matmazelll burun Estetiği Ameliyatı

canım sana arkadaşlık teklifi gönderdim. kabul edersen resimlerimi görebilirsin. senin var mı fotoların?

teşekkürler :)baktım fotolara süper :)özellıkle ucu çok hoş eskı halı nasıldı ?benım kımse anlamıyor bılegeçen bır arkadaş ucu düştü mü ne ?dedı(yanı tamam eskı uzun burun deıl ama ucu böyle top gıbı kalmaz umarım hem daha ucu ıçtende acıyor dokununca.foto koymadım bır ınse koyacağım ama bu kadarda doğal olmasaydı dıyorum azcık kalkık olsaydı....(((

canım evet Bilge bey aşırı doğal burunlar yapıyor özellikle ısrarlı bir şekilde belirtmezsen kesinlikle kalkık bir burun yapmıyor. ben hafif kalkık olsun üstünde biraz kavis olsun dediğim halde dümdüz bir burun oldu. ama buna da şükrediyorum eski halinden bin katlı iyidir. profilimde "kocaman burnum" isimli albümüm var. onda eski burnumu görebilirsin. benimkinin ucu da uyuşuk ama öyle hafif dokunmayla acımıyor sert bir darbe gelince acayip sızlıyor. hala önden dikkatli bakınca eğrilik devam ediyor ama çok belirgin değil. senin nasıl acaba çok merak ettim şimdi

canımcım karar verdim ama gün almadın daha yaa
bilge bey çok cici biri çok sevdim
ben bişey sorucam ameliyat olmadan malatyay gitmek gerekir mi görmeden nasıl aynı günmü ameliyata alıyor
bide polis evinde nasıl kalıcam nasıl irtibat kurabilir bi yardım edin kurban olayım :)

bide bilge beye istediğimiz fotoyu götürsek yapıyormu ben burun ucunu baya kalkık istiyorum

bitanem ben ameliyat gününden önce randevu alıp doktorla görüşmüştüm ama ben göğüs de yaptırdığım için protezlerin boyutlarını belirleyip önceden siparişi vermemiz açısından gerekliydi. yani sadece burun ameliyatı olanların ameliyattan önce doktorla görüşmesine gerek yok. zaten ameliyattan bir gün önce tetkilerini yaptıracaksın o zaman bilge beyle burun şeklini görüşürsünüz. bilge bey maalesef tasarım yapmıyor ama onun daha önce ameliyat yaptığı hastaların resimleri var bilgisayardan gösteriyor öncesi ve sonrası olarak. bu şekilde bakıp az çok nasıl bir şey olacağına dair tahminler yürütebilirsiniz. forumda yine bilge bey'e ameliyat olan selma1 var. onun burnu gayet güzel ve çok kalkık oldu. çünkü doktor beye ısrarcı davranmış kalkık olması için. o da öyle yapmış. bir bak istersen. polis evi hakından yardımcı olamayacağım canım internetten bir telefon nosu bulup ara bir sor istersen. bana da selma demişti orda kalmış gecesi 20 tl diye. çok öptüm tatlım görüşürüz...

Larammm teşekkür ediyorum canım ya uzun zaman oldu görüşemedik senle bir daha. inşallah sen de iyisindir. öpüyorum kocaman....

iyiyim canım bir kaç kez burnumdan darbe aldım kızım sayesinde ona ramen çok iyiyim göğüsler nasıl memnunmusun

Son düzenleme:
iyiyim canım bir kaç kez burnumdan darbe aldım kızım sayesinde ona ramen çok iyiyim göğüsler nasıl memnunmusun

memnun sayılırım işte... hala sol göğsümde hissizlik var ve çok hassas. bir de gittikçe küçüldüler ya hiç hayalimdeki gibi olmadı ama napalım elimizdekiyle yetineceğiz artık :)) var ya meme estetiği bölümündeki hatunların silikonlu göğüslerini gördükçe içim gidiyor ben sanki boşuna çekmişim bunca acıyı ama neyse ya hep diyorum ya buna da şükür

tabi canım öncekinden iyidir

canım arkadasım çok tşk ederim bilgilendirdin beni. cicişlerinle ilgilide sana söylemiştim bitanem küçülüyorlar diye ama olsun fiyata göre çok çok iyi hiç yoktan iyi bence canım benim daha çok gençsin ilerleyen zamanlarda memnun kalmazsan değiştirirsin bilge bey sağolsun diyelim.
ben çok korkuyorum istediğim burun olmazsa diye ameliyat günü alırsam hbr vericem
bide bilge hoca rapor yazıyor mu?

inşallah istediğin gibi olur canım... bilge bey rapor yazıyor tabi canım çok öptüm

Slm matmazel benide arkadaş olarak eklermisin burnunu görmeyi çok istiyorum birde bir sorum olacaktı sanırım Bilge beyin ameliyatını sağlık problemin olunca ssk karşılıyormuş böyle bişey varmı ben ne zamandır Adana dan doktor araştırıyorum ama bişey elde edemedim eğer ssk karşılıyor veya fiyatı uygunsa Bilge beyi tercih edebilirim

canım seni kabul ettim resimlerimi görebilirsin. benim burnumda sağlık problemim yoktu sadece estetik amaçlı oldum. doktor bey sağolsun sosyal güvencesi olanlara böyle güzel bir imkan tanıyor. burun için herhangi bir ücret ödemedim. kendisini içim rahat bir şekilde tavsiye edebilirim. burun estetiği konusunda gerçekten çok başarılı bir insan.

Çok teşekkür ederim canım şu okul bir bitsin ilk işim Malatya'ya gitmek olucak içimi rahatlattın bu arada fotolarını gördüm bu daha da içimi rahatlattı :))

canım beim de burun ucunda şişlik var. bu yüzden beni görenler kaşke biraz daha küçültseymiş doktor diyorlar. inşallah biran önce bu şişler iner de birazcık küçülür burnuşum...

benim de burun ucumda şişlik ve sertlik var.ben de ameliyat olalı birbuçuk ay oldu.doktoru aradığımda en az 6 ay süre verdim dedi inmesi için.bakalım umarm iner...

resımlerını kardeşime gosterdım ne kadar değişmiş çok fark var çok daha guzelleşmş dedı,benımle aynı yorumları yaptı

resımlerını kardeşime gosterdım ne kadar değişmiş çok fark var çok daha guzelleşmş dedı,benımle aynı yorumları yaptı

ayy canımsın çok teşekkür ediyorum ya böyle güzel yorumlar duyunca ben de çok mutlu oluyorum. inşallah darısı sana olsun çok çok daha güzeli olsun inşallahhhhhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…