Masum çocukların katledilmesi

Zamazingoo

Adamına göre muameleyi sever
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
528
475
53
İyi geceler hanımlar...
Yine uyku haram inanın basım çatladı düşünmekten.
Dünya da o kadar kötü şeyler oluyor ki inanın katlanamiyorum artık herşeyi kendi acimmis gibi yaşıyorum ve bu beni çok yoruyor. Hemen depresyona giriyorum hayatımı etkiliyor. Ermenistan Azerbaycan' da sivillere saldırdı duymuşsunuzdur görüntüler mahvetti beni :( İçim acıyor elden bişey gelmiyor yine masum çocuklar yine masum siviller katledildi .
O kadar canım yandı ki uyuyamiyorum..
Yazmak istedim belki bı nebze içim soğur diye :(

Sizi anlıyorum. Her olay olmasa da bazıları beni de derinden etkiliyor. Haberleri takip etmeyin. Ya da en azından izlemek yerine okuyun. Üst üste haber izlersem ben de kendimi depresif hissediyorum.

İyi geceler hanımlar...
Yine uyku haram inanın basım çatladı düşünmekten.
Dünya da o kadar kötü şeyler oluyor ki inanın katlanamiyorum artık herşeyi kendi acimmis gibi yaşıyorum ve bu beni çok yoruyor. Hemen depresyona giriyorum hayatımı etkiliyor. Ermenistan Azerbaycan' da sivillere saldırdı duymuşsunuzdur görüntüler mahvetti beni :KK43: İçim acıyor elden bişey gelmiyor yine masum çocuklar yine masum siviller katledildi .
O kadar canım yandı ki uyuyamiyorum..
Yazmak istedim belki bı nebze içim soğur diye :KK43:
Evet ermenistani malesef Turkiyeden ve diger iki uch ulkeden baska goren yok. Sesimizi duyuramiyoruz kimselere. Duyanlar da kulaklarini tikiyor. Resmen topraklarimizin alinmasina sevinemiyoruz bu haberlerle. Halkimiz katlediliyor. Yinede dua etmek gerek. Allah tez vakitte kahretsin ermeni toplulugunu

Savaşta kazanan yoktur denir; işte bu sebepten söylemiş bir söz.
Yapabileceğiniz hiçbir şey yok, o nedenle kendinizi depresyona sokacak bu haberlerden uzak durun derim.

Güçleri masum insanlara yetiyor, bize de travma olarak kalıyor.

Bu işin siyaseti olmaz, allah kahretsin onları derseniz kahredileceklerden farkınız kalmaz. Ölen Ermeni bebekler de hak etmiyor bunu, Azeri bebekler de :KK43: Baska ülkelerde de aynı şeyi Türkiye icin söylüyorlar mesela, güneydoğuda masum kürtleri katlediyorlar diye halbuki biz teröristleri temizlemeye çalışırken dünya bizi nasıl biliyor. O yuzden kimin haklı kimin haksız olduğu hicbir zaman önemli değil bence ölen insanlardan, evsiz kalanlardan, gözyaşı dökenlerden.. cunku bize her sey o kadar Farklı lanse ediliyor ki gerçekleri asla bilemeyiz. Dünya üzerinde zarar gören bir küçük kuşa bile o kadar sızlıyor ki yüreğim :KK43: canları siyasete pazarlık malzemesi yapanları allah bildiği gibi yapsın...

Yüreğim sızladı benim de.. inanin yattigim yatagimdan evimden utandım. Ufacik bebekler enkaz altındayken.. gece gece bir posta ağlayıp uyuyabildim ancak.. şerefsiz köpekler diyecek bisey bulamıyorum cephede bir halt yapamayan savaşamayan soysuzlara bak sen. Insanlik tarihinin yüz karasi bunlar 2 ay sonra da azerbaycan bize soykirim yapti diye ağlarlar belli olmaz

Ne olursa olsun boyle haberlere duyarsiz fikirsiz uzak kalmamaliyiz kalamayız, inanin o bombalar bizim ulkemize de düşebilirdi hatta bizim ulkemize de düştü sayilir.
bugun onlara yapilan yarin bize.
Umarim kizilay vs yardima gidiyordur ki gerci sms ile topluyorlardi yardim, kizilaya sms atabilrisiniz

Bu işin siyaseti olmaz, allah kahretsin onları derseniz kahredileceklerden farkınız kalmaz. Ölen Ermeni bebekler de hak etmiyor bunu, Azeri bebekler de :KK43: Baska ülkelerde de aynı şeyi Türkiye icin söylüyorlar mesela, güneydoğuda masum kürtleri katlediyorlar diye halbuki biz teröristleri temizlemeye çalışırken dünya bizi nasıl biliyor. O yuzden kimin haklı kimin haksız olduğu hicbir zaman önemli değil bence ölen insanlardan, evsiz kalanlardan, gözyaşı dökenlerden.. cunku bize her sey o kadar Farklı lanse ediliyor ki gerçekleri asla bilemeyiz. Dünya üzerinde zarar gören bir küçük kuşa bile o kadar sızlıyor ki yüreğim :KK43: canları siyasete pazarlık malzemesi yapanları allah bildiği gibi yapsın...

