İyide ben hoşlanıyorumHesap alırken hiç birşey yapılamaz malesef. Niye siz bişey yapıcaksınız hem bırakın o yapsın.
Gülümsemeyi düşünüyorum ama o da gülümsemezse rezil olurmuşum gibi geliyor, birde nasıl uzatabilirim iyi günler demeyiKarşılaştığınızda göz teması kurup gülümseyin ve iyi günler filan derken cümleleri daha uzun tutun. Eğer size ilgisi varsa ya da olacaksa o da aynı şekilde karşılık verir zaten. Vermiyorsa da unutun gitsin yapacak birşey yok
O gülümsemene karşılık vermezse kibar çalışanım her müşteriye böyle davranıyorum tavrı göster, mesela ondan sonra gelene de gülümse mesafeli bir şekilde. Tavırların ona özel ısrarcı olmasın çok fazla. Garson gibi yapma bence kasada oluşmayan elektrik kola siparişi verirken de oluşmaz zaten. Gelişmeleri yaz buraya merak ettimGülümsemeyi düşünüyorum ama o da gülümsemezse rezil olurmuşum gibi geliyor, birde nasıl uzatabilirim iyi günler demeyi
Birde garson gibi onun siparişini alma imkanım var. Bunu yapsam nasıl olur?
Tamam canım yazarım, yarın bir gülümseyeyim bakalım :)O gülümsemene karşılık vermezse kibar çalışanım her müşteriye böyle davranıyorum tavrı göster, mesela ondan sonra gelene de gülümse mesafeli bir şekilde. Tavırların ona özel ısrarcı olmasın çok fazla. Garson gibi yapma bence kasada oluşmayan elektrik kola siparişi verirken de oluşmaz zaten. Gelişmeleri yaz buraya merak ettim
Bunu erkek yapsa kız tarafi taciz edildim diye ortalığı birbirine katarBozuk yok kartınız var mı diyip kart slibimden isim soyismi alıp ınstagramdan yürüyebilirsin
Erkekler yapmaz ama :) ayrıca rahatsız etmediği sürece bence tavize girmez,bir kere mesaj atar adam rahatsız olduğunu belirtir olay biter en kötü ihtimalle ama böyle yollarla tanışıp evlenen tanıdıklarımda var alt tarafı ismine bakacakBunu erkek yapsa kız tarafi taciz edildim diye ortalığı birbirine katar
Ya aslında çocuk kartla ödüyor da öyle kredi kartı değil. O çalıştığı iş yerinin kartı özelden yazabilirim. Ama orada isim yazmıyor sanırım, öğrenilebilinir mi ki o şekildeBunu erkek yapsa kız tarafi taciz edildim diye ortalığı birbirine katar
Patronun yanında kahve için teşekkür ederim derse biterimBen olsam yemekten sonra bi kahve götürürdümikramımız diye
Bi de kasada yemeklerden memnun kaldınız mı gibi konu açardım
Para alma verme bahanesiyle eline falan değerdim
Ne biliyim her yoldan yürürdüm
O geldiğinde ben alabilirim ya bişey demez kimse. Hatta bunu yapmayı düşünüyorum bugün bakalım ne olacakPatrona yalvarıp servise geçebilirsiniz
Kartın üzerinde isim yazar. Slipte de yazar. Çaktırmadan bakin canım.Ya aslında çocuk kartla ödüyor da öyle kredi kartı değil. O çalıştığı iş yerinin kartı özelden yazabilirim. Ama orada isim yazmıyor sanırım, öğrenilebilinir mi ki o şekilde
Türk Telekom kartı var yazar mı onda da :)Kartın üzerinde isim yazar. Slipte de yazar. Çaktırmadan bakin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?