük göğüs sevgisi var diye silikon mu takılmali? Bir kaza olsa yada gogusumuz alins a ne olacak? Eşim benden böyle birşey isteseydi büyük arıza çıkarırım. Bu devirde sadık merhametli es bulduklarına sukretsinler!

Not: Ayrıca küçük göğüslü kadinlar çok daha çıtır ve çocuksu gorunuyorlar

yorumları şu şekilde okudum yani. Bu ne kadar zor ve riskli nir operasyondur kimbilir, göğsünüzde o yapay ağırlıkları taşımak.. bana çok gelirdi, benim göğüslerim sizinkinden de küçük 70 beden ama çok memnunum ilerde sarkmaz pörsümez, pörsüyecek et yok cünkü
Şaka bir yana, vücudunuzla ilgili karar vermesi gereken kişi sizsiniz, onun bunun kara kaşı kara gözü hatrına böyle ciddi bir operasyon yaptırılmaz, saç boyatmıyorsunuz... siz vücudunuzdan memnun değilseniz yaptırırsınız, ona da kimse karışamaz.

belki biz de tesadüfen gördük biryerlerde mesela ay banlanıcaz cidden susalım haklısın
Yani bizde kasli herifleri gorup esimizden isteyebiliriz aynisini.. en fazla spordur yani yapacaklari o zmn.. bicak alti cok baska bisey..kocadan bosandin diyelim.. nolcak:) kaldin mi slikonlarinla basbasa :))

Bence bunları çok kişisel algılamamak gerekiyor. Sonuçta fantazi denilen birşey var ve bu tüm dünyada kabul görmüş birşey. Eşiniz iri göğüs seviyor olabilir. Bu sizin kişiliğinize yapılmış bir hakaret değil sadece tercih meselesidir. Sizi sevmese begenmese zaten evlenip eşi yapmazdı. İkisi çok farklı şeyler bana kalırsa. Bizim cinsel hayatımızda da eşim bendem birşeyler isteyebilir ben isteyebilirim.. bu yetersizlik değil sadece daha mutlu olmak adına yapılmış şeylerdir.

Kendin yaptırmak istemeyebilirsin. Bu çok saygıyla karşılanacak bir karardır. Ama bunun için bence eşine kızma. Zaten adam şart koşmamış sana.

ya Turk bayanlarinin bh bedenlerini bilmemesi beni benden aliyor. 75 giyiyosunda, o sirtindan one dogru gelen boy. 75in arkasinda A mi var, B mi var, C mi var, D mi var, E mi var, F mi var????

Al benden de o kadar. Yıllardır 90B benim ölçüm dedikçe 'Yok ya 90 değilsindir sen' 'Nasıl 90 yani' gibi tepkilerle karşılaşıyorum. Göğüs ölçüsünü büyük göstermeye çalışan insan muamelesi görüyorum.

Büyük meme dunyanın en boktan şeyi. Ne doğru dürüst kıyafet bulabilirsin ne de iç çamaşırı. Hamallıktan başka bir şey değil. Seksi falan hiç değil benim görüşüme göre. Ağır, yazın çekilmez, sütyen omzu keser, terler, altı pişik olur, evin içinde bile sütyensiz gezmek hayal olur. Dişilikle, kadınlıkla falan da alakası yok. Memeyle mi dişi olunuyor allah aşkına. Ve hic de masum bi istek değil evet, insan kendi icin yaptırırsa okey ama ucunda masada kalma ihtimali de var yani az da olsa. Bence ilerde pisman olursunuz, kendinizi sevin.

Almanya da bir ünlü sarkicinin kizi estetik ameliyat oldu,cünkü memelerini begenmiyordu. Kan dolasimi ameliyatdan sonra calismadigi icin meme uclari ölüp,cürüdü. Almak zorunda kaldilar. Yeniden meme ucu yapabilmek icin ferç dudaklarından doku aldilar doktorlar. Almanyada hem gazetelerde hem televizyonda her yerde cikti. Isteyen bir bakabilir. Yani sanki kücük bir istekmis gibi görenler var. Her ameliyat risk. Kadinin bos yerden sagligini riske atmaktir bu