Lanse edilmek degil ki bu. Görüntüler canli yayinlar var. Masum kürt bebeklerin veya ermeni bebeklerin fotoğrafları videolari var da biz mi görmüyoruz? Her sey ayan beyan ortada. Ne azerbaycan ne turkiye ufak bi savaş suçu işleseler emin olun hayatimizda görmediğimiz yaptirimlara maruz kalirdik dünya ayağa kalkardi

Lanse edilmek degil ki bu. Görüntüler canli yayinlar var. Masum kürt bebeklerin veya ermeni bebeklerin fotoğrafları videolari var da biz mi görmüyoruz? Her sey ayan beyan ortada. Ne azerbaycan ne turkiye ufak bi savaş suçu işleseler emin olun hayatimizda görmediğimiz yaptirimlara maruz kalirdik dünya ayağa kalkardi
Evet o fotoğraflar videolar var ama TRT’de vermiyorlar öyle seyleri. Ermenistan’ın trt sine bakın, orada da tam tersi Azeriler katlediyor diye haberler yapılıyor mesela, oradaki insanlar da ona inanıyor diyor ki canlı yayınlar var. Herkes kendi ülkesinin cıkarına göre halka sunuyor bir seyler. Hem ne önemi var ki, insanlar öldukten sonra. Hamas da sivillerin arkasına sığınıyordu ama herkes İsrail’e küfür ediyordu, ortada yaşanan bir insanlık dramı varken kimin haklı olduğunun bir önemi olmuyor. ölen ölduguyle kalıyor biz de sadece üzülüyoruz :(

Evet o fotoğraflar videolar var ama TRT’de vermiyorlar öyle seyleri. Ermenistan’ın trt sine bakın, orada da tam tersi Azeriler katlediyor diye haberler yapılıyor mesela, oradaki insanlar da ona inanıyor diyor ki canlı yayınlar var. Herkes kendi ülkesinin cıkarına göre halka sunuyor bir seyler. Hem ne önemi var ki, insanlar öldukten sonra. Hamas da sivillerin arkasına sığınıyordu ama herkes İsrail’e küfür ediyordu, ortada yaşanan bir insanlık dramı varken kimin haklı olduğunun bir önemi olmuyor. ölen ölduguyle kalıyor biz de sadece üzülüyoruz :KK43:

Trt den takip etmiyorum, twitter dan takıp ediyorum. Bu yuzyilda dogru habere erişmek isteyen inanin erişir. Kabul ediyorum tv gosterilmek istenenin gösterildiği bir platform ama internette ingilizce bilindigi takdirde yada translate kullanılarak ulaşmak zor değil.
Suan mesela ermenistan in TT lerine bakinca çok da şey yapmadiklarini görüyorum. Azerbaycanin kullandigi fotograflarin bin yıl onceden kaldığını falan iddia ediyorlar. O kadar. Sizce kendi bebekleri kendi sivilleri öldürülmüs olsa siz yaptiniz biz de yaptik, misilleme diyemezler miydi? Oysa paylaştıkları sadece kendi şehit gördükleri askerleri.
Milletlerin karakteri vardir, onlarinki boyle şerefsizce maalesef.
Ortada insanlik drami var evet ve bence kimin hakli olduğu da cok önemli.
Yanlış anlamayin size sinirlenmiyorum, sadece savasin her türlüsü kötü, kazanani yok fikrine karşıyım, peki ya toprak bütünlüğü? Peki bu vatan icin canından vazgeçen şehitler? Savasa karşı olmak alin vatan toprak ne varsa sizin olsun demektir, suriyede savasiyor olmasak suan sinir illerimizde can guvenligimiz de yoktu.
Yoktan yere savaşa ben de karşıyım ama malesef dünya o kadar adil güçlerin olduğu huzurlu bir yer değil

Ölen bebekler masumlar devletlerin umurunda bile değil
Bu ermenistan türkiye yada azerbeycan olsun
Bunu gündem yapıyorsa devletler çıkarları söz konusudur
Tv gidip ölen bebeklerin görüntülerini yayınlıyorlar olabildiğince o bebeğin cansız bedenini satıp kullanıyorlar
Süriyede binlerce bebek öldü ırakta libyada
Hani nerede ölen bebekler
Yazık biride bunu yiyip başka bebeklerin ölümünü diliyor
Kimse masumların ölümünü istemez lafı güzellemeden başka bişey değil
İster bal gibide ister
Yahudinin rumun ermeninin ölümünüde ister
Diğer taraftanda isteyen olur
Dünyada çıkarları için savaşanlara bir destek lazımdır
İşye burada devreye biz giriyoruz
O su bu su yok tüm savaşları savaşlara sebep olanların bitmesi yok olması dileği ile

Ermenistan sahada yapamadığını sivillere yapıyor. Tarihte her zaman olduğu gibi. Çok sayıda ermeni askeri kaybı var 5000 civarı . yardımlar olmasaydı çoktan düşerdi Ermenistan. Ama o yardımlarda kurtaramayacak onu.
Aynen. Bu arada Azerbaycan'dan,Bakü'den kucak dolusu sevgiler ❤🌹

Back
X