Masum bir istekmi ?

Erkekler gorsellige cok onem veriyolar.. adamlar dergiyle kendilerini tatmin edebiliolarsa.. gerci artik dergi mergi kalmadi :)) kadinlarsa gorsellik aramiyo cok bence..en azindan erkekler kdr aramiyo.. hic bi erkegin bacagini gorup waaww diyen bi kadin gormedim.. ama erkeklerin bi kadinin ayagindan elindenbile tahrik olabiliyo.. iste farkimiz bu

Evlenmeden önce destekli sütyen mi kullanıyordunuz?

benımde 75B cocukta dogrudum haal aynı ama onemlı olan kucukluk buyukluk degıl dırılık ve kendıne guvenen ınsan kusurları ıle kı bu kusur degıl asla fızıkı yapınla alakalı bır durum barısık yasamayı bılır..
esım bana dese gıt o zaman buyuk memelı bırını bul der gecerım asla da sılıkon vs yaptırmam ne gerek var sarkık olur buyuk olur agrı sızı yapar amelıyat olursun saglık nedenıyle ama kucuk dıye sılıkona gerek yok zaten yapay duran bırsey....
ve bence esınız buyuk gogus sevıyor ama bu sızı sevmedıgını göstermez..

Benimkilerde cok küçük kaldı kilo verince yağmış demekki.(. Bnde kendm cok istiyorum eşim laf ediyor . Ama cesaret edemiyorum cok ağrılı ve zormuş .?

Göğüs degil meme :) ve cinsellik cagristirsa da erkekler icin, cinsel organ degildir. Bebegin karnini doyurmaya yarayan organdir. Kadin dogurgan oldugu icin kadinda bulunur. Erkegin de memesi var ama goruntu farkli iste
Yanlış anlamayin yorumum size karsi olmak degil. Hayurlisiyla evladina kavusmani dilerim.

Brn cok normal bir istek oldugunu dusunmedim. Masumiyet boyutu farkli milletin gogsunde gozu kalip istemediyse tabii.
Yaptur diyenler basindan hic ameliyat gecirdi mi acaba ?
Bu senin vucudun senin kararın, adam seninle evlenmeden once kocaman memeli olmadigini mutlaka biliyordu. Bana boyle dese ben kesin git koca memeli kadinla evlen derdim. Benim tepkim normal olmazdi. Ben buyum begenen begenir begenmeyen kendi bilir. Kendi kusursuz mu? Cok hassas bir bolgeden ameliyat olmani istiyor kendi zevki icin senin caninin acimasina aldirmiyor.
Benim de küçüktür omrum boyu bunun avantajlarini bile gördüm. Her isedigum kiyafeti giydim koynuna memeleri sigmayan arkadaslarim kiskaniyordu giyemedikleri icin.

Teşekkür ederim inşallah. Ben de normal boyutta memelerim olduğunu düşünseydim eşim için özellikle yaptirmazdim. Ama eşim söylemeden önce kendim bir anormallik var diye düşünüyordum zaten a cup çünkü. TV dergi dayatması bir şekilde beynimize işliyor işte büyük ya da küçük diye düşünüyor insan. Kimseyi yadirgamiyorum. Büyük gorunsun diye destekli sütyen takıyoruz bu da bir protez, keşke kalıcı olsa

Memenin cinsellikteki yerinden bahsedilmiş, destanlar yazılmış. Ne memeymiş arkadaş ya.. Hemcinslerimin bile meme fanatiği olmaları beni üzdü açıkcası.

Bir kadından tahrik olmak için büyük meme isteyen adamın şahsiyetinden de, zekasından da şüphe duyarım. Erkekler ve kadınlar, karşı cinsi (veya hangi cinsten hoşlanıyorsa) birçok özelliği bir arada değerlendirerek çekici bulur, veya bulmaz. “Olay memede bitiyor arkadaş!!” sadece koca bir yalan. Dünya örneğin “sapyoseksüel” gibi yeni terimlerle tanışadursun, zekanın ve çalışkanlığın cinsel çekimdeki gücü tartışıladursun, biz hala koca memeli kadınlar olmak isteyelim ki hayalleri süsleyebilelim.

