• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matmazel87 çeyiz hazırlığım:)))))

arkadaşlar yha bende ceyiz hazırlıgına baslıcm ama ilk olrk neleri alamam gerekıo hngi markalardan yada nelerden alaym :D

Son düzenleme:
ceyiz seti kampanyalarına bak ben öle aldım ilk onların içinde
tencere seti çatak kaşık seti yemek takımı günlük yemek takımı kahvaltı takımı demlik falan oluyoooo:89:

güle güle kullan canım aldıklarını

$imagesCAMZC4YB.webp $imagesCA3JD4H4.webp $imagesCACHZF17.webp $imagesCADFO77E.webp $imagesCAR5HS30.webp $imagesCAXK9QEA.webp

matmazel hepsi bir birinden güzel masAllah :nazar: hayirli günlerde kullanin insaAllah :61: dügünü ne zaman düsünüyorsunuz insaAllah? :71:

maşallah ne çok şeyin var canım güle güle kullan hepsini :nazar: teker teker ekleseydin açıklamalarla keşke. yeşil saplı kaşıkları olan yemek takımını çok beğendim özellikle canım, bernardo'da var öyle sevimli şeyler, ordan mı aldın?

Hic bi detayi atlamamissin, masallah güle güle kullanin..

evet canım ben merkezdeyim yardımcı olabileceğim bişiy olursa ben buradayım ok

sagolun arkadaşlar limelemon o takımımı nişanlım bana almıştı berden aldı bilemiorum hediye evet senin dediğin gibi acıklamalarla ekliycektim site yenilendi ya hani beceremedim keşke uzmanlardan biri düzeltebilseler ne güzel olurrrr:98:

Yeni çeyiz sermiş olarak önce allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin diyorum dahası bunları yerleştirirken nerelere sığdıracağını düşünüyorum :53:

bende nasıl sığdırırırım diorum ama seviorum ya almayıı napım ayrıca güzel dileklerin için teşekkürlerr :31:

:69::69::69::69::69::69:

Eklentiler

• $imagesCA2U8H5V.webp
    $imagesCA2U8H5V.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
:69::12::69::12::69::12:

Eklentiler

• $Fotoğraf1342.webp
    $Fotoğraf1342.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $imagesCA2XTT0X.webp