Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım arkadaşım kalp kalbe karşıdır derler .. ben de senı çok sevıyorum .. daha oncede soyledıgım gıbı buradan edıdıgım dostlar gercek dostlarım gıbı oldular .. ıremcım ben de senınle tanışmayı cok ısterım inşallah ankaraya gelırsenız .. sızı seve seve mısafır ederız .. bol bol konusur gezerız .. belkı de o zamana kadar hamıle oluruz inşallah
iremcım canım ne olur kendını uzme .. bılıyorsun her şey yuce yaratıcının elınde .. o ol demeden hiç bir şey olmuyor .... canım allah her şeyın hayırlısını versın ..bızım ve dıger arkadaşlarımızın muradını versın ..öptum canım senii:teselli:

inşallah canım ..ben Osman hocaya ve merkeze cok guvendım ... dılerım hepımız için hayırlı olur .. goruşmek uzere....

Ben Allaha güveniyorum o gerçekten bize vercek eninde sonunda ve isteyen herkese tüm arkadaşlarımıza işallah dediğin gibi ankaraya gelene kadar ikimizde hamile oluruz yine işallah ama bu sefer kısmet olurda 9 ay sürmesi dileğiyle işallah arkadaşım

cans biliyomusun halen göğüslerim şiş ve ağrıyo henüz vücut farkında deil bebeği aldırdığımı galiba ya içim cızz ediyo valla

:uhm::uhm:

tüpbebek tedavisi kazandigin icin cok sevindim insallah hayirlisiyla bebegin olur ,haziranda belki bende mayada olurum
haziranda bende belki mayada olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar güzel ifade etmişsin yaşadıklarını..
burası gerçektende iyiki var..
Allahım gönlüne göre versin inşallah,dualarım sen ve tüm bebek isteyen gönül dostlarımla.

inşallah canım ..ben Osman hocaya ve merkeze cok guvendım ... dılerım hepımız için hayırlı olur .. goruşmek uzere....

selam cans sen tüp bebekmi kazandın bedava hayırlısı olsun tebrikler canım maya tüp bebektenmi kazandın peki tedaviye başladınmım? merak etim canım hayırlara vesile olması niyetiyle öpüyorum tekrar tebrikler:1hug:

cans düşüklerin sebebi neymiş araştırılmadımı ya bende şimdi buna taktım

cans düşüklerin sebebi neymiş araştırılmadımı ya bende şimdi buna taktım

canım benım butun araştırmalarım ve testlerım yapıldı .hepsı normal çıktı ... kanda pıhtılaşma testi .eşime ve bana kromozom analizi , kan testleri , düşen bebekler genetiğe gitti hiç bir şey bulunamadı ... dr lar denemeye devam edeceksınız dedi ... tıbbın çaresız kaldıgı zamanlar ne yazık ki çok fazla ....

BÖLÜM 10
İlaçlar konusunda Ebru hemşire ile konuştuk ... allahım ne kadar çok ilaç ismi var ... hemen hemen hepsi iğne .. ne kadar zor bır tedavi şu tüp bebek .. herkese çok basıt gelen ...hatta hafıff alaysı bır tebessumle karşıladıgı bu tedavı bızlerı nasıl etkılıyor bır bılseler... maddı manevı çekılen butun sıkıntılar ... vucudun onca ılaca verdıği tepkiler... hele psıkolojık yıkımlar .... allah hepımızın yardımcısı olsun .
son derece sabırlı bır ınsan olan Ebru hemşire ilaçları bana defalarca anlatıyor ... sordugum sorulara bıkmadan cevap verıyor ...ama ben çok telaşlıyım ... korkuyorum da ya olmazsa......:sm_confused:

BÖLÜM 11
Eczaneye gidıyoruz .ilaçlarımızı almaya .... eczacımız ilaçları bıze uygun fıyattan hesaplamaya calışıyor ... ama sız de bılıyorsunuz tüp bebek ilaçları çok pahalı ... sonunda bır fıyat çıkardılar ..2500 tl ... ayrıca 4 taksıt yapabılecegını soyluyor ... sağolsun ... arkadaşlar unutmadan soyleyeyım tup bebek ılaçlarına 1 nısandan ıtıbaren % 10 zam gelıyormuş ..aklınızda bulunsun .... inşallah hepımız için hayırlı olur....:Saruboceq:

canım arkadaşım K VıTAMıNı EKSıKLıĞıNE BAKTIRDINMI benim görümce hemşire ondan olabilir diyo bi arkadaşı ondan dolayı yapyomuş düşüğü bilmiom yaaa biz 3 ay koruncaz rahimin dinlenmesi lazımmış

iremnazcım nolur kendini çok üzme herşeyin hayırlısını istiyoruz ya rabbim elbet bize en uygun zamanı biliyodur.inş burdan mutlu haberlerinizi duymayı çok istiyorum keşke mayada görüşebilsek.eğer bi aksilik olmazsa ben 24-25 mayısta orda olucam inş.büyük ihtimalle de misafirhanede kalırım inşallah görüşürüz tanışmayı çok isterim.tabi sizlerde isterseniz:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyyt

cans cım çok sevindim senin adına inşallah tedavinin sonunda bize annelik haberini verirsintedavin şimdiden hayırlı ve bereketli olur inşallah şöyle ikiz ikiz bebişlerimiz gelirrkaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

canım senin adına çok sevindim tedavin hayırlı olsun bizde mayıs gibi ankaraya gelcez ama daha merkez araştırıyoz eşim microtese olcakta sizin tavsiyeniz ne kızlar merkez olarak

Canım benim ne demek çok isterim tanışmayı yazın gelcez ankaraya o zaman haberleşiriz bende çok isterim bende öle diom hayırlısı işallah bi dahaki sefer 9 ay taşırım karnımda bebeğimi .........a.s.

cans, ne güzel anlatmışsın duygularımızı, sanki kendim yazmışım gibi geldi bazı yazdıklarını okurken.. inşallah Allah bu sene hepimizin yüzünü güldürür canım, hayırlısı ile... Mayadan tedavi kazanmana da çok sevindim, hayırlı olsun.. sonucu da iyi olsun inşallah..

aslında bende katılacaktım ama vazgectim dedim bu yolda daha uzun süredir deneyen arkadaşlara haksızlık etmemek için katılmadım
tebrik ederim sizii inşallah olumlu sonuc alırsınız

bende katılmıştım ama olmadı..
ama senin adına çok sevindim canım...
inşallah sana kk ve maya uğurlu gelicektir...
bende gittim 15 gün önce cidden ekip ve osman hoca çok şeker insanlar...
inşallah hayırlısı olsun düşünüyoruz bizde bakalım.....
inşallah senden güzel haberler bekliyoruz..........

destek olan ve iyi niyetlerini ileten arkadaşlarıma gönülden teşekkurler.... inşallah her şey hayırlısıyla gelir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…