Siz hiç aşık olmadınız mı? Veya bir adamın gülüşünden, bakışından, kokusundan etkilenmediniz mi? Sırf diksiyonu düzgün veya elleri güzel diye bir adama karşı cinsel çekim duymadınız mı? “Aç ç.künü göreyim ona göre tahrik olacam” dediğiniz oldu mu? Zannetmiyorum. Çünkü erkek hiçbir zaman (biscolata reklamları hariç) cinsel obje olarak lanse edilmedi. Öte yandan biz zavallı kadınların çocukken oynadığı barbie bebekler bile koca memeli!!

Soruna gelecek olursak: kocanın isteği masum bir istek değil. Hele ki vücuduyla barışık, kendine güvenen bir kadına hakaret niteliğinde bir istek. Evlendiğin adam dahi olsa, adamın tekinin fantezilerini süslemek için bıçak altına yatılmaz. Kadın bedeniyle ne yapmak istiyorsa onu yapar. Senin yerinde olsam bu adama feminizmin, kadın haklarının 150 yıllık öyküsünü ve toplumda kadının yerinin aslında ne anlama geldiğini uzun uzadıya anlatırım.

Benimde küçüktü (şimdi hamilelik sebebiyle büyüdü) eşim izin verse ben yaptırmayı düşünüyorum ama izin çıkmıyor ben bir kadın olarak iri olmasını istiyorsam eşim de istiyordur diye düşünüyorum

Masum bir istek mi derken ben tam anlamadım. Bu istek nasıl masum olabilir demek ki eşiniz sizin memelerinizi küçük bulmuş açıkçası sinir olurdum bu duruma. Eskiden olsa silikon taktırın derdim ama o silikon vücudunuza zarar verecek ayrıca ameliyat aşaması korkunç bir erkek tüm bunları kadından istemeye nasıl cüret edebiliyor şaşırtıcı. Siz top sakalıyla ilgili yorum bile yapamazken. Cıngar çıkarın acil.

Yaptırmayın ama eşinize karşıda çocuk ruhlu olmayın. Adam başka arayışlara girmiş baksanıza. Belki büyük olursa daha ilgi çekici gelir gözüme diye düşünmüş. Sizde düşünmezdim dediklerinizi düşünün seksi olun eşinize karşı. Çocuksu değil.

Ben acikcasi pek rahatsiz olmadim. Ben de yeri geliyor git de azicik kas yap yeaaa diyebiliyorum. O da bunlar kücülürse silikon taktircam diyor gülüsüp geciyoruz. Yani yine de 75 yasinda egilemezsem corabimi o giydirecek ya da ben onun tirnaklarini kesecegim. Bu gercek degismiyor bunlari konusabiliyoruz diye.
Ha meme olayina gelirsek, meme mühim birsey. Ama iste ben toplamda iki yildan fazladir emziriyorum. Ilk bebekte 13 ay, simdiki bebegim de 13 aylik oldu daha da emzirecegim gibi.
Söyle ki sabaha kadar acik bufe gibi gelip emiyor. Uykumda uyanikken otururken yatarken hep emiyor. Beraber yatiyoruz ben aciyorum bildigin o diledigi kadar emip birakiyor.
Elim kolum gibi birsey oldu. O meme denilen sey cok önemli. Erkeklere seksi gelmesinin sebebi de zaten cocuklarimi doyurabilir kafasi. Eskilerden yani.
Kücük seven var büyük seven var. Diyecegim o ki madem esiniz merakliydi büyük boy memesi olan biriyle pekala evlenebilirdi. Size asik oldu. Bunu da dile getiriyor ben hic rahatsiz olmadim. Ama o da sizin icin ayni seyleri yapiyorsa.
Yani esim bana diyorsa ben de diyorum ikimizde birbirimize uyuyoruz. Ince bir cizgisi var bu islerin duygu kirici olmadan hallediyoruz. Nihayetinde ne olursa olsun birbirimizi seviyoruz. Hastalikta saglikta.
Siz de istiyorsaniz yaptirin derim. Ama hoslanmiyorsaniz da nokta koyun bir daha acmasin konuyu.
Sahsen ben esim icin yaptiririm. O da benim icin yapar böyle seyler eminim. Konunun seni sevip sevmemesi oldugunu düsünmüyorum. Jest gibi birsey benim gözümde bu. Ama inciniyorsaniz tabii ki konu cok baska yere gidiyor.
Bunu muhabbetinize bakarak siz anlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…