Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamamavi ağırlıklı mavi siyah boya
saçımı 6 aydir felan mavi siyaha boyuyorum ama genellikle siyah agirlikli oluyor ben mavisi daha yoğun bi mavi siyah istiyorum acaba mavi siyah boyaya mavi karıştırsam mavisi daha yoğun bu siyah elde edebilirmiyim
yanılmıyorsam içine düz mavi renginden karıştırırsanız yada mavi yoğunlaştırıcımı ne var saçlardaki renkleri dengeliyor ama en önerim sana bazı saç boyalarında mavi magenta kırmızı sarı turuncu tarzdaki cırt tonlar var eğer koyu bir mavi tonu bulursan belki olabilir bu benim fikrim tabi onun dışında manic panic vb jean colors felan var ama manic panic daha başarılı buluyorum saçlarını sarıya daha doğrusu platine açtırıp midnight blue yada benzeri tonlarla elde edersin tabi dediğim o boyada geçici bide siyahtan platine türkiyedeki kuaförlerle çok zor yakarlar saçını