- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Erkekler gorsellige cok onem veriyolar.. adamlar dergiyle kendilerini tatmin edebiliolarsa.. gerci artik dergi mergi kalmadi :)) kadinlarsa gorsellik aramiyo cok bence..en azindan erkekler kdr aramiyo.. hic bi erkegin bacagini gorup waaww diyen bi kadin gormedim.. ama erkeklerin bi kadinin ayagindan elindenbile tahrik olabiliyo.. iste farkimiz buBir de kendilerine baksınlar yani.Eşim de kas yaptım diye havalara giriyor ama göbeği görmüyor hiç.İçine Çek'e Çek'e yürüyor.Hadi hadi bana yapma bari bırak göbeği diyorum salıyor hemen gülüp.
Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
benımde 75B cocukta dogrudum haal aynı ama onemlı olan kucukluk buyukluk degıl dırılık ve kendıne guvenen ınsan kusurları ıle kı bu kusur degıl asla fızıkı yapınla alakalı bır durum barısık yasamayı bılır..Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Ben eşimden istemezdim bunu. Ama eşim benden istiyor. Goguslerim tvlerde veya sokakta gördüklerinden çok daha küçük çünkü. Haklı mı bilmiyorum ama ben anlıyorum bu isteği yadirgamiyorum. Burun dudak el kol değil çünkü cinsel yaşamda aktif olan bir bölge. Eşimin gözünun dışarıya kayma ihtimaline dayanamam zaten. Muhtemelen doğumdan sonra yaptiricam bu estetiği. Abartılı bir şey yaptırmam zaten ama en azından normal boyutlarda olmasını istiyorum. Kadın gibi görünmek istiyorum.
Teşekkür ederim inşallah. Ben de normal boyutta memelerim olduğunu düşünseydim eşim için özellikle yaptirmazdim. Ama eşim söylemeden önce kendim bir anormallik var diye düşünüyordum zaten a cup çünkü. TV dergi dayatması bir şekilde beynimize işliyor işte büyük ya da küçük diye düşünüyor insan. Kimseyi yadirgamiyorum. Büyük gorunsun diye destekli sütyen takıyoruz bu da bir protez, keşke kalıcı olsaGöğüs degil meme :) ve cinsellik cagristirsa da erkekler icin, cinsel organ degildir. Bebegin karnini doyurmaya yarayan organdir. Kadin dogurgan oldugu icin kadinda bulunur. Erkegin de memesi var ama goruntu farkli iste
Yanlış anlamayin yorumum size karsi olmak degil. Hayurlisiyla evladina kavusmani dilerim.
Türk bağğğğğğyyyyyaaaaannn ı bilmiyor tabi haklısınız...ya Turk bayanlarinin bh bedenlerini bilmemesi beni benden aliyor. 75 giyiyosunda, o sirtindan one dogru gelen boy. 75in arkasinda A mi var, B mi var, C mi var, D mi var, E mi var, F mi var????
elbette genelleme yaptim cunku yuzde 80i gercekten bilmiyor.Türk bağğğğğğyyyyyaaaaannn ı bilmiyor tabi haklısınız...
Yaptırmayın ama eşinize karşıda çocuk ruhlu olmayın. Adam başka arayışlara girmiş baksanıza. Belki büyük olursa daha ilgi çekici gelir gözüme diye düşünmüş. Sizde düşünmezdim dediklerinizi düşünün seksi olun eşinize karşı. Çocuksu değil.:) Açıkcası hic düsünmedim. Ben daha cok salaş ve vucudumla barisik biriyim. Hani seksi olayim şunu yapayim şunu giyeyim diye dusunmedim. Zaten kendimi de daha çocuk hiisediyorum (25 yasindayim ) belki cocuk ruhlu oldugum icin bu istegi bana masum gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?