Doğuma Hazırlık maxi cosi quinny zapp bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ines

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
186
2
641
38
İstanbul
merhaba şekerler....

maxicosi quinny zapp bebek arabası almak istiyorum..1 yaşına kadar oto koltuğu ile kullanılıyor.sonra arabaya geçiliyor.

yalnız cok kararsız kaldım bu arabadan alan var mı? bir kaç kişi arabanın dengesinin zayif olduğunu ve devrilebileceğini söyledi..

katlanınca az yer kaplayan görünüşü güzel ve rahat bir bebek arabası arıyorum ama bulamıyoruuum...

canım ben maxi cosinin anakucağını aldım.
ama bebek arabası olarak buggster aldım.
hem çok hafif.hem de çok tavsiye edildi bana.
buda 3 tekerlekli.
jokerden aldım.netten araştır bir bak.
fiyat olarak ben aldığımda ouinny 599 du.benimki 649.
heee birde neden bunu aldıum.çünkü maxi cosinin ana kucağı ile uyumlu.yani bir aparatla beraber kullanılıyor .

evet bende buggster almaya karar verdim yalnız piyasa da iki çeşit var biri ayak koyma yeri falan diğeri klasik...kararsız kaldım yine..CADIARZU canım sen ne renk aldın ben kırmızı ve siyah düşünüyorum...ama renkte de kararsız kaldım ay cok kararsız bir insanım :bbo:

ben maxi cosi aldim..
henuz kullanmiyoruz daha dogmadigi icin..
denge problemi 3 tekerlilerde var ama yandan siddetli bi carpma oldugunda..
oyle durduk yerde bi dengesizligi yok...
ama guvenmiyorsan 4.tekerliside var..
kolay katlaniyor..biraz kaba bi araba ama ben cok begeniyorum

quinny zap bildiğim kadarıyla arkaya yatmıyor yani çocuk oturur pozisyonda uyumak zorunda kalıyor. benim için daha erken ama ileride quinny speedi ya da maxi cosi muro almayı düşünüyorum. bunlar biraz daha pahalı ama arkası yatabiliyor. bi de eğer yurt dışından getirtme imkanınız varsa çok daha ekonomik oluyor ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum

buggster bebek arbası hem yatarlı hem hafif ve maxcosi taşımasına uyumlu aparatı var sırtdestegi viskopetlı ichacim rakiplerine göre bebek icin bayagı geniş bebek sıkılmaz teker milleri orjınal celik
sürüşü cok rahat test ederseniz aradaki farkı yakalay bilirsinz siyah renk isterseniz şuanda piyasada pek yok ben bebek ürünleri sektöründe calışıyorum bilgim var araba hakkında .eger istanbulda ikamet ediyorsanız ..selma ablanın dedigi gibi saracane haşim işcanda araştıra bilirsiniz..

herkese merhaba
bebek arabalarıyla ilgili tüm başlıkları inceledim ve şu selma ünal, pembe 77, helin 25 vs farklı isimlerle giren ama editörün de uyarısıyla bir mağzanın reklamını yapan aynı kişi olan şahıs sen ne kadar terbiyesizsin. ve editöre sesleniyorum site yönetimi bu kişilerin üyeliklerini neden hala iptal etmiyor. chicco gibi bir markayı uyduruk iftiralarla diğer başlıklarda nasılda karalamışlar. arkadaşlar size tavsiyem bi başlığa başladıysanız sonuna kadar okuyun sahtekarlar bi şekilde ortaya çıkıyor. yanlış yorumlarla kafanız bulanmasın. burada ne hikmetse sitenin adını vermemişler sanırım güven kazanma çabaları var sadece marka adı vermişler ama eminim 2-3 yazı sonra o sitenin ismini yine verirlerdi. ama sitenin ismini editör yayından kaldırmış.

