Masum çocukların katledilmesi

İyi geceler hanımlar...
Yine uyku haram inanın basım çatladı düşünmekten.
Dünya da o kadar kötü şeyler oluyor ki inanın katlanamiyorum artık herşeyi kendi acimmis gibi yaşıyorum ve bu beni çok yoruyor. Hemen depresyona giriyorum hayatımı etkiliyor. Ermenistan Azerbaycan' da sivillere saldırdı duymuşsunuzdur görüntüler mahvetti beni :KK43: İçim acıyor elden bişey gelmiyor yine masum çocuklar yine masum siviller katledildi .
O kadar canım yandı ki uyuyamiyorum..
Yazmak istedim belki bı nebze içim soğur diye :KK43:
Merhaba. Ben Azerbaycan'dan katılıyorum aranıza. Azerbaycanlıyım. Masum insanlarımıza , sivillerimize, çocuklarımıza Ermenistanın yaptıkları gerçekten kelimelerle anlatılmayacak kadar kötü şeyler. Size ve tûm türk kardeşlerimize tüm Azerbaycan adından teşekkür ediyorum buradan. Dünya duymuyor ama sizin manevi desteğiniz hep bizimle. İyi ki varsınız. Sizi çok seviyoruz.❤❤❤❤

Merhaba. Ben Azerbaycan'dan katılıyorum aranıza. Azerbaycanlıyım. Masum insanlarımıza , sivillerimize, çocuklarımıza Ermenistanın yaptıkları gerçekten kelimelerle anlatılmayacak kadar kötü şeyler. Size ve tûm türk kardeşlerimize tüm Azerbaycan adından teşekkür ediyorum buradan. Dünya duymuyor ama sizin manevi desteğiniz hep bizimle. İyi ki varsınız. Sizi çok seviyoruz.❤❤❤❤

Ah mesajına nasıl mutlu oldum anlatamam❤️ Bizde sizleri çok seviyoruz sizler bizim kardesimizsiniz ilelebet. Sosyal medyada yazmaktan cizmekten başka elimizden birşey gelmiyor:( Umarım artık şu dünya da güzel şeyler olsun . Sevgiler Azerbaycan a 😍

Can gardasım bu kotu gunler gececek elbet Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle bizde sizleri cok seviyoruz. Zalimler için yaşasın cehennem!

Virüsler depremler hiç bitmiyor her yeni gune daha da kotu haberler alarak uyanıyoruz artık
Neden! İşte bu zalimlerin yuzunden toprak sevdasına siyasi rant ugruna nice gunahsız insanları cocukları katlediyorlar. Virusler depremler dunyanın çığlığı Allahın gazabı dunyayı sardı ama insan seklindekiler hala bu zulme devam ediyor. Allah sonumuzu hayır eylesin

İyi geceler hanımlar...
Yine uyku haram inanın basım çatladı düşünmekten.
Dünya da o kadar kötü şeyler oluyor ki inanın katlanamiyorum artık herşeyi kendi acimmis gibi yaşıyorum ve bu beni çok yoruyor. Hemen depresyona giriyorum hayatımı etkiliyor. Ermenistan Azerbaycan' da sivillere saldırdı duymuşsunuzdur görüntüler mahvetti beni :KK43: İçim acıyor elden bişey gelmiyor yine masum çocuklar yine masum siviller katledildi .
O kadar canım yandı ki uyuyamiyorum..
Yazmak istedim belki bı nebze içim soğur diye :KK43:
Dünyamız artık vicdansız insanlarla kendi ideolojilerini sapıkça kabul ettiren barbarlarla dolu. Her ülkede var. Bazılarını okuyoruz.. Okuyamadıklarımız olanlar dahi var. Ben de çok etkileniyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum mesela. Kafamda deli sorular oluyor.
Dua edelim zalim insanlar bu dünyada bir an önce ıslah olsun.

Ah mesajına nasıl mutlu oldum anlatamam❤️ Bizde sizleri çok seviyoruz sizler bizim kardesimizsiniz ilelebet. Sosyal medyada yazmaktan cizmekten başka elimizden birşey gelmiyor:KK43: Umarım artık şu dünya da güzel şeyler olsun . Sevgiler Azerbaycan a 😍
Canım, teşekkürler. Ben de senin mesajına çok ama çok mutlu oldum, kardeşim benim. Tek cûmle ile bize destek olmanız bile dünyalara değer. Umarım yakında savaş bizim zaferimizle sona erir . Eminim en az bizim kadar Türkiye de bu habere sevinecektir. Sevgiler hepinize 🇹🇷🇦🇿🇦🇿🇹🇷🙏🙏

Can gardasım bu kotu gunler gececek elbet Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle bizde sizleri cok seviyoruz. Zalimler için yaşasın cehennem!

Virüsler depremler hiç bitmiyor her yeni gune daha da kotu haberler alarak uyanıyoruz artık
Neden! İşte bu zalimlerin yuzunden toprak sevdasına siyasi rant ugruna nice gunahsız insanları cocukları katlediyorlar. Virusler depremler dunyanın çığlığı Allahın gazabı dunyayı sardı ama insan seklindekiler hala bu zulme devam ediyor. Allah sonumuzu hayır eylesin
Canım kardeşim, çok çok teşekkûrler. Bu zor günlerde bize bu kadar manevi destek olduğunuz için tüm halkımız adından size teşekkür ediyorum. Çok doğru . Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. Böyle zalimlerden dünyamız, evrenimiz bile bıktı. Uzun zaman oldu ki sadece kötü haberlere uyanıyoruz. İşte böyle zalimlerin yüzünden. Hem suçlu hem gûçlû gibi göstermeye çalışıyorlar kendilerini. Ayrıca sahip olmadıkları, hiç bir zaman onların olmayan topraklar için nice masum canlara kıyıyorlar. Gence şehirinde bir çok cana kıydılar, hiç acımadılar , adete deprem gibi katlettiler ,bu azmış gibi onun ertesi günü sosyal mediada enkazlar altında ölen çoçukların yerlere dağılmış oyuncaklarını "Ben dûn öldüm" yazarak , gülerek paylaşıp dalga geçtiler . Yani bunların sadece liderlerinin değil, maalesef insanlarının, milletinin de kalbi bumbuz , kanı bozuk, duygusu yok. Oysa ki onların sivillerine zarar gelmesin deye hep çalıştık. Zaten türkler hiç bir zaman sivillere kıyamaz onlardan farkımız işte bu. İyi ki sizler varsınız. Siz bizim canımısınız. Siz bizim en değerlimizsiniz. Bir millet, iki devlet. Bu hep böyle oldu ve bu şekilde de devam edeceğine eminim.
🇦🇿🇹🇷🇹🇷🇦🇿🌹🌹🌹

Canım, teşekkürler. Ben de senin mesajına çok ama çok mutlu oldum, kardeşim benim. Tek cûmle ile bize destek olmanız bile dünyalara değer. Umarım yakında savaş bizim zaferimizle sona erir . Eminim en az bizim kadar Türkiye de bu habere sevinecektir. Sevgiler hepinize 🇹🇷🇦🇿🇦🇿🇹🇷🙏🙏

İnşallah inşallah kardeşim 🙏🙏 🇦🇿❤️🇹🇷

Back
X