Merhaba,
Bence eşinizin isteği masum filan değil. Birincisi o "silikon taktırtmak" kolay operasyonlar değil. En ufak bir ameliyat dahi insanı bedenen yoruyor ve sizin ciddi bir rahatsızlığınız ve kendinizden memnuniyetsizliğiniz yoksa ki yok gibi hiç operasyon gibi ihtimalleri düşünmeyin. Eşinizin her isteğini yapmak zorunda değilsiniz. Sizin vücudunuz ve sizin karar vermeniz gerekli. Sizi seven her haliyle sevsin. Bugün bunu ister yarın da başka bir şey ister. Bu sizin vücut dokunulmazlığınıza karşı yapılmış bir saygısızlıktır.

benim de iki bebekten sonra alt karnım sarktı.. gerdirmek istiyorum da eşim ben böyle beğeniyorum diyo.. yalancı.. masraf olmasın demiyo da :)) şaka bi yana ameliyat çok zor

Iyide adam niye kötü niyetli olsunki.Açıkça söylüyor,belliki öyle istiyor.Ama eğer sen istemiyorsan,korkuyorsan bunu da anlayışla karşılamalı.Kendin değerlendir eğer sanada mantıklı gelirse yaptırırsın.

Kadınlar Günü kapıdayken önce bazı şeyleri açıklığa kavuşturalım.

1- Göğüs değil MEME. İnsanoğlu “göğüslü” değil, memeli bir canlıdır. “Göğüs” canlılardaki boyun ve karın arası bölgeyi işaret etmek için kullanılır. Meme yerine göğüs deyince kibarlık etmiş olmuyorsunuz. Meme memedir.

2 - Memeleri cinsel araç olarak kullanan tek canlı insanoğlu olsa da, memelerin asıl işlevi süt üretimidir. Yani o memeleri oraya erkekler bakıp tahrik olsun diye koymadılar. Erkek bebekler hayatta kalmak için anne sütüne ihtiyaç duyarken, ergenliğe ulaştıklarında bu ihtiyaçlarını cinselliğe yöneltmiş oluyorlar. Yani memenin tahrik unsuru olmasının tek sebebi yine süt.

3- Bütün erkekler büyük meme sever diye bir şey yok. Hatta erkeklerin büyük memeli kadınlara özellikle iş yaşantısında daha az saygı duyduklarını gösteren çalışmalar var.

4- Meme boyutunun doğurganlık ve süt üretimi miktarıyla hiçbir ilgisi yok. Küçük memeli kadınlar da galonlarca süt üretip, düzinelerce çocuk doğurabilir.

5- İnternet, tv, sosyal medya, reklamlar, diziler ve filmler, çekilen klipler, şarkı sözleri, yazılan kitaplar, kısacası popüler kültürü belirleyen ve bizleri esir alan her şey kadını vücudu üzerinden pazarlamaktadır. Kadın vücudu cinsel obje değildir. Bu rezalete ortak olanların (konu sahihinin eşi de dahil) cinsel dürtüleri ortadan kalktığında, gelişmemiş zihnileriyle başbaşa kaldıklarında neler yapacaklarını çok merak ediyorum.

Yani bir yerlerden görerek istedikleri aşikar.

Benim eşim de göğüsten yana sıkıntı yok ama kalçadan yana dertli :)) Hep de der ama hamilelik oldu iyice kurudum yaptırayım diyorum yok ne gerek var diyor ama hep de şikayetçi. Biz onlara desek Nasıl bozulurlar ama.

Iste o dolgun kalcalarida netten ordan burdan gorup istiyolar. Eskiden popom cikti mi cok diye hayiflanirken millet buyuk popo sever oldu birden. Ha onunda sebepleri var ama burda simdi aciklarsam kesin ban yerim

Bir kadın kocasina penisin ince dese cinayet işler o koca valla. Ahahahah

Iste o dolgun kalcalarida netten ordan burdan gorup istiyolar. Eskiden popom cikti mi cok doye hayiflanirken millet buyuk popo sever oldu birden. Ha onunda sebepleri var ama burda simdi aciklarsam kesin ban yerim
Bir de kendilerine baksınlar yani.Eşim de kas yaptım diye havalara giriyor ama göbeği görmüyor hiç.İçine Çek'e Çek'e yürüyor.Hadi hadi bana yapma bari bırak göbeği diyorum salıyor hemen gülüp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…