Yahu hakkaten bıkmadılar reklam yapmaktan.Böyle övdükleri markalardan soğuyorum.Bebek arabası alamadım hala, hangi yorum gerçek hangisi sahte insan anlayamıyor.

herkese merhabalar ben quinny zapp extra aldım çift yönlü modelinden şuan maxi cosi anakucağı takılı ilk öyle kullanacağım için ama bişey sormak istiyorum arabanın tutacak yeri yani üst kolları fazlaca oynuyor gibime geldi tüm modellerindemi böyle yoksa benimkindemi sorun var merak ettim.Birde bi arkadaşım oturma yeri takıldığında kendi oturma yeri yani yandaki gri düğmelerden birinin zman zaman içine basılı kaldığını söylemişti.Böyle bir problem yaşayan var mı aranızda.Zapp kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevirim.İyi günler.

maxi cosu nin iyi marka oldugunu biliyorum ama digerleri hakkinda pek yorum yapamayacagim.

Burada soylemek istedigim tek sey, maxi cosi nin oto koltugu, veya herhangi farkli bir markanin oto koltugu, bebekler en az 2-3 aylikken ve sonrasinda kullanilmasi gerekiyor, arabada kisa seyahatler icin kullabilabilir daha oncesindede, ama uzun sure bu sekildeki koltuklarda durmamalari gerekiyor birkac ayi gecmeden, belleri oturma pozisyonuna geliyor ve bebekler icin bu hic iyi bir sey degil.

Ilk 6 ay yatirmali arabalarda surulmesi gerekiyor aslinda, su sekildeki:

Bu tarz olanlar bebegin ilk zamanlari icin cok sagliksiz:

Yinede ilk zamanlar kullanilacak ise bel tarafina bir battaniye ile falan destek verilirse biraz daha iyi olur..

üstteki lacivert yatmalı olanı markette bir bayanda görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti ama ben herhangi bir bebek arabası almayacağım en azından şimdilik, bebek arabası acil bir ihtiyaç değil daha önce doğum yapan anneler öyle söylüyor hiç almayanlarda var, ben duruma göre ihtiaç hissedersem alıcam. maxi cosinin ana kucağını alıcam sadece.

turkiyede sanirim cok fazla onem verilmiyor, ama burada hava kosullari iyi ise (-10 dan soguk olmayacak) hergun gezdirip temiz hava almasi tavsiye ediliyor..

keşke her gün gezdirecek zamanımız olsa serbest çalışıyorum ve 40 ı çıkınca tekrar işbaşı yaparım diye düşünüyorum, o da benimle işbaşı yapacak sanırım

bir arkadasim kullanmisti ve cocukta icinde olunca sorun olmadigini söyledi yük oldugu icin.bende bir kac kez denedim icinde bebekle ve cok rahat kullanimli. maxi cosi ana kucagini aparat ile arabanin üzerinde kullanacaksan almanyada cogu ebeler ve doktorlar yenidoganin ana kucaginda araba üzerinde takili halde 3 saatden fazla yatmamasini öneriyor omuriligi henüz gelisme asamasinda oldugundan.

merhaba,ben de maxi-cosi quinny zapp extra aldım ama alırken hiç düşünmediğim bir nokta var kullanan varsa bilgilendirir mi? şimdi bebek büyüdüğünde kullanılacak aparatla birlikteyken araba katlanıyor mu? yoksa onu çokardıktan sonra mı her seferinde katlayacağız? biraz ters bir iş olacak ve ikisi ayrı yer kaplayacak eğe röyleyse

5,5 aylık kızım var biz Quinny zapp kullanıyoruz. Ana kucağı maxi cosi. İkisindende çok memnunuz. 3 tekerlekli katlanınca çok küçük oluyor. Yedek tekerleklerinide aldık evde ve dışarda ayrı teker takıyoruz. Sürüşü çok rahat manevra kabiliyeti çok iyi. Ben evdede kullandığım için tekerlerin kolayca çıkıp takılması çok işime yaradı. Alırken 3 tekerlekli olması nedeniyle denge problemi yaşarmıyız diye endişe etmiştik hiçbir problem yaşamadık aksine sürüşte 3 teker olması manevra için kolaylık sağladı. Tabi bizim gezdiğimiz yerler ev alışveriş merkezi park. Çok taşlı yollarda kullanmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…