May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kızlar bende merak ettim nerede yazışıcaz,ben çıkıyorum şimdi,durum belli olursa bana özel mesajla bildirin olurmu,sizi bulamıyorum çünkü...

clutch gnaydin canimmm, yaa nolacak bizim bu halimizz, acaba diyorum bu basligi diyet günlklerindemi acsak? cnk burda kalamicaz belliki.. en iyisi orada acalim ne dersin, site yönetimide cevap vermiyorki bizee.. kaldik ortadaa..

Günaydın canım, ben sabah lily88 galiba bu bölümün yöneticisi, ona mesaj atmayı düşündüm. Başlığı olduğu gibi diyet günlüklerine taşıyabilirler burası uygun değilse diye. Sonra başlığı sen açtın ya seni beklemeye karar verdim. Grup yöneticisi lily88 sanırım şimdi yine bakarım nickine. Ona mesaj atalım olmadı, diyelim durum bu. Bu bölüm uygun değilse günlük kısmına taşıyabilir misiniz ... Yeniden başlık açmaya gerek yok, yanlış yerde açılanları taşıyolardı sanırım. Ne dersin?

tamam cok iyi olur canim tasimalari mümkünse egerr..

kızlar bende merak ettim nerede yazışıcaz,ben çıkıyorum şimdi,durum belli olursa bana özel mesajla bildirin olurmu,sizi bulamıyorum çünkü...

cemrecim hic meraklanmaa, herkese tek tek özel mesaj atariz bi belli olsunda, ama simdilik buradayizz, hic olmadi eski basliklardanda bulabilirsin,, yada bi özel mesaj atarsin bana.. merak etme kimseyi kaybetmeyizz bi sekilde toplaniriz yine canim

"Merhabalar,
Sizin yöneticisi olduğunuz diyet grupları bölümüne "grup may-girls birlikte zayıflıyor" şeklinde bir başlık açmıştık. Püsküüt bizi yeni bir grup oluşturamayacağımız, ancak olan gruplara katılabileceğimiz hususunda uyardı, sağolsun. Eğer başlığımız bu bölümde devam edemeyecekse diyet günlükleri kısmına taşımanız mümkün müdür acaba? Yardım ederseniz çok seviniriz. Sevgiler..."

Sedefcim sen de onaylarsan bu şekilde yollayabilirim mesajı?

onaylanmayacak hicbir kismi yok, cok iyi canim, cumhurbaskani genel sekreteri gibisin masallahh :-DD süperr

Cok iyiyim canim, birsürü isim var tabii, orasi ayri, daha evi toparlicam, dus yapip hazirlanacam, aksama dogru bi carsiya cikayim diyorum bakalim artik..
sabah kalkip bir fincan kahvemi ictim az önce, cumartesi malum gec kalktik.. simdi bi büyük bardak su icerim, sonrada bir kase nessfit yerim )
yarin tarti günümüz ama sanki bu hafta cok fazla bisey gitmedi gibi geliyor bana ;-/

Canım öyle düşünme, Kesin çok güzel bir sonuç alacaksın. Ben de yarın sizinle tartılacağım. Bugün tartılamadım. Yediklerine dikkat ediyorsun, spor yapamasan bile bu etkili olacaktır kesin.

Benim de yapacak çok şeyim var. Eşime kahvaltı hazırlayım benim de öğle yemeğim olsun. Tabi önce onu uyandırmam lazım. Akşama kadar ben de giremeyebilirim. Geldikçe yazarız buraya. Mesaj gelirse haber de veririm. Kaçalım o zaman şimdi. Görüşürüz daha sonra

bu arada clutch cumm sana yzde yüzzz i$e yarayacak bisey diyeyimmii bagirsaklarin icinnn?
biraz halsiz kalacaksin amaa eger yapacaksin ve dedigim seyin haricindede tm gn sadece su iceceksinn
detox gibi bisey buu, ben birkere yapmistim iki yil kadar evvell, Vallahi fena ise yariyor ama basim döndü artik acliktan be ishalden :-D

Canım inanır mısın sabahtan beri aldığım sıvı (yeşilçay-su) 2 litre olmuştur. Ağzım dilim kurudu kaldı, sinüzitim azmış yüzüm davul gibi. Dün de çok su içtim ama ne oldu anlamıyorum. Bugün bol bol su içeyim hakikaten. Tamamen aç kalamam ama suyu çoğaltayım. Sağol canım tavsiyen için. Yarından umutluyum inşallah.

ok canim, ama yinede yapmak istersen iki üc ögün üst üste sadece kiraz yeyip üzerine su iceceksin bol bol, detox gibi bisey, btün bagirsaklarini bosaltiyor ama tabii halsiz düsmüstüm ben uzun zaman önce yaptigimdaa..her ögünde yarim kilo kiraz yiyorsun. yine aklinda bulunsun yapmak zorunda kalirsan eger birgün..öptm canim sonra görüsürzz

ALINTI YAPTIM BIRYERDEN OKUYUPTA!!!

SU NASIL iCiLMELiDiR ?

İnsanlar sadece acıktıkları için yemek yemezler. Sinirlilik veya üzgün olma durumlarımızda beynin acilen psikolojik iyileşmeye ihtiyacı vardır. Bu endorfin hormonu nedeniyle gerçekleşir. Ve bizler de sonuç olarak seratonin salgılatacak bir şeye ihtiyaç duyarız. Ve kendimizi buzdolabının önünde bir şeyler atıştırırken buluveririz. Lezzetli yiyecekler özellikle çikolata vb. ürünler bize anlık mutluluk verirler. Ancak sonra ne olur? Ne üzüntü sıkıntımızı gidermemiş oluruz o aynen tüm şiddetiyle beynimizin içinde dönüp durur hem de yanlış yemek seçimi ile kilo almaya başlayarak sıkıntı katsayımızı arttırırız. Oysa endorfin hormonunu bloke eden şahane bir gıda var. O da SU….

Suyu vücudumuza alabilmek için lıkır lıkır kafanıza dikerek içmek yerine mutlaka yavaş yavaş yudum yudum ve oturarak su içmeniz gerekir. Kafanıza dikerek ayakta içtiğiniz su midenize girmeyeceğinden dolayı direk böbreklere gider ve 15-20 dakika sonra idrara çıkmanıza neden olur. O suyu vücudunuzda hiçbir şekilde kullanamazsınız. Ve vücut susuzluğunuz devam ettiği için halsizlikten kabızlığa kadar bir yığın sağlık sorunuyla boğuşursunuz. Suyu yavaş ve yudum yudum sıcak çaymışçasına; kafanızı geriye atmadan içmelisiniz. Bu şekilde su, midenize, oradan bağırsaklara gidecek ve bu yolla vücudunuzun içine girecektir.

Günlük su tüketim miktarınız yaklaşık 8-10 bardak civarında olmalıdır. Yani 2,5- 3 litre günlük ihtiyacınızı karşılayacaktır. Bu miktarı tüketmeniz iştah baskılayacak, halsizliğinizi giderecek ve kabızlık sorununuzu ve nice rahatsızlıklarınızı ortadan kaldıracaktır.

Günlük 5 litrenin üzerine çıkmak ise sakıncalıdır. Çünkü bu sefer de böbreklerden mineral atımı başlayacaktır. Bu yüzden tüketim 5 litrenin üzerine çıkmamalıdır.

Herkese sağlıklı günler diliyorum.

merhaba kızlar,
sanırım konumuz taşınmayacak. bu bölümde bizim gibi açılmış başka konular da gördüm bu arada.

diyet günlükleri bölümüne açarsak bu kez bizim kendi sayfalarımızı kapatabilirler.

bence sohbet bölümü gibi bi yere taşınalım. daha doğrusu taşımalarını beklemeyelim. direkt açalım. hadi ben arıyorum bakalım sohbet bölümü var mı. öperim kaçarım kızlar

inanır mısınız bölüm bulamadım.

kadınlar hamamı
hiçbir başlığa uymayanlar

gibi konu başlıkları altında yazışabiliriz ya da;

"yeni evleneceklerin sohbet alanı" diye bir sayfa gördüm.ordan yola çıkarak diyet bölümüne "diyet yapanların sohbet alanı" diye bir sayfa açmalarını isteyebiliriz.

ben bunu öneriler bölümüne bi açayım bakalım nolecek :)

Kızlar merhaba,

Lily86 sağolsun hemen cevap yazmış, ilk fırsatta başlığımızı taşıyacağını söylemiş. O yüzden rahatça paylaşıma devam edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…