matmazelll burun Estetiği Ameliyatı

Zamanla inicekmiş o şişlikler bizede öyle demişlerdi, hatta 12 aya kadar tam oturmus sayılmazmıs sekil olarak... sabır gerektiren bir ameliyat :) ama güzel bir burun icin değer dimi :)

Zamanla inicekmiş o şişlikler bizede öyle demişlerdi, hatta 12 aya kadar tam oturmus sayılmazmıs sekil olarak... sabır gerektiren bir ameliyat :) ama güzel bir burun icin değer dimi :)

değer tabi canım benim ama çok sabretmek gerekiyor ya hala burnumdaki yamukluktan bahsediyor çevremdekiler sabır sabır yaa sabır....... ama ben biliyorum ki o şişlikten öyle duruyor. elimi değdiğim zaman bile çok belli şiş olduğu. inşallah hepimiz en sonunda hayal ettiğimiz burunlara kavuşuruz...

matmazel davetimi kabul ettiğin için teşekkür ederim,burnun çok güzel görünüyor.geçmiş olsun,ve Allah mutlu mesut etsin,gelinlik çok yakışmış..

kabul ettim canım fotoğraflarımı görebilirsin. ama yorum bekliyorum ona göre :)

cnm fotolara baktım eski ve yeni burnun arasında çok fark var,profilden gayet hoş görünüyor,foto yorumlarına baktım( daha küçük yaptırsa mıydım demişin ya ) dr'a istediğin boyutu sölesen de kendi kafasına göre mi yapıyor?Gögüs boyutundan neden memnun değilsin cnm?şimdi kaç beden sütyen giyiosun?bi de silikonun boyutunu ve markasını dr mu belirliyor?silikon için ne kadar ödedin?çok sordum biliyorum:)

matmazelll merhaba arkadaş olarak eklersen sevinirim fotolarını merak ettim. benim bugün 42. günüm ama hala şişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…