maxim roll on/aşırı terlemeye son

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
maxim roll on hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim bende kullanmayı düşünüyorum.yan etkisi var mı .teşekkürler....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arkadaşım terlemeyle ilgili konularda bol bol anlatıldı ve anlatılmaya devam ediliyor. Benim de birçok mesajım var, kullanıyorum. şimdi gözlerim kapanıyor uykudan, yoksa arar linki bulurdum sana.

iyi geceler

slm arkadasım inanılmaz terliyordum koltukaltım özellikle ne kullandıysam ama ne kullandıysam fayda etmedi sonra maximle tanıstı harika bişiy önce ilk hafta hergün sonra iki ginde bir haftada bir filan kullanıyosun cok arastırdım hiiiiiiiiiiiiiiç yan etkisi yok istanbul da caitol de ve nautılıus ta eczanelerde var fiyatı 60 ytl ama bir yıl dayanıyo umarım yardımcı olabilmişimdir...

http://www.kadinlarkulubu.com/terleme-ve-kokuyu-onleyen-roll-on-t173680/index7.html

bu sayfada da çok detay yazmışım gözünden kaçmasın diye göndereyim dedim, en iyisi
sen yavaş yavaş oku hepsini.

merhaba yorgun savaşçı, ben bu siteye yeni üye oldum ve siteyi keşfetmek için incelemeler yapıyorum. terlemeyle ilgili yazdığın şeyler dikkatimi çekti çünkü anlattığın sorunun aynı bende de var hatta bahsettiğin psikoloji bozukluğu bile... gerçekten çok sıkıcı bir şey ve çözüm bulamıyorum. yazdığın şeyleri tek tek okudum, çok güzel anlatmışsın tecrübelerini, teşekkür ederim. bahsettiğin şeyi de ilk senden duydum, buradan öğrendim yani maxim dediğin şeyi. yalnız incelerken farklı şeylerden de bahsedilmiş gördüm. bu adidas ve maxim farklı şeyler herhalde değil mi? bir de maximin yan etkisinin olmadığına nasıl emin olduğunu soracaktım. şu an bir ışık doğru gibi hissediyorum terleme sorunuma. umarım ben de bir sonuç alabilirim. tekrar teşekkürler...

aramıza hoş geldin diyoruma.s.

evet adidas ve maxim farklı şeyler. adidas sarı kapak tüm parfümeri hatta marketlerde bulabilirsin. fiyatı3-4 ytl falan sanırım. Bir çok arkadaşta işe yaramış önce ondan başla istersen. Ama ben yılların ıslak koltuk altlısı olarak maxim le hayatım kurtuldu diyebilirim. Maxim sadece birkaç eczanede var ist anadolu yakasında benim bildiğim pardon hangi şehirden olduğuna da bakamdım, kozmetik ürün satan eczanelerde oluyor fiyatı 50-60 ytl arası ama ilk kullandığımda bile 6 ay gitmişti en son kullandığımda 2 ay 10 gün arayla sürdüm o yüzden 1 yıl dan fazla gider son kullanma tarihine kadar.

yan etkisi olmadığından tabii ki emin olamam, ancak içeriğindeki maddeler diğerlerinde de daha hafif te olsa var sonuçta, ama yine temkinli kullanmaya karar verdim, ıslaklık rahatsız edene kadar sürmüyorum zaten artık çok daha uzun süre etki ediyor. umarım yoktur kötü bir etkisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…