Selammm Bacimmmmmmm..
artik sayfamizla ilgilenelimm, bak uzak durunca ipin ucu kaciyorr..
ben kendimi toparlayamiyorum yaaa,, tam 1 ay olduu, spor yapmak icimden gelmiyor, canim ne zaman isterse ozaman yiyorum felann.. offfffffff....
Biraz depresyonda gibiyim bacimmm,, kendimi cok kapattim 4 haftadir eve, mecbur kalmadikca cikasim bile gelmiyor.. arada bi oluyor i$tee..
Birde normalde birkac gün önce regl olmam gerekiyordu ve hala olamadim
umarim bugün yada yarin olurumda. Ramazanin ilk gününü kacirmam :26: cok fenaa yaa, pek gecikmezdi ama... duygularim patlama yapmis durumdaa, öksürsüm aglayasim geliyor, okadar yanii
Geciktirici kullanmaman isabet olmu$,,berbar bisey, düzenini bozuyor, $i$iriyor felan...
ohhhh mis gibi tatili yapip gelmi$sinn, yarasin bacimaa..aldigin kilolar oturmadan hemen hafif ama doyurucu beslenkii gitsin bacimm.. bende 69 a ciktim, tek umudumuz Ramazan ayii,, bakarsin gider bikac kilo
)
Tamtersiii olmasindaaaaaaaaaa...
Buarada gecmi$ ama oglusunun dogum günü kutlu olsun, Rabbim hayirli, saglikli ve güzel bir ya$am bagislasin oglusuna in$allah..
$imdi bi yerleri silip, banyoyu ovup du$a girecem.. sonrada belki acik havada yürürüm birazz.. in$allah üsenmezsem tabiii, cikarsam yazarim yarin zaten.. aslinda spor salonuna gitsem daha iyi yaaa,, bakalim üsenmezsem bi sirkelenip atarim kendimi artik..
Neyseee bacimmm, 1 aydir sayfayi ihmal ettik ama artik dönelim yine,yoksa bu iki kilolar 3 olacak
Öptüm $imdilikkk, görüsürüzz canim