Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın canım.... cok sevındım .. hayırlı ugurlu olur ınşallah ... hiç merak etme onlar senı yonlendırler zaten ... Gıdınce anlattıklarımın harfıyen dogru oldugun goreceksın ... benden selam soyle ( adım canan ...)
Canım sana cok samımı bır şeyler anlatayım ..ben çankaya semtınde oturuyorum .. ankaranın kalbı gıbı bır yer .. burada tam 6 tane tup bebek klınıgı var .. bırbırınecok yakın .. hepsı evıme yurume mesafesınde .. hepsını de gıttım gordum konuştum ... ama Mayadakı ılgı alaka ve hassasıyetı hıcbır yerde gormedım .. bu kadar moral depolu olmamı aslında maya ekıbıne borcluyum ... ben fazla bır sey demeyeyım ..gıdınce gorursun .... esen kal canım.......

canancım teşekkür ederim söylerim selamını çıkıyorum şimdi hadi bana şans dileyin a.s.

canım merhaba hoşgeldin sayfaya ve aramıza yazdıklarını okudum izmittesin.ben ist-ikitellideyim yani istanbulun sonu.osman hocaya ilk telefon görüşmemden sonra değil burdan imkan olduktan sonra çinden bile gelirdim.biz ilk görüşmeye gittiğimizde(şubat ayında)burdan 3bucuk saatte ankaradaydık ama mayaya gidene kadar ank içinde 1saat dolaştık valla.osman hocayla belki yarım saat görüştük diğer tedavilerimin sonuçlarına baktı benden istediği tahlilleri yaptırmamı söyledi mayıs adetinde başlarız dedi bu kadardı ama inan bana sadece moralin düzelsin diye git 10dk bile yetiyor girdiğin anda içeriye insanda bi umut yeşeriyor sanki içeride sihirli bi ortam var.belki abarttığımı düşüneceksin ama sadece gerçekten öylemi diye gitsen bile anlayacaksın ne demek istediğimi.2.sinde tahlil yaptırmak için gittim yalnız bu sefer ankara içinde dolaşmamak için navigasyon takıp gittik:))))valla yolda ben resimler cektim gayet mutlu mesut gittim hiç uzak gelmedi bana.gittim güler hanım ve şerife hemşire yoldan geldik diye dinlendirdiler bizi biraz osman hocayla eşim araba muhabbeti yaparken bende sabırsızım ya diyorum sonuçlar iyi çıkarsa nisanda yapalım mayısı beklemeyelim diye.sorun olmazsa yapararız dedi.hemşireler beni kan alma odasına götürüp ilk önce şekerli kahve söylediler kan alımından sonra beş dönmesi olmasın diye.valla şerife hemşire üzüle üzüle 7tüp kan aldı benden.neyseki sonuçlarım iyi çıktı.sanadabu yollar uzun gelmeyecek canım emin ol.bekliyoruz bebişler gelmiyo.bariiii onalr için biz yollara düşelim dimiiii.inşallah sende en kısa zamanda tedaviye başlarsın canım ben en gec bu hafta içi ankarada olurum.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Günaydınnn....Hoşbuldum...

Ayy valla okudukça daha çok gidesim geliyor.Ben ilk denememi international hospital da yaptırmıştım.Oranın ekibide şahaneydi,çok güleryüzlü veilgiliydiler,şımartıyorlardı beni sağolsunlar ve inanılmaz temizdi...Benim için bunlar çok önemli gerçekten...Mayada da bunların olduğuna eminim artık...Benim her şeyden önce doktorumu ve diğer personeli sevmem gerekiyor.Sevdimiydim oiş tamamdır....Böyle bir huyum var,çalışanlarını beğenmediğim bir mağazaya bile bidaha girmem mesela...

Bizde evvelki sene tatilden gelirken,Ankara üzerinde geldik ve 2 saatte İzmitteydik...1 saatte merkezi bulmak sürse yine 3 saati tamamlıcaz.Bizim arabada navigasyon yok,benim eşimin navigasyonu yol kenarındaki insanlar olur genellikle:roflol::roflol::roflol:
Sizin anlattıklarınızda yola çıkarak,çok samimi hemen hemen aile ortamı diyebileceğim bir yer hayal ediyorum.

İnşallah her şey güzel olur,teşekkür ederim bilgileriniz için:)))

ılk hemılelıgımde oraya gıdıodum kontrollