CANIM ARKADAŞIM YAAA ne kadar güsel olmuş çekilişi kazanman inan çooook sevindim işallahda rüyan daki gibi bebeğine kavuşursun merkezden memnun olmanada çoook sevindim canım ya ben senin le ankaraya gelirsek görüşmek tanışmak konuşmak istiyorum eğer sende istersen seni gerçekten çok seviyorum ilk tanıştığımızdan beri hep böle seni okuduğumda içimde ılık güsel bi esinti oluyo ankaraya gelicez zaten görümcem var biz yazın falan mutlaka ordayız istersen görüşşürüz valla ben seni tanımayı çok istiyorum
tedavin hayirli ugurlu olsun canim insallah olumlu sonuca ulasirsin
allah kimet ederse bende bu yaz mayaya gelicem özellikle doktor osman beyde tedavi olmak istiyorum cok samimi geliyor bana sikilmadan hepimizin sorularini cevapliyor
insallah önce allahin sonra onlarin sayesinde bende bebegime kavusurumda burda hepinizle paylasirim
canım arkadaşım kalp kalbe karşıdır derler .. ben de senı çok sevıyorum .. daha oncede soyledıgım gıbı buradan edıdıgım dostlar gercek dostlarım gıbı oldular .. ıremcım ben de senınle tanışmayı cok ısterım inşallah ankaraya gelırsenız .. sızı seve seve mısafır ederız .. bol bol konusur gezerız .. belkı de o zamana kadar hamıle oluruz inşallah
iremcım canım ne olur kendını uzme .. bılıyorsun her şey yuce yaratıcının elınde .. o ol demeden hiç bir şey olmuyor .... canım allah her şeyın hayırlısını versın ..bızım ve dıger arkadaşlarımızın muradını versın ..öptum canım senii:teselli:
inşallah canım ..ben Osman hocaya ve merkeze cok guvendım ... dılerım hepımız için hayırlı olur .. goruşmek uzere....
cans düşüklerin sebebi neymiş araştırılmadımı ya bende şimdi buna taktım
iremnazcım nolur kendini çok üzme herşeyin hayırlısını istiyoruz ya rabbim elbet bize en uygun zamanı biliyodur.inş burdan mutlu haberlerinizi duymayı çok istiyorum keşke mayada görüşebilsek.eğer bi aksilik olmazsa ben 24-25 mayısta orda olucam inş.büyük ihtimalle de misafirhanede kalırım inşallah görüşürüz tanışmayı çok isterim.tabi sizlerde isterseniz:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?