May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

sedef_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.647
172
123
Almanya
Kizlarr birlikten kuvvet dogar diye bosuna demiyorlarr demekki.. asagi yukari iki haftadir tanistigimiz birkac yol arkadasiyiz biz.. hepimizde bugüne kadar deneyip istikrarsiz davranip basaramamis hatunlarizz )
ama biraraya geldigimiz günden beridir motivasyonumuz cok yükseldi ve birbirimize cok alistik.. herbirimizin ayri ayri konu basliklarimiz oldugu icin birbirimizi takip etmekte zorlandigimizdan tek bir baslikta bulusma karari aldikk..

hepimizin gittigi yol asagi yukari aynii.. acimasiz diyetler yok.. düzenli saglikli ve sIk beslenip, bol sIvI tüketip elimizden geldigincede spor yaparak zayiflamak hedefimiz.. acelemiz yok, varsin haftada 3 kilo olmasinda yarim kilo olsun verdiklerimiz ama almayalim artik yeterki verelimm )

bizi takip etmek isteyen eslik etmek isteyen herkesede acik topigimizz..
Iyiki birbirimizi tanidikk, ben cok memnunum bu durumdan ve beraber basarabilecegimize cok inaniyorum, hepimize kolay gelsinn hanimlarr )

sabah 400 kalori yaktım, şimdi ders çalışmaya geçiyorum, akşama tekrar buraya geleceğim ve 300 kalori daha yaktığımı ekleyeceğim, mideyi kapattım, uyuyana kadar sadece sıvı tüketimim var. akşama:

stretching + ip atlama + stretching

hepimize kolay gelsin

kizlar bende bugün biraz erken eve geciyorum, simdi cikmaliyimm ama evden yine girerim..
güzelbirgün haklisin canim, bende inaniyorum buranin hepimize daha iyi geleceginee..
görüsmek üzeree hatunlarrr :-D

Merhaba arkadaşlar,

Hayırlı uğurlu olsun grubumuz :) Ay ben de çok sevindim, rahatladım. Hepimiz için daha kolay olacak burada hem kilo vermek, hem motive olmak. Yaşasın yaşasın :)))

peki biz konumuzu sizce hangi başlık altına açmalıyız?

sohbet alanı var mı kuralları olmayan?

bizi oraya taşıyabilir misiniz varsa ve mümkünse?

Son düzenleme:
Ben de çıkmalıyım kızlar. Bugün çok yoğun, yardımcı olamadım ilgilenemedim sizlerle. Belki gece gelebilirim. Şimdilik hoşçakalın.

aaaaa, hevesimizi gursagimizda koymayin yaa ) yeni bir yere tasinalim burasi mmkn degilse ama bize yardimci olursaniz seviniriz, yine yanlis bir yerde kendimize yer edinmeye calismayalim hic olmazsaa..

Merhaba kızlar,

Sanırım başlığımızın akıbeti henüz belli olmadı. Ben bugünü 1250 kalori ile kapadım. Geçen günlere nispeten daha sağlıklı öğünlerdi. Umarım bu hafta iyi sonuçlar alırız hepimiz.

Sabah başlığımızla ilgili sorunun çözülmesini umuyorum. İnsan çekiniyor çünkü yazarken yanlış bi şey mi yapıyorum diye. Hepinizi çok öpüyorum. İyi geceler

Günaydın kızlar,

Herkes uyuyor sanırım :) Ben dayanamadım kalktım. Kabızlık sorunumu hala çözebilmiş değilim. Karnım taş gibi. Ne yaptıysam olmuyor. Bu gün yine sebzeye meyveye abanmam lazım. Tartılmadım sorunumu çözemediğim için. Şimdi kahvaltı yapacağım.

Son düzenleme:
Eşim henüz kalmadığı için ben kahvaltımı yaptım.

20 gr kaşarla kepek ekmekli tost (168), 105 gr salatalık (17), şekersiz yeşilçay.

Toplam 185 kalori şimdilik.

Uykucu kızlar sizi,

Benim ara vaktim geldi de yaptım bile. 18 gr. hurma (50 kalori). Toplam 235 kalori almış oldum şimdiye kadar. Eşim de uyuyor. Hafta içi erken kalkmak iyi de haftasonu kötüymüş ya.
Yalnızım dostlarım yalnız...

Başlığımız ne olacak acaba ya? Bu bölümde olmaz derlerse günlük kısmına taşınsın olmadı. pufff..

clutch gnaydin canimmm, yaa nolacak bizim bu halimizz, acaba diyorum bu basligi diyet günlklerindemi acsak? cnk burda kalamicaz belliki.. en iyisi orada acalim ne dersin, site yönetimide cevap vermiyorki bizee.. kaldik ortadaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…