inşallah canım ... senin benım ve umut bekleyen tum anne adayları için ugurlu gelır burası .. benim tedavım nisanda.... mutluluga az kaldı ....:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar bende mayada düşünüyorum fakat kararsızım yaptırıp tutanlar nekadara mal oldugu bana yazarmısınız
canım ilaçlarımı aldım ..ama daha başlamadım .. adet olmayı beklıyorum .. az kaldı inşallah ..buradan adım adım yazmayı dusunuyorum ... beraber paylaşırız duygularımızı .... merkezden çok memnunum her istedıgımde arayabılıyorum .. senın ilaç protokolun bellı mı ? hangı ılaçları kullanacaksın? bır de bız macs teknıgını kullanacagız ... bılıyorsun en kalıtelı ve canlı spermı bu yontem sayesınde secebılıyorlar ...
amın canımmm....adım attığın bu yolda inş herşey çok guzel gelişir ve bebişne kavuşursun...iğneden bende çok korkarım ama sonu inş guzel olur canım............inş guzel haberlerını alırız burdannnnn............rabbım kolaylık versın..........
canım inşallah tedavin hayırlı ve bereketli olur.hayırlısıyla hamiş kalırsın ikiz üçüz allah ne verirse artık:)bende inşallah pazartesi tahlillerimi yaptırmak için gidiyorum mayaya osman hocanın verdiği tahlillere burda 4000tl istediler bugun güler hemşireyle görüştüm mayada en fazla 2000 tutuyor dedi onun için gidicem hayırlısıyla
inşallah bütün dileklerin gerçekleşir canım bende yarın ordayım inşallah ohhhh afiyet olsun bol bol ye bebiş olsun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?