Matinya'da sizlerden heveslendii :))

Hadi bakalım hayırlı olsun canım. Çeyiz düzmek çok zormuş ben de işin içine girince anladım ama zevkli de bişey.

hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde mutlulukla kullanırsın inş

canııımm hayırlı olsuuuunnn

bende bakıp bakıp aşka geliyorm valla

henüz 3-5 parça bişi
bende cumartesi günü aldım ilk çeyizimiii
birlikteyiz desene hazırlıklarda
sık sık ziyaret edicem seni

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Gerçekten güzel ama zor bi süreç sanırım arar vermek fiyat arastırmak açısından vs.

Evet ya bu site hızlandırdı sanki benim alışverişimi :) Ama alınca oh şu da tamam demek güzel bişi Gerçi benim daha alıncak bir sürüüü şeyim var daha çok dicem bunu beklerim canım bend seni ederim eklediysen :))

açmadım canım ben
çok az bişiiim var henüz
benimki ne zaman çok olacak ki acaba
bende hızlandırdım da hala hiçbişiiiim tam değil sanki

canım Allah içine sindirsin inşallah ve kolaylık versin çok zor ve zevkli bir süreç.. bir bakmışsın ki alacak bir şey bulamıyorsun tamamlanmış her şey.. hoş biz bayanlar alacak bitmiyor da :)) kampanyaları takip et ve kampanya olmadan bir şey alma sana tavsiyem çok güzel indirimler yakalarsın sana kolay gelsin

canım hayırlı olsun güzel şeyler almışssın zamanla yavaş yavaş alıcaksın geçen yıl bu günlerde 2 nevresimle başlamıştım almaya zamanla artıyor alınıcaklar hele evlilik yakınsa benim daha var die yavaştan alıyorum eğer seninde evlilği var ise maddi açıdan zorlanmıcaksın güzel günlerde kullanasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…