Mavi boncuk dağıtma vakası mı ?

Nazendeyuregim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
575
455
23
29
Çalıştığım bölümde bir bey var. Oturup konuşmuşluğumuz yok, mesai saatlerimiz de farklı denk gelmiyoruzz. Yakın arkadaşımdan numara mı almış sık sık halimi hatrımı soruyor, oturup kahve içmeyi teklif etti ama yoğunum bahanesiyle geçiştirdim. İnstagramdan da eklemiş ama durum paylaşıyor başbaşa bayan arkadaşıyla. Herkese mavi boncuk mu dağıtıyor. Benimle samimiyeti yok kahve içmeyi teklif etti, ben mi yanlış yorumladım olayı. Bir kaç defa teklif etti üstelik. Hal hatır sormak sıradan elbette ama benim bu adamla samimiyetim yok. Kötü biri değil seviyesini hiç kaybetmedi ama samimiyetimiz olmadığı halde bana niye kahve teklifinde bulunuyor

Çalıştığım bölümde bir bey var. Oturup konuşmuşluğumuz yok, mesai saatlerimiz de farklı denk gelmiyoruzz. Yakın arkadaşımdan numara mı almış sık sık halimi hatrımı soruyor, oturup kahve içmeyi teklif etti ama yoğunum bahanesiyle geçiştirdim. İnstagramdan da eklemiş ama durum paylaşıyor başbaşa bayan arkadaşıyla. Herkese mavi boncuk mu dağıtıyor. Benimle samimiyeti yok kahve içmeyi teklif etti, ben mi yanlış yorumladım olayı. Bir kaç defa teklif etti üstelik. Hal hatır sormak sıradan elbette ama benim bu adamla samimiyetim yok. Kötü biri değil seviyesini hiç kaybetmedi ama samimiyetimiz olmadığı halde bana niye kahve teklifinde bulunuyor
İçin kahveyi bari hepimiz öğrenmiş oluruz derdi neymis

Sizi beğenmiş bir şansımı deneyeyim demiş
Bunu bizden mi duymak istediniz
Anlaşılmayacak kadar karmaşık değil

1- Samimiyetiniz yok.
2- Mesai saatleriniz farklı. Yani ortak bir yaşantı geçirip de etkilenme durumu yok. Hani birini sürekli görürsün, bakışırsınız, bir elektrik hissedersin vs. Ona göre yürürsün ya hani? E bu durumda bunlar yok.
Şimdi bu iki madde birleşince ortaya pek de özel bir şey çıkmıyor bana göre. Hadi diyelim şansını denedi bir cesaret. E bir kere duvara toslamış, daha denemeye devam etmiş. Niye? Eh bakın bu da pek duygusal, özel bir durum gibi gelmedi bana.

Kahve içmek için samimiyet gerekmiyor ki. Bir insani tanimak istersekte kahve icmeye cagirabiliriz. Sizinle kahve içmek istedi diye adam arkadaşlarini filan mi terk etsin ki? Mavi boncukla ne alakasi var 🤔 sadece bir kahve
Hayır tabii ki. Kişiliğime karakterime dair bir şey bilmiyor beni tanımıyor. İnsan elbette medeni olarak oturur bir şeyler içer bir merhabalığı olsa ufakta

1- Samimiyetiniz yok.
2- Mesai saatleriniz farklı. Yani ortak bir yaşantı geçirip de etkilenme durumu yok. Hani birini sürekli görürsün, bakışırsınız, bir elektrik hissedersin vs. Ona göre yürürsün ya hani? E bu durumda bunlar yok.
Şimdi bu iki madde birleşince ortaya pek de özel bir şey çıkmıyor bana göre. Hadi diyelim şansını denedi bir cesaret. E bir kere duvara toslamış, daha denemeye devam etmiş. Niye? Eh bakın bu da pek duygusal, özel bir durum gibi gelmedi bana.
Tamda benim düşündüğüm noktalara değinmişsiniz.

Samimiyetiniz yok, denk gelmiyorsunuz, iş için de lazım gelecek bir numara alma hali değil ama yakın arkadaşınız size sormadan şak diye numaranızı veriyor öyle mi?

Böyle her numaranızı isteyene "Al buyur" mu der bu arkadaşınız?
Bu bey iş yerinde yeni. Ben ondan üst konumdayım. Takıldığım noktalarda danışırım diyerek almış

Samimi olmak isteyeceginiz tarzda biriyse icin kahve. Ama.storydeki bayan arkadaslari simdiden dusunup ,zaten olumlu degilsiniz bence

Tamda benim düşündüğüm noktalara değinmişsiniz.
Yani bana kalırsa herkese birer zarf atıyor, artık kimde tutarsa hesabı.
Çok da sık göremediği size delice aşık olmuş, sonra da arkadaşınız aracılığı ile ulaşmış. Reddedilince de ürkütmemek için stratejik davranıyor olabilir mi? Evet, tabi bir romantik komedi filminde yaşıyor olsaydık, Demet Özdemir falan olsaydınız, karşınızda da bir jön olsaydı... :deli:

Siz adama sürekli sarı ışık yakmışsınız😀 ne yapsın sarıda bekleyip yeşilleri kaçırsın mı😀😀 ya kırmızıya geçin ya yeşile sizde

Yani bana kalırsa herkese birer zarf atıyor, artık kimde tutarsa hesabı.
Çok da sık göremediği size delice aşık olmuş, sonra da arkadaşınız aracılığı ile ulaşmış. Reddedilince de ürkütmemek için stratejik davranıyor olabilir mi? Evet, tabi bir romantik komedi filminde yaşıyor olsaydık, Demet Özdemir falan olsaydınız, karşınızda da bir jön olsaydı... :deli:
Bence de zarf olayı gibi.

Back
X