Mavi Gözlü Devim Bizi Bırakıp Gitti....

cannnnnn babammmmmmmm

Eklentiler

• 120930229_1851392231680145_4142481011373310718_n.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 120930229_1851392231680145_4142481011373310718_n.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 23
bu acının tarifi yokkkkkkkkk yanıyor içimya alev alevv vyanıyorrrr sürekli sesi kulaklarımda

Allahım babanıza rahmet eylesin nurların içinde uyusunnnnn
böyle bişey keşke mümkün olsaydı bir tane kızım var ona sarılıp hayata devam edicem birde anama....

çok üzüldüm. ben de 10 sene oldu kaybedeli. acınızı yaşayın çok normal böyle hissetmeniz. Sakın bastırmayın. maalesef o yara kalıyor, boşluk kalıyor. ama hayata dönmeyi öğreniyorsunuz zamanla. küllendiriyorsunuz. ben de çok düşkündüm babacığıma. acınızı yüreğimden hissetim. bol bol dua edin ruhuna size de iyi gelcektir. Nurlar içinde yatsın. Mekanı cennet olsun babacığınızın.

amin Allah razı olsunnnn benım canımdı o mavişimdi benı bıraktı gitti bu kirkli dünyaya dev gibi adam kucucuk mezara sığmış.
Allahım dayanma gücü ver
sizin babanızda efendimize komşu olsun inşallah....

Asıl yaşlı olanlarin vefati bana daha uzucu geliyor..Daha cok ani,daha cok yaşanmışlık,daha cok aliskanlik.. Allah sze sabir versin,babanza rahmet etsin insallah

Ağla,atma içine,ağladığın kadar da dua et.
Acıları dindi diyip teselli bul.
Hayırlı evlat isen orda amel defteri açık kalacak.
Birlikte geçirdiğiniz zamanları an,o fırsatı bulamayıp evlat acısı çekenleri düşün.
Bir gün aynı şeyle bizde karşılaşıcağımızdan bunun yaşarken evladınla meşgul ol.
Zamanla azalıcak acın...

Ben de babamı kaybedeli 3 ay oldu. Yeni yeni anlam verebiliyorum olanlara. İlk başta inanılmaz kızgındım ona çünkü daha 47 yaşındaydı alkol bağımlılığı yüzünden kaybettim onu. Sadece kötü anıları hatırlayabiliyordum ve dayanılmazdı gerçekten. Son bir iki haftadır birkaç güzel anımızı hatırlamaya başladım, öfkem azaldı. Siz ne şanslısınız ki babanızı seviyormuşsunuz. Benim mücadele etmem gereken bir sürü kötü anı var kafamda.

Işıklar içinde uyusun, gittiği yer burdan çok daha güzel çok daha mutlu artık. Derler ya birini kaybedince insanın içinde 40 mum yanar her gün biri söner ama sonuncusu hiç sönmez diye. Kendime hep bunu hatırlatmaya çalışıyorum. Daha iyi olacağız ama o acı hep orda duracak. O acıya alan açmak lazım. Artık bizim bi parçamız o acı. Saklamayın olduğu gibi aksın. Çok üzgünüm. Sabır diliyorum hepimize

Mekânı cennet olsun, ben babamı kaybettiğimde 20 yaşındaydım.
23 yıl oldu. Zaman geçince acıyla değil, gülümseyerek hatırlıyor insan anıları. Acısı geçer, o yaşar sizinle birlikte merak etmeyin.
Allah sabır versin.

Başın sağ olsun, nur içinde uyusun, mekanı cennet olsun, Allah'ım sizlere büyük sabırlar versin inşallah.

Kişiye göre değişiyor acı kavramı... Kimisi kolayca hayatına dönebiliyor kaldığı yerden,kimi de senin benim gibi acı içinde kıvranıyor,evet zamanla kabuk bağlıor ama unutulmuyor. Babam gideli 2 sene dolmak üzere... Tek bir gün bile aklıma gelmediği olmadı,mezarına gidemiyorum,bazen rahmet bile okuyamıyorum ardından.. Hala konduramıyorum,yakıştıramıyorum,çok ani oldu çünkü. Rüyalarda kavuşuyoruz bazen,önceki gece olduğu gibi! öyle güzeldi ki,bitsin istemedim. Demem o ki arkadaşım,kabuk bağlayacak,güleceksin de,tatile de gideceksin,şarkılar da söyleyeceksin ama unutamayacaksın. Unutma da zaten! Hayatın akışı bu maalesef. Acısı da var tatlısı da... Bol bol dua et,gidebiliyorsan mezarına git ağla,konuş,iyi gelecektir. ALLAH sabır versin,mekanı nur cennet olsun. Babacığına da onca zaman bakmışsın,Allah senden de razı olsun.

Cennet olsun mekanı... Çok zor çok acı ben de çok ıyi bilirim. Ben yıllar önce 15 yaşında annemi babamı erkek kardeşimi kaybettim. Ve 14 ay önce de prensesim kız kardeşimi kaybettim. Ailemden kalan tek kişi benim. Ve bu acı geçmiyor sadece acıyı kabullenip öyle yaşıyorsun.

Başınız sağolsun her canlı ölümü tadacak maalesef bende babamı kaybettim 5 ay oldu acı zamanla hafifliyor bir şekilde yaşıyoruz hiç bir acı sonsuza kadar sürmüycek herkes o yoldan geçiçek

Başınız sağolsun benim babam da kanserden vefat etti bu

Bu tarz insanlar heryerdeler ölüm herkesin kapısını çalacak o zaman anlıycaklar kendi ni üzme densiz insanlar için

Başınız sağolsun
Bende kahbedeli iki buçuk ay oluyor
İlk bir ay aşırı zorlandım ama insanoğlu bir şekilde devam ediyoruz hayata. Yine gülüyoruz yine yiyoruz içiyoruz ama an geliyor burnunun direği sızım sızım sızlıyor
Acının geçmesi için çaba harcamıyorum artık 30 yıllık babamı kaç gün unuttururki bana? Unutmayayımda zaten birşeyler taze kalsın diye düşünüyorum hatta kalsınki onun için hep birşeyler yapma derdinde olayım. İnanclıysanız eğer onun icin dua eden hayır isler yapan evlat onu orda hic yalnız bırakmaz

Başınız sağ olsun. Ben de babamı kaybettim. Yaşlıydı, ben de baktım bebek gibi yedirdim, altını değiştirdim, yıkadım vb. Ne deyim arkadaşım? Acınızı paylaşıyorum...
Hepimiz yaşlanıp ölüyoruz, Allah sıralı ölüm versin, Allah evlatlarınıza uzun ömür versin. Babanızla aranızda çok güzel ve özel bir sevgi bağı olmuş, rızasını almış, iyi bir evlat olmuşsunuz. Bu sevgiyi yaşayamayanlar var, sırf bu yüzden de olsa çok şanslıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…