clutch gnaydin canimmm, yaa nolacak bizim bu halimizz, acaba diyorum bu basligi diyet günlklerindemi acsak? cnk burda kalamicaz belliki.. en iyisi orada acalim ne dersin, site yönetimide cevap vermiyorki bizee.. kaldik ortadaa..
kızlar bende merak ettim nerede yazışıcaz,ben çıkıyorum şimdi,durum belli olursa bana özel mesajla bildirin olurmu,sizi bulamıyorum çünkü...
Günaydın canım, ben sabah lily88 galiba bu bölümün yöneticisi, ona mesaj atmayı düşündüm. Başlığı olduğu gibi diyet günlüklerine taşıyabilirler burası uygun değilse diye. Sonra başlığı sen açtın ya seni beklemeye karar verdim. Grup yöneticisi lily88 sanırım şimdi yine bakarım nickine. Ona mesaj atalım olmadı, diyelim durum bu. Bu bölüm uygun değilse günlük kısmına taşıyabilir misiniz ... Yeniden başlık açmaya gerek yok, yanlış yerde açılanları taşıyolardı sanırım. Ne dersin?
tamam cok iyi olur canim tasimalari mümkünse egerr..
kızlar bende merak ettim nerede yazışıcaz,ben çıkıyorum şimdi,durum belli olursa bana özel mesajla bildirin olurmu,sizi bulamıyorum çünkü...
Sen yoğunsan ben atabilirim mesaj canım?
"Merhabalar,
Sizin yöneticisi olduğunuz diyet grupları bölümüne "grup may-girls birlikte zayıflıyor" şeklinde bir başlık açmıştık. Püsküüt bizi yeni bir grup oluşturamayacağımız, ancak olan gruplara katılabileceğimiz hususunda uyardı, sağolsun. Eğer başlığımız bu bölümde devam edemeyecekse diyet günlükleri kısmına taşımanız mümkün müdür acaba? Yardım ederseniz çok seviniriz. Sevgiler..."
Sedefcim sen de onaylarsan bu şekilde yollayabilirim mesajı?
onaylanmayacak hicbir kismi yok, cok iyi canim, cumhurbaskani genel sekreteri gibisin masallahh :-DD süperr
Cok iyiyim canim, birsürü isim var tabii, orasi ayri, daha evi toparlicam, dus yapip hazirlanacam, aksama dogru bi carsiya cikayim diyorum bakalim artik..
sabah kalkip bir fincan kahvemi ictim az önce, cumartesi malum gec kalktik.. simdi bi büyük bardak su icerim, sonrada bir kase nessfit yerim)
yarin tarti günümüz ama sanki bu hafta cok fazla bisey gitmedi gibi geliyor bana ;-/
bu arada clutch cumm sana yzde yüzzz i$e yarayacak bisey diyeyimmii bagirsaklarin icinnn?
biraz halsiz kalacaksin amaa eger yapacaksin ve dedigim seyin haricindede tm gn sadece su iceceksinn
detox gibi bisey buu, ben birkere yapmistim iki yil kadar evvell, Vallahi fena ise yariyor ama basim döndü artik acliktan be ishalden :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?