masum dünyamız SELİN 1 yaşında.....

milkshake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
4.064
7
116
Diğer
13 Temmuz günü güneş gibi doğdun dünyamıza ısıttın içimizi.... seni kucağımıza aldığımız günden beri koskoca 1 yıl geçti..... bu 1 yılın her günü katlanarak daha bi anlam kazandı hayatımızının anlamı oldun herşeyimiz oldun.... senin hergün yeni birşeyler öğrenmen, ilklerini görmek, hergün biraz daha büyüdüğüne şahit ve senin o masum bir gülücüğünün herşeye bedel olduğunu gösterdin bize.....o gülen yüzün hiç solmasın...geleceğin zamanı kendin seçen biri olarak güçlü ve bendende önde olacağını biliyorm. kızım iyiki doğdun iyiki varsın kızım.... seni çok seviyoruz annen.....

kapı süslerimiz.....

[IMGl]http://img338.imageshack.us/img338/6918/dsc00852o.jpg[/IMG]

oda süslerimiz...

Son düzenleme:
hem senin hemde kızının yüzündeki gülücükler hiç solsasın iyiki doğmuş selin artık genç kız oldu selin bebek demiyorum ona:)rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

çok güzel resimler Sibel
ömrü hem güzel hem uzun olsun masum dünyamızın

Allah nice nice nice güzel günleri Selin'in sizlerle beraber geçirmesini nasip etsin inşallahhhh... :Saruboceq: benim kızımda 13 ağustosta 1 yaşına girecek hayırlısıyla... resimler benim için de fikir oldu... Allah mutluluğunu daim kılsın, nazarlardan korusun. :Saruboceq:

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. darısı sizlerin başına... rabbim nice nice yaş günlerini görmeyi nasip eder inşallah.

doğum günün kutlu olsun..daha nice yıllara güle selin..ALLAH uzun uzun sağlıklı huzurlu bir ömür versin ve annenle ve babanla yaşamayı nasip etsin ..

Ben cimcimemizi öperim en kocamanından ona uzun sağlıklı, mutlu, huzrlu ömürler dilerim... Şansı bol olsun... Allah anne babasını başından eksik etmesin... :Saruboceq: opuyorumnanaktan Çok güzel olmuş herşey Sibel darısı başımıza inş. :))

sagol canım....amin rabbim hepimizi evlatlarının başından eksik bırakmasın....

zaman çok çabuk geçiyor ben gün sayarken bak geldide geçti bile dogum günü... daha güzelleri sizin olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…