Mavi boncuk dağıtma vakası mı ?

Hayır tabii ki. Kişiliğime karakterime dair bir şey bilmiyor beni tanımıyor. İnsan elbette medeni olarak oturur bir şeyler içer bir merhabalığı olsa ufakta

Mesai saatlerimiz farkli denk gelmiyoruz diyorsunuz oturup konuşmuşlugumuz yok yazmişsiniz yani.
Sizi iş yerinde gordugu halde merhaba demeden görmezden gelerek kaçiyor ve kahveye mi cagiriyor sadece?
Beni gorup merhaba demeyen insanla ben mesajlaşmazdim bile.

Numaranızı neden vermiş ben izin vermedenkomsuma bile numara vermem mudurunuz falan mi bu adam. ..
Kahve içmek bahane aklında başka şeytanlık donuyor zannımca..
Benim de bu aklıma geldi birazcık da olsa. Bana dair hiçbir izlenimi yok ama kahve içmeyi neden bu kadar istiyor

Çalıştığım bölümde bir bey var. Oturup konuşmuşluğumuz yok, mesai saatlerimiz de farklı denk gelmiyoruzz. Yakın arkadaşımdan numara mı almış sık sık halimi hatrımı soruyor, oturup kahve içmeyi teklif etti ama yoğunum bahanesiyle geçiştirdim. İnstagramdan da eklemiş ama durum paylaşıyor başbaşa bayan arkadaşıyla. Herkese mavi boncuk mu dağıtıyor. Benimle samimiyeti yok kahve içmeyi teklif etti, ben mi yanlış yorumladım olayı. Bir kaç defa teklif etti üstelik. Hal hatır sormak sıradan elbette ama benim bu adamla samimiyetim yok. Kötü biri değil seviyesini hiç kaybetmedi ama samimiyetimiz olmadığı halde bana niye kahve teklifinde bulunuyor
Kahve içmek istediyse kullanıp kirli bir mendil gibi atacak, inanma 🙄

Mesai saatlerimiz farkli denk gelmiyoruz diyorsunuz oturup konuşmuşlugumuz yok yazmişsiniz yani.
Sizi iş yerinde gordugu halde merhaba demeden görmezden gelerek kaçiyor ve kahveye mi cagiriyor sadece?
Beni gorup merhaba demeyen insanla ben mesajlaşmazdim bile.
Başlarda işle ilgili soru sorarak mesaj atardı sonra düzenli olarak nasılsın, unutulduk gibi mesajlara döndü olay. Ben ona yazmıyordum. O yazdı hep. Bende bir kaç cümleyle geçiştirirdim hep. Ardından yeni bir şey sorardı konu uzuyordu

Başlarda işle ilgili soru sorarak mesaj atardı sonra düzenli olarak nasılsın, unutulduk gibi mesajlara döndü olay. Ben ona yazmıyordum. O yazdı hep. Bende bir kaç cümleyle geçiştirirdim hep. Ardından yeni bir şey sorardı konu uzuyordu

Bu kişiyi hiç gormuyor musunuz yani merhabaniz bile yok? 🤔 Yani yüz yüze gelmediniz mi hiç?
Ben konunuzu okudugumda arada denk gelip merhabalaşiyirsunuz ama saatleriniz uymadigi icin oturup konuşamiyorsunuz diye dusunmuştum.

Bu kişiyi hiç gormuyor musunuz yani merhabaniz bile yok? 🤔 Yani yüz yüze gelmediniz mi hiç?
Ben konunuzu okudugumda arada denk gelip merhabalaşiyirsunuz ama saatleriniz uymadigi icin oturup konuşamiyorsunuz diye dusunmuştum.
Yüz yüze merhaba demişliğimiz yok hiç. Numaramı almadan önce bir kaç kez karşılaşmıştık sadece işyerinde

Belki çok geniş bir çevresi vardır veya o hanımlar akabası falandır? Bir kahve içmeye çıkın derim hem o sırada niyetini anlarsınız hem de buluşunca çaktırmadan sorarsınız. Aklıma bu geldi

Pardon da yakın arkadaşınız elin adamına numaranızı nasıl verebiliyor iyi her isteyene dağıtsın size sormadan..ayrıca reddetmişsiniz, ınstagramdan da eklemişsiniz sonra..bence siz bir netleşin bu adamı istiyor musunuz istemiyor musunuz çünkü kıskanmışsınız belli ki sorguluyorsunuz.normal arkadaşıyla da kahve içebilir..ama durum normal değil numara veren arkadaş sizin hemen konuşmanız o arkadaşa bunun hesabını sormamanız ilginç

İşyerinde adamdan üst konumdasınız ancak " unutulduk " vs yazacak kadar samimiyet nasıl gelişti ?

Bu kadar samimiyet geliştiyse : bir kahve içme teklifi neden haplı gazoz içme teklifi muamelesi gördü ?

Pardon da yakın arkadaşınız elin adamına numaranızı nasıl verebiliyor iyi her isteyene dağıtsın size sormadan..ayrıca reddetmişsiniz, ınstagramdan da eklemişsiniz sonra..bence siz bir netleşin bu adamı istiyor musunuz istemiyor musunuz çünkü kıskanmışsınız belli ki sorguluyorsunuz.normal arkadaşıyla da kahve içebilir..ama durum normal değil numara veren arkadaş sizin hemen konuşmanız o arkadaşa bunun hesabını sormamanız ilginç
Ben değil o eklemiş instagramdan.

İşyerinde adamdan üst konumdasınız ancak " unutulduk " vs yazacak kadar samimiyet nasıl gelişti ?

Bu kadar samimiyet geliştiyse : bir kahve içme teklifi neden haplı gazoz içme teklifi muamelesi gördü ?
Bir kaç mesajında işle ilgili şeyler sordu. Sonrasında bu tarz nasılsınlara döndü olay. Kısa cevaplarla geçiştirdim. Ama yeni şeyler sorup uzatıyor

Back
X