bence maxi etek her bayanin dolabinda olmali.
maxi etek degilse bile maxi gece kiyafetleri olmali.
onca kadin tasiyabiliyorsa bunu demekki zor degil.
ben her türlü giyiyorum ve her kiyafete göre dikkat etmen gereken seylerde degisiyor tabi, bu tek uzun etek icin gecerli degil.
uzun etek de dikkatedilmesi gereken:
Otururken: aslinda hicbir sorun yok. sadece bazi etekler yukari kayiyor, bu nedenle otururken etegi kenerlarindan bacaklarinin arkasina dogru alip oturmak. kücük bir hamleyle yaparsin bacaginda acilmaz.
yürürken rüzgar varsa: bir elinle dizlerinin hizasinda diger elinle ayni hizanin arka tarafinla elini tutuyorsun.
cömelirken: etegi arka diz hizasindaiki elinle yandan bacaklarinin arkasina skistirip cömeliyorsun. ne önden nede arkadan etek acilmiyor.
merdiven cikarken: ne yerlere degmesini nede bacagin görünmesini istemiyorsan.. merdicen cikarken: önden iki yerden cok hafif etegi havaya kaldirarak cikiyorsun.
merdiven inerken sadce bir elinle sag veya soldan etegin arkasi hafif ayaga kalacak kadar kaldiriyorsun.
birde ben uzun etek giydigimde icime mutlaka tenimi göstermeyen uzun tayt giyerim. hani düsersem etegim acilir diye.
böyle yaptigimda iyi oldu bir kez kayip düsmüstüm karda. etegim dizimin üzerine kadar acilmisti, ama etek ve uzun tayt siyah oldugundan ben bile acildigini kalkacagim sirada farkettim