Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende mayada düşünüyorum fakat kararsızım yaptırıp tutanlar nekadara mal oldugu bana yazarmısınız

:Saruboceq:cans cım ne durumdasın şimdi nasıl gidiyor tedavi....yumoşların büyüyomu?

canım ilaçlarımı aldım ..ama daha başlamadım .. adet olmayı beklıyorum .. az kaldı inşallah ..buradan adım adım yazmayı dusunuyorum ... beraber paylaşırız duygularımızı .... merkezden çok memnunum her istedıgımde arayabılıyorum .. senın ilaç protokolun bellı mı ? hangı ılaçları kullanacaksın? bır de bız macs teknıgını kullanacagız ... bılıyorsun en kalıtelı ve canlı spermı bu yontem sayesınde secebılıyorlar ...

:CüvCüv:
inşallah canım ... senin benım ve umut bekleyen tum anne adayları için ugurlu gelır burası .. benim tedavım nisanda.... mutluluga az kaldı ....:CüvCüv:

cans ınan yazıları sımdı okuyorum ama ve aglayarak okuyorum arkadasım ıns duaların kabul olur bende tedavıye basladım tup bebek ve cumartesı yumurta toplama gunum var allahıma hep yalvarıyorum bızede oduygu tatmayı nasıp et allahım bızlerıde sereflendır allah hepımıze yardım etsın ben avrupa safak hastanesınde tedavı goruyorum ıns ıyıdır arkadaslar

merhaba arkadaşlar bende mayada düşünüyorum fakat kararsızım yaptırıp tutanlar nekadara mal oldugu bana yazarmısınız

arkadaslar tup bebek tedavısı malıyetı hastaneye gore degısıyor benım toplam ılaclarımla beraber 4 bın tl tuttu ama cok memnunum ve yumurtalıklarım 14 cm oldu son ıkı gunum allah herkeze yardım etsın:CüvCüv:

cans hayırlı olsun ücretsiz tedavi kazanmana çok sevindim doğru merkezdesin bende mayada tedavi görüyorum mayıs 19-20 gibi bende tekrar başlayacağım mayısta deneyecekler orda tanışırız iyi şanslar

cok teşekkur ederım arkadaşlarım .. o guzel dıleklerınız ve duygularınız için .. ilaçlarımı aldım ..pazartesı adet olacagım ve inşallah tedavıye başlayacagım ... her şeyin hayırlısı ...

cnm benim ilaçlarım belli en yüksek dozda prugon300,menagon75,pregnly5000 ve orgalutran0.25 macs tekniğini sanırım bizde kullanırız daha sperm tahlili yaptırmadık ama benim eşimde de sayı düşüklüğü ve morfoloji bozukluğu var sizde sorun ne cnm sen hangi ilaçları kullanıyosun birde osman hoca benden 28 tane tahlil istedi sendende istedimi

CANS tedavin hayırlı olsun işallah güsel haberlerini kutlarız canım

Bismillahirrahmanirahim.... bugun tedavıme başladım arkadaşlar ..Allah her şeyın hayırlısını nasıp etsın inşallah... bana ve tum isteyenlere ...

BÖLÜM 12
Bugün tedavımın ilk gunu arkadaşlar ... Sabah guzel bır kahvaltının ardından maya tup bebek merkezının yolunu tuttuk ... Oldukça kalabalıktı ...sankı butun ankara tup bebek yaptırmaya gelmiştı.. Geçekten çok güler yüzlü ve ilgili bir personeli var .. Bizimle ilgilenen Ebru hemşire . bıkmadan butun sorularımızı cevaplandırdı ... Osman hoca ultrasonla muayene ettıkten sonra .. yumurtalık rezervımi çok ıyı buldu ...sevındım ..sonra ılaç protokolumu tekrar gozden gecırdık .. daha once kayıplarım oldugu için kan sulandırıcı iğne de ilave ettık ... öyle çok iğne var kı ..iğneden de nefret ederım ..ama ne yapalım katlanacagız ... allah yardımcımız olsun ...

amın canımmm....adım attığın bu yolda inş herşey çok guzel gelişir ve bebişne kavuşursun...iğneden bende çok korkarım ama sonu inş guzel olur canım............inş guzel haberlerını alırız burdannnnn............rabbım kolaylık versın..........

çok teşekur ederim canım .. Allahın izniyle umutlarımız boşa cıkmaz inşallah...

canım inşallah tedavin hayırlı ve bereketli olur.hayırlısıyla hamiş kalırsın ikiz üçüz allah ne verirse artık:)bende inşallah pazartesi tahlillerimi yaptırmak için gidiyorum mayaya osman hocanın verdiği tahlillere burda 4000tl istediler bugun güler hemşireyle görüştüm mayada en fazla 2000 tutuyor dedi onun için gidicem hayırlısıyla

Çok teşekkür ederım canım inşallah allah tum ısteyenlerın gonlune gore verır ... inşallah gorusuruz ... kendıne ıyı bak...

BÖLÜM 13
Bugün ilk iğnemi oldum arkadaşlar ... 150 ünite prugon 150 ünite menagon ... mayada hergün saat 16 30 ile 17 30 arasında enjeksiyon hızmetı verıyorlar .. gül hemşire cok tatlı bır hemşıre ..iğnelerden çok korktugumu anlattım ..sağolsun çok hafif bır şekılde yaptı hiç canım acımadı .. özellıkle karından yapılan iğneler benı cok tedırgın edıyordu ..ama ilaçlardan hiç korkmayın arkadaşlar .. buyutulecek bır şey degıl ... moralım super ... klınıkten cıktıktan sonra alışveriş merkezıne gıttık .. kendıme parfum ve vucut losyonu aldım.. butun tedavım boyunca kullanacağım .. kokusunun guzel bır aroması var ... inşallah ugur getırır ... daha sonra eşmle pızza yedık ve eve geldık ..şu an bılgısayarın başındayım hava harıka sankı tum evren benden yana ...allahımım ıznıyle ve yardımıyla bu iş olacak .inanıyorum ...

inşallah bütün dileklerin gerçekleşir canım bende yarın ordayım inşallah ohhhh afiyet olsun bol bol ye bebiş olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…