matmazelll burun Estetiği Ameliyatı

matmazelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
817
2
96
Diğer
kızlar albüme yeni fotoğraflar ekledim bir bakın yorumlarınızı merak ediyorum... :82: doktorum Bilge Türk Bilen...

Son düzenleme:
güzel olmuş daha çok şiş ama ilk süreci atlatmışsın hadi geçmiş olsun :)))

bnmde 6.haftada bitek ucunda bariz kocaman şişlik kaldı çok komik duruo insin artık

canım beim de burun ucunda şişlik var. bu yüzden beni görenler kaşke biraz daha küçültseymiş doktor diyorlar. inşallah biran önce bu şişler iner de birazcık küçülür burnuşum...

çok güzel olmuş ödem inince dahada güzel olur bende bilge beye ameliyat oldum 2 ay önce hala ödemlerimin inmesini bekliyorum

peki malatyaya hangi şehirden gittiniz bende gitmek istiyorum ama tek başıma yapamam cesaretim yok diye gidemiyorum ameliyat olmayıda çok istiyorum orada kaç gün kalmak gerekiyo süreci yazabilir misiz bu arada burnunuz çok hoş olmuş beğendim

canım öncelikle teşekkür ediyorum inşallah darısı sana olur :) malatyaya ankaradan geçtim canım bir ay öncesinden uçak bileti ayarlamıştım gidiş dönüş uyguna gelmişti. ama benim malatyada evinde kalabileceğim bir yakınım vardı. sana tavsiyem zaten tek başına ameliyata gitme. yanında mutlaka bir refakatçin olsun. tek çok zorlanırsın. doktor bana toplam 14 gün kalsan yeterli demişti. ama gidiş geliş yapabileceğin bir yerdeysen 14 gün boyunca kalmak zorunda değilsin. ben sana süreci anlatayım canım. ameliyat olduğum gece hastanede yattım ve sadece burun olsaydım hemen ertesi gün hastaneden taburcu ediyorlar. daha sonra 3.günü gelip burun ucundaki küçük tamponları çıkarttırıyorsun. benim 7. günümde ilk alçım çıktı ve doktor masaj yaptı tekrar ikinci alçıyı taktı. bu arada berbat bir burunla karşılaştım albümde var o halim :) ikinci alçı da 5 gün sonra çıktı (yani ameliyattan sonra 11.gün) ve tekrar masaj yaptı biraz daha düzelmiş gibiydi. sonra burnumu bir güzel bandajladı. 3 gün de öyle bandajlı gezdim. nihayet 14.gün bandajlarımı da çıkardı ve burnuma kavuştum. memleketime döndüm. malatyada yaşayanları hafta bir kontrol için çağırıyor ama ben uzak olduğum için gidemedim. ama ilk fırsatta gidip bir durumumu kontrol ettirmek istiyorum. umarım anlattıklarım yeterli olmuştur. başka bir sorun varsa seve seve cevaplayabilirim canım... :80:

tatlım iyice güzelleşiyor.İlk haline göre kavis almış gibi kavissizde olsa gayet güzel
bende gidicem karar verdim

tatlım iyice güzelleşiyor.İlk haline göre kavis almış gibi kavissizde olsa gayet güzel
bende gidicem karar verdim

çok sağol fıstığım inşallah öyledir ya daha da güzelleşsin istiyoruuummmm seni gaza getiriyoz biz sanırım ya valla istersen yine git bi konuşsana ne diyecek merak ediyorum ben de :))

Merhaba

Tüm konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

kızlar bende gidicemm konuştum doktorla gün almadım henüz ama gidicem kararlıyım
orda otelde kalıcam sanırım onu nasıl yapıcam bilemiyorum henüz

matmazell bende 1.şubatta oldum amelyatı benı ekler mısın bakayım fotolarına benım burun ucu şış ve uyuşuk gıbı de ((

kızlar bende gidicemm konuştum doktorla gün almadım henüz ama gidicem kararlıyım
orda otelde kalıcam sanırım onu nasıl yapıcam bilemiyorum henüz

ayyy pamuk şekerim ya inanamıyorum sen de en sonunda karar verdin yani! :) çok sevindim canım inşallah her şey istediğin gibi olur. benimle birlikte ameliyat olan iki arkadaş vardı onlar da otelde kaldılar. tostosi ismi biliyorsundur belki. ya da polis evinde kalabilrisin gecesi 20 tl imiş. çok öptüm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…