Mavişim mavi çocuk

Caillou5

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
173
142
18
30
Selam kızlar
Normalde öğrenciyim fakat şu an yaz olduğu için bir restoranda kasiyer olarak çalışıyorum..
Bir adet yakışıklı mavi gözlü bir çocuk geliyor her gün. Ama nasıl güzel gözleri masmavi, allahım çok güzel.. Ama sadece hesap ödemeye geldiğinde iki dakika görebiliyorum. Bakışma falan olmadı ben kendi kendime beğeniyorum. İlk defa bugün göz göze geldik.

Yani şimdi bu durumda ne yapılabilir? Nasıl yaklaşabilirim? Nasıl bir adım atabilirim?
Tip olarak tam hayalimdeki gibi biri, efendi biri gibi de duruyor.
ne yapılır ne edilir? Nolur alın bana onu

Hesap alırken hiç birşey yapılamaz malesef. Niye siz bişey yapıcaksınız hem bırakın o yapsın.

Hesap alırken hiç birşey yapılamaz malesef. Niye siz bişey yapıcaksınız hem bırakın o yapsın.
İyide ben hoşlanıyorum birde istersem garson gibi çocuğun siparişini ben alabilirim ama o zamanda çok mu belli olur ki?

Gülümsemeyi düşünüyorum ama o da gülümsemezse rezil olurmuşum gibi geliyor, birde nasıl uzatabilirim iyi günler demeyi
Birde garson gibi onun siparişini alma imkanım var. Bunu yapsam nasıl olur?

Gülümsemeyi düşünüyorum ama o da gülümsemezse rezil olurmuşum gibi geliyor, birde nasıl uzatabilirim iyi günler demeyi
Birde garson gibi onun siparişini alma imkanım var. Bunu yapsam nasıl olur?
O gülümsemene karşılık vermezse kibar çalışanım her müşteriye böyle davranıyorum tavrı göster, mesela ondan sonra gelene de gülümse mesafeli bir şekilde. Tavırların ona özel ısrarcı olmasın çok fazla. Garson gibi yapma bence kasada oluşmayan elektrik kola siparişi verirken de oluşmaz zaten. Gelişmeleri yaz buraya merak ettim

Tamam canım yazarım, yarın bir gülümseyeyim bakalım :)

Seni seven bir adet yakışıklı, mavi gözlü çocuk bulmalı seni,öbür türlü malesef

Gittiğim kafenin yabancı garsonuyla bir seneden uzun ilişkim olmuştu :)
Olur olur yani... Bizde karşılıklı bakışmalar vs vs vardı , adimizla hitap ederdik.
3. Gidişimde o molaya çıkarken beni de çağırdı, gidiş o gidiş
Yani olur olur, masasına siz bakın, açabilirsiniz muhabbet açın...

Ben olsam yemekten sonra bi kahve götürürdüm ikramımız diye
Bi de kasada yemeklerden memnun kaldınız mı gibi konu açardım
Para alma verme bahanesiyle eline falan değerdim
Ne biliyim her yoldan yürürdüm

Bunu erkek yapsa kız tarafi taciz edildim diye ortalığı birbirine katar
Erkekler yapmaz ama :) ayrıca rahatsız etmediği sürece bence tavize girmez,bir kere mesaj atar adam rahatsız olduğunu belirtir olay biter en kötü ihtimalle ama böyle yollarla tanışıp evlenen tanıdıklarımda var alt tarafı ismine bakacak

Bunu erkek yapsa kız tarafi taciz edildim diye ortalığı birbirine katar
Ya aslında çocuk kartla ödüyor da öyle kredi kartı değil. O çalıştığı iş yerinin kartı özelden yazabilirim. Ama orada isim yazmıyor sanırım, öğrenilebilinir mi ki o şekilde

Ben olsam yemekten sonra bi kahve götürürdüm ikramımız diye
Bi de kasada yemeklerden memnun kaldınız mı gibi konu açardım
Para alma verme bahanesiyle eline falan değerdim
Ne biliyim her yoldan yürürdüm
Patronun yanında kahve için teşekkür ederim derse biterim

Ya aslında çocuk kartla ödüyor da öyle kredi kartı değil. O çalıştığı iş yerinin kartı özelden yazabilirim. Ama orada isim yazmıyor sanırım, öğrenilebilinir mi ki o şekilde
Kartın üzerinde isim yazar. Slipte de yazar. Çaktırmadan bakin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…