- Konu Sahibi matmazelll
-
canım sana arkadaşlık teklifi gönderdim. kabul edersen resimlerimi görebilirsin. senin var mı fotoların?
canım burnun çok yakışmış bayıldım
canımcım karar verdim ama gün almadın daha yaa
bilge bey çok cici biri çok sevdim
ben bişey sorucam ameliyat olmadan malatyay gitmek gerekir mi görmeden nasıl aynı günmü ameliyata alıyor
bide polis evinde nasıl kalıcam nasıl irtibat kurabilir bi yardım edin kurban olayım :)
Larammm teşekkür ediyorum canım ya uzun zaman oldu görüşemedik senle bir daha. inşallah sen de iyisindir. öpüyorum kocaman....
iyiyim canım bir kaç kez burnumdan darbe aldım kızım sayesinde ona ramen çok iyiyimgöğüsler nasıl memnunmusun
memnun sayılırım işte... hala sol göğsümde hissizlik var ve çok hassas. bir de gittikçe küçüldüler ya hiç hayalimdeki gibi olmadı ama napalım elimizdekiyle yetineceğiz artık :)) var ya meme estetiği bölümündeki hatunların silikonlu göğüslerini gördükçe içim gidiyor ben sanki boşuna çekmişim bunca acıyı ama neyse ya hep diyorum ya buna da şükür
canım arkadasım çok tşk ederim bilgilendirdin beni. cicişlerinle ilgilide sana söylemiştim bitanem küçülüyorlar diye ama olsun fiyata göre çok çok iyi hiç yoktan iyi bence canım benim daha çok gençsin ilerleyen zamanlarda memnun kalmazsan değiştirirsin bilge bey sağolsun diyelim.
ben çok korkuyorum istediğim burun olmazsa diye ameliyat günü alırsam hbr vericem
bide bilge hoca rapor yazıyor mu?
Slm matmazel benide arkadaş olarak eklermisin burnunu görmeyi çok istiyorum birde bir sorum olacaktı sanırım Bilge beyin ameliyatını sağlık problemin olunca ssk karşılıyormuş böyle bişey varmı ben ne zamandır Adana dan doktor araştırıyorum ama bişey elde edemedim eğer ssk karşılıyor veya fiyatı uygunsa Bilge beyi tercih edebilirim
canım beim de burun ucunda şişlik var. bu yüzden beni görenler kaşke biraz daha küçültseymiş doktor diyorlar. inşallah biran önce bu şişler iner de birazcık küçülür burnuşum...
canım seni kabul ettim resimlerimi görebilirsin. benim burnumda sağlık problemim yoktu sadece estetik amaçlı oldum. doktor bey sağolsun sosyal güvencesi olanlara böyle güzel bir imkan tanıyor. burun için herhangi bir ücret ödemedim. kendisini içim rahat bir şekilde tavsiye edebilirim. burun estetiği konusunda gerçekten çok başarılı bir insan.
resımlerını kardeşime gosterdım ne kadar değişmiş çok fark var çok daha guzelleşmş dedı,benımle aynı yorumları yaptı
ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. ama doktora karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?