herkese merhaba
bebek arabalarıyla ilgili tüm başlıkları inceledim ve şu selma ünal, pembe 77, helin 25 vs farklı isimlerle giren ama editörün de uyarısıyla bir mağzanın reklamını yapan aynı kişi olan şahıs sen ne kadar terbiyesizsin. ve editöre sesleniyorum site yönetimi bu kişilerin üyeliklerini neden hala iptal etmiyor. chicco gibi bir markayı uyduruk iftiralarla diğer başlıklarda nasılda karalamışlar. arkadaşlar size tavsiyem bi başlığa başladıysanız sonuna kadar okuyun sahtekarlar bi şekilde ortaya çıkıyor. yanlış yorumlarla kafanız bulanmasın. burada ne hikmetse sitenin adını vermemişler sanırım güven kazanma çabaları var sadece marka adı vermişler ama eminim 2-3 yazı sonra o sitenin ismini yine verirlerdi. ama sitenin ismini editör yayından kaldırmış.
merhaba şekerler....
maxicosi quinny zapp bebek arabası almak istiyorum..1 yaşına kadar oto koltuğu ile kullanılıyor.sonra arabaya geçiliyor.
yalnız cok kararsız kaldım bu arabadan alan var mı? bir kaç kişi arabanın dengesinin zayif olduğunu ve devrilebileceğini söyledi..
katlanınca az yer kaplayan görünüşü güzel ve rahat bir bebek arabası arıyorum ama bulamıyoruuum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?