• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matmazel87 çeyiz hazırlığım:)))))

arkadaşlar yha bende ceyiz hazırlıgına baslıcm ama ilk olrk neleri alamam gerekıo hngi markalardan yada nelerden alaym :D

Son düzenleme:
ceyiz seti kampanyalarına bak ben öle aldım ilk onların içinde
tencere seti çatak kaşık seti yemek takımı günlük yemek takımı kahvaltı takımı demlik falan oluyoooo:89:

$imagesCAMZC4YB.webp$imagesCA3JD4H4.webp$imagesCACHZF17.webp$imagesCADFO77E.webp$imagesCAR5HS30.webp$imagesCAXK9QEA.webp

maşallah ne çok şeyin var canım güle güle kullan hepsini :nazar: teker teker ekleseydin açıklamalarla keşke. yeşil saplı kaşıkları olan yemek takımını çok beğendim özellikle canım, bernardo'da var öyle sevimli şeyler, ordan mı aldın?

sagolun arkadaşlar limelemon o takımımı nişanlım bana almıştı berden aldı bilemiorum hediye evet senin dediğin gibi acıklamalarla ekliycektim site yenilendi ya hani beceremedim keşke uzmanlardan biri düzeltebilseler ne güzel olurrrr:98:

Yeni çeyiz sermiş olarak önce allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin diyorum dahası bunları yerleştirirken nerelere sığdıracağını düşünüyorum :53:

bende nasıl sığdırırırım diorum ama seviorum ya almayıı napım ayrıca güzel dileklerin için teşekkürlerr :31:

:69::12::69::12::69::12:

Eklentiler

• $Fotoğraf1342.webp
    $Fotoğraf1342.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $imagesCA2XTT0X.webp
    $imagesCA2XTT0X.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $imagesCA6897GX.webp
    $imagesCA6897GX.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $imagesCAIX8DEK.webp