Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok valla... dershaneye giderdim ama suanda durumumuz yok.. kendim basarabilecegime inaniyorum hep ama nezamanki soruyu cozemiyorum butun hevesim kaciyor
canım matematik büyük oranda sabır isi. söyledigimi yaparsan matematik yapabilirsin. konu anlatımı iyi olan bi kitap al ama iyi arastır. ordaki çözümlü soruları çöz sorunun üstünü kapat kendin çözmeye calıs belki defalarca çöz hatta ezberlmis bile olcaksın yöntemini. aynı kalıptaki bi cok soruyu çözmeye baslıcaksın. önce dedigim gibi konu anlatımlı bi kitabı bu sekilde btir. sonrasında süper çözüyor olcaksın. femin ilk adım yayını vr soru bankasıda onu al tamamdr yapamadgın zmaan umtsuz olma en iyi yapanın bile yapamadıgı sorular mutlaka var. yapamadıgın zaman cok kafa patlatma sıkılmamak icin gec baska soruya hemen onudamı yapamadn yine baskasına gec. bi gün sonra tekrardan çözmeye calıs yapamadıklarından çözdklerin mtlaka olcaktr. Basarılar hayatm
Canım matematiği bir yük, zorunluluk gibi görmediğin an şakır şakır çözüceksin..Hatta sana bulmaca çözmek gibi gelicek.
Hiç bi zaman gözünde büyütme..Yapabilirim deyip başla.Bu güveni sağladıkdan sonra al kitapları devamlı soru çöz yapamazsan başka sorulara geç fark ediceksin en geç bir ay içinde çözebildiğini ve çözebildikce kendine güvenin gelicek..Kolay gelsin fıstıklar