Hesabı yemek kartıyla ödediğini düşündüğüm için öyle dedim. Şahsa özel bir kartsa neden olmasin? Bakın işte kaçtır gidip geliyormus ay çekmedi bu sefer neden ki acaba tüh falan deyin ne bileyim. Yazmıyorsa da bilemem şimdi bir şekilde kredi kartı kullanması için dua edinTü
Türk Telekom kartı var yazar mı onda da :)
Bunu erkek yapsa kız tarafi taciz edildim diye ortalığı birbirine katar
Öyle bişey yapmam yahu eklemem zaten sadece bakarım kimmiş neymişAynı şeyi düşündüm. Gerçekten de taciz etmek oluyor. İşini kötüye kullanmak. Böyle bir kadına/erkeğe karşı güven problemi yaşardım.
Zaten 3-4 defa gördüm toplamda bende hiç bakmadım ki.Bakışma yoksa yürünmeme taraftarıyım. Farketmediyse ya sevgilisi vardır yada ilgisini çekmemişsindir. Benim sevgilime/kocama biri yürüyor olsa bu şekilde, kıyamet kopar “Adam artık tek başına kafeye de mi gidemesin?” derim.
Eklemeyi düşünmüyorum zaten bakıcam sadeceÇocuk evli olsa ne yapacaksın peki? Zamanında kızın biri de kocamı görmüş eklemiş kredi kartı başvurusunda. Neler yazmış dmden. Cevabını ben güzel verdim ama. Bu kadarı cesaret değil bence. Sevgilisi de olabilir karısı da. Biraz gmzlemleyin derim
Gülümsemeyi düşünüyorum ama o da gülümsemezse rezil olurmuşum gibi geliyor, birde nasıl uzatabilirim iyi günler demeyi
Birde garson gibi onun siparişini alma imkanım var. Bunu yapsam nasıl olur?
AhahaBn cevap verim boyle. iyiiiiiiiiiiiiiiiii gunnnleeeeerrrrrrr behluluuuummmmmmm
Gülümseyeceğim ama çocuk gelmediSizi bir yerden taniyor gibiyim de.Gülümse.
Sohbet et.Çay içelim mi de.Dur dur deme.
O da senden hoşlaniyorsa adımını atacaktır.
Peki ya sende bunları yapacak cesaret var mı diye sor.Direkt yürü :) yada dikkatini çekecek birşeyler yap .bakışma süresini uzat ,para üstü verirken elin eline değsin ,ayağın burkulsun, düşme diye seni o tutsun ,birden birşeye üzül dudak bük, ofla :) ay hiç Türk filmi izlemiyor musun
Masasına kahve götür ,müessesemizin ikramı de ,müessese kim diye düşünecek :) artık mal değilse anlar ..tatlı tatlı da gülümse ..olmazsa adres ver gelip isteyeyim oğlanı sana
Bence de emeklemeyi bırakıp kosmalisin. Yalnız önce sevgilisi yada karısı olmadığından emin ol .Peki ya sende bunları yapacak cesaret var mı diye sor.
Aslında var cesaretim, bu fikirler de çok güzel ama ben kesin elime yüzüme bulaştırır çok belli ederim. Birde bu çocuk stajermiş. Yani en fazla iki hafta daha gelir benim koşmam lazım
İşte o sıkıntımız var. Yaşımız küçük ve öğrenci, bir tane garson konuşmuş daha önce, evli değildir büyük ihtimal . Ama sevgilisi olabilir tabi, bunu da nasıl öğrenebilirim bilmiyorumBence de emeklemeyi bırakıp kosmalisin. Yalnız önce sevgilisi yada karısı olmadığından emin ol .
bilgi aldığın kişi bunu öğrenebilir .İşte o sıkıntımız var. Yaşımız küçük ve öğrenci, bir tane garson konuşmuş daha önce, evli değildir büyük ihtimal . Ama sevgilisi olabilir tabi, bunu da nasıl öğrenebilirim bilmiyorum
Tamamdır bunları yapıcam, benim tipim zaten çok çocuk gibi masum öyle yaparım arkadaşlarıma hep onlar da bana hiç kıyamaz, simdi sende öyle dedin, bunu da yapıcambilgi aldığın kişi bunu öğrenebilir .
Kasaya gelince ofla ,sana bakınca da hafif dudak bük :) benim kocamda ise yariyor. Ne zaman böyle yapsam elinde ne varsa bırakır yanıma gelir .bir bardak su yada herhangi birşey isterim ben de :) her seferinde de yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?