Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah saçtan sonra yaşadıklarım :(((((

gumushumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
460
1
96
İzmir
arkadaşlar şu an berbat moralsizim......... 2 yıldır mavi siyah kullanıyordum beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm.olsen twinsler varya onlardan dore kzıl saçlı olanın saçından yaptırmak istedim kuaförümde tmm yapalım dedi.sadece mavi siyahtan açmak yani boyayı akıtmak için 80 ytl aldı. bide üstüne saçım çok kötü soluk bir kzıl gibi açıldı.üstüne sarı bi kaç gölge atılcaktı ama o röfle gibi yaptı. çıkan sonuçu çevremde kimse beğenmedi.toplamda 130 ytl verdim.rengi olsa bişe deil ama olmayınca çok acıdım verdiğim paraya. 2 gün sonra yani bguün gidip koyulaştırdım rengini.

sizce bu fiyat normalmi duyduğum kadarıyla herkes çok diyo verdiğim paraya.çok mutsuzum ben saç ne kadar önemliymiş yaaa:((((((((((((((:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::

1165058652Ashley_ve_Mary_Kate_Olsen1.jpg

işte bu da istediğim saç rengiydi.. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benım cook gecmıs olsun cok uzuldum sac gercekten de cook onemlı fıyat konusunda bısey dıyemeyecegım ama umarım sacın cok fazla yıpranmamıstır :(

ya bildiğim kadarıyla mavi siyah saç çok zor açılan bir renk saçların çok yıpranır ben şu kuaförleri anlamıyorum yapalım diye bir işe soyunuyolar ve ortaya iyrenç bi sonuç çıkıyo yapamıycaksan hiç bulaşma daha iyi saçlarımızı mahvediosn bence verdiğin para normal siyah saçı açtırmak v.b gibi şeyler için ama istediğin sonuçu yapamadıysa hiç vermeseydin bence

geçmiş olsun canım..bilirim mavi-siyah boyalı saçın nasıl açıldığını...zamanında ben de yapmıştım o hatayı...bir daha mı ? tövbeler olsun...kızıl da yaptırmam mavi siyah da...

desteğiniz için teşekkürler... en kötü huyum bu işte beğenmedim diyemdim kuaföre istediğime yakın olmadı diyebildim dil ucuyla parayı da verdim kuzu kuzu..

bu arada açıcı olarak biocarin color correction diye bi ürün kullandı.yıpranmadı saçlarım allahtan.orielle olsyadı belkide yancaktı bu kadar işleme dayanamıycaktı:( bu arad bu ürünün fiyatı ne bilne varmı bana 45-50 ytl falan dedi.. bilen varsa yazarsa sevinirim...

bu arada foto eklemeyi becerememişim moderatör arkadaşa tşk ederim..

geçmiş olsun canım verdiğin para normal bende kızıl renk kullanıyorum 5 yıldır bu sefer bi değişiklik yapıp mavi siyah yaptırdım asla bidaha kızıl istemem yüzümün rengi yerine geldi valla:)

desteğiniz için teşekkürler... en kötü huyum bu işte beğenmedim diyemdim kuaföre istediğime yakın olmadı diyebildim dil ucuyla parayı da verdim kuzu kuzu..

bu arada açıcı olarak biocarin color correction diye bi ürün kullandı.yıpranmadı saçlarım allahtan.orielle olsyadı belkide yancaktı bu kadar işleme dayanamıycaktı:( bu arad bu ürünün fiyatı ne bilne varmı bana 45-50 ytl falan dedi.. bilen varsa yazarsa sevinirim...

bu arada foto eklemeyi becerememişim moderatör arkadaşa tşk ederim..

rica ederim canım :)
yine şanslıymışsın geçmiş olsun..benim saçlarım yanmıştı mavi siyahtan kumrala dönerken..mavi renk bi toz kullanıldı..oriyaldi sanırım...tekrar geçmiş olsun..forumda saçla ilgili her türlü bilgi var bolca..biraz gezince derdine derman bulursun umarım :)

forumu didik didik ettim akşamdan beri.. verdiğim paranın normal olduğunu söylemeniz bile yetti içim rahatladı. bi süre şu anki saçımı kullanıcam.bir ay sonra falan ya çikolata kahve yada istediğim rengi -tabi yapabilecek bi kuaför bulunca - yaptırıcam inşallah.. ama şunu da anladım ki mavisiyah bana gerçekten en çok yakışan renkmiş.. deneye yanıla öğreniyoruz artık. her kadının bi saç macerası olur ya benimkisi de bu oldu.

geçmi olsun canım, ama kızlar mavi siyaha nasıl cesaret ediyorsunuz çok sert bi renk ayrıca kanserojen etkinin en yüksek olduğu renk biliyormusunuz bilmem, ve mavi siyahın dönüşü çok zor.

Canım bişey diycem biraz kaba olucak afedersin ama kuaförün seni kazıklamış desem yeridir,ben kuaförünü değiştir derim..birdahakine dikkatli davranırsın

valla şimdi saçımı kavheveye boyatayım diyorum sarılar berbat geliyo gözüme sanki saçıma röfle yap dedim bide üstüne açma parası dışında röfle parası aldı ki baştan söylemdi hiç. değiştirsemmi acaba gerçekten kuaförümü? koyultturdum para vermedim.şimdi boya desem para siter herhalde kafayı yiycem valla. çingenelerin saçına benzedi saç rengim en nefret ettiğim yanık sarı geldi beni buldu. akıl verin kızlar bu kuaförden kurtulayımmı yoksa bi kez daha ona boyatayımmı saçımı hala beğenmiyorum diyerek?

offf..... bende bıktım bu yanlış boyamalardan.sen en iyisi gene kuaföre bir danış.ya kapatsın rengi koyuyla yada tutarsa eğer istediğin renge boyat.sen ne renk istiyodunki???

bi önceki sayfada var istediğim rengin olduğu fotoğraf. olsen ikizlerinden bakır kızıl olanı ama benim saçı bi görseniz alaksı yok. gerçi açık şu an rengi kahve yaparsam bi daha da o rengi isteme şansım olmaz diye de düşünüyorum gerçi beni en çok rahatsız eden sarılar.. çok yaşlı gösterdi beni senağlamasenağlamasenağlama

bence çok değil daha doğrusu gittiğin yere bağlı ben saçımı 200 boyattım en son
ama bence yeni yaptıracaın saça para verme çünkü istediğin gibi olmadığını söyle şikayet et ve para almadan yapıyorlar o zaman
birde bence biraz zaman geçmesini bekle saçını yıpratma iyice

benimde saçlarım kızıl bende bayağı pahalıya yaptırdım yakıştıda ama nebiliyim sanki beni biraz yaşlı gösterdi gibi mavi siyah çok istiyorum ama çok kararsızım

cumartesi yaptırdım saçımı pazartesi gidip koyulturdum.bugünde boyatsam saçlar iyice yıprancak galiba dediğiniz gibi.

bu arada burcumm23 bence mavi siyah çok iddialı ve hoş bir renk.yaptırmadan önce geriye dönüşün zor olduğunu düşünerek karar ver. ama ben çok pişmanım mavi siyahtan vazgeçtiğime. değişikilik olsun dedim ama kendimi maceranın içinde buldum.
inanırmısınız iş yerine gelen postacı bile yaşlı göstermiş yeni saçınız dedi :(

keşke eşimi dinleyip, gidip 35 ytl verip yine mavi siyaha boyatıp çıksaydım al işte bana değişiklik bol bol sıkıntı ve aynalarla küs barış oynamaca..

karar verirken bin defa düşündüm ama sonuç işte bu.
umarım kimsenin başına böle bişe gelmez....

cemocan teşekkür ederim..
saçım omzumdan 1 karış aşağıda yani orta :) kaç yıllık kuöfürm ama işte olamyınca olmuyor.. şeytan diyor git mavi siyah yap yine ama bu kadar zahmet çekmişken kahve tonlarını mı kullansam bi süre diyorum?

Back
X