- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Arkadaşlar şu sıcaklardan terlemeyen yoktur.Özellikle annem yaz kış çok terler,koltukaltları hep yaştır,gittim anneler gününde hem ona hemde kendime şu terlemeyi kesinlikle önleyen maxim roll on aldım.O günden bu yana kullanıyoruz,yine terliyoruz,aşırı kaşıntıda yaptı üstelik.Ben fazla terlemediğim halde yine kesmedi üstelik kokuyu bile geçirmiyor.Her akşam banyo yapan (hatta 2-3 kere) biriyim.Acaba biz mi yanlış kullanıyoruz diye araştırdım,akşam banyodan sonra kuru cilde uygulanır yazıyor,öylede yaptık yine olmadı.Allah aşkına kullanan varmı aranızda...
Arkadaşım benim nacizane fikrim doktorlar koltuk altı deodorantlarını ve de bu sabun şeklinde güzel kokuluları bile önermiyor göğüsde kist yapıyor diye bağırıyorlar kullanmasanız daha iyi cildinize hava aldıran fakat terlediğinizde pis koku yerine mis gibi parfüm kokusu yayan sabunlar var ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim a.s.a.s.
arkadaşlar bu maxim roll on koltuk altında siyahlaşmalara neden oluyor diye duydum doğrumudur..
ben de öyle bir soruna yol açmadı. ancak kullanım sıklığı,cilt tipi ve rengiyle alakalı olabilir belki. ben beyaz tenliyim. en sık kullanımım 7-10 günde birdi ilk aylarda. sonrasında 15 günde bir, 21 günde bir ve ağustos'tan beri sürmedim hala yeni yeni ufak ıslaklıklar oluşmaya başladı, çok terlediğimde. kaydirigubbakcemile2
Maxim i bende internetten aldım. (izmir) Çok fazla terliyorum ve tüm kıyafetlerim siyah ve beyaz bu yüzden ıslaklık rahatsızlık veriyor huzursuz ediyor beni.
Maxim 3 kere kullandım ve koltuk altımda aşırı yanma, kaşıntı yaptı. Ve bir kaç gün sonra farkettim ki koltuk altlarımı bu ürün yakımış. O karartılı halindense ıslak olamsını tercih ediyorum şu an.
Bu ürünü ilk defa kullanacakların ilk önce küçük bir alanda deneyip ondan sonra kullanmaları. Şu an koltuk altlarımın rengş düzeldi ama epey zaman aldı malesef.
Arkadaşlar içinde aliminum olan koltuk altı rolon ları kanser riskini artırıyorbunun içindede var altta yazdığı gibi...
Maxim Hakkında Herşey..
Maxim terlemeyi nasıl durdurur?
Aluminum Chloride en sık kullanılan terlemeyi önleyici etken maddedir. Maxim, içeriğindeki % 12,6 Aluminum Chloride sayesinde ter bezi kanallarının deri yüzeyine açıldıkları yerde mekanik engel oluşturup salgı hücrelerinde küçülme yaparak etki gösterir.
Maxim’ i nasıl ve ne zaman kullanabilirim?
Ter bezlerinin geceleri inaktif olması nedeniyle gece yatmadan önce kuru ve temizlenmiş koltukaltına uygulanmalı, ertesi sabah yıkanmalıdır
Maxim’ i diğer deodorantlardan ayıran özelliği nedir?
Maxim, bir deodorant değil antiperspirant yani terlemeyi önleyici bir üründür. Koku içermez bu özelliği ile istenmeyen koku oluşumuna neden olmaz.
Maxim’ in bilinen bir yan etkisi var mıdır?
Maxim, cilt pH’ ı ile son derece uyumlu bir üründür. Rapor edilen hiçbir ciddi yan etkisi yoktur. Ancak çok nadir olarak ciltte hafif kızarma, kaşıntı hissine sebep olabilir. Bu durumda Maxim’ e kısa bir süre ara vermek yeterlidir.
Maxim’ i hangi sıklıkla kullanabilirim?
Başlangıç olarak, her gece terlemeniz duruncaya kadar sürebilirsiniz. Daha sonra ise haftada 1 ya da 2 kez uygulamanız yeterli gelecektir. Terleme devam ettiği sürece maxim kullanımına devam edilmesi gerekecektir.
Alacağım 1 kutu Maxim’ i yaklaşık ne kadar süre kullanabilirim?
Maxim, uzun süre kullanabileceğiniz ekonomik bir üründür. Aldığınız ürünü yaklaşık 3 ay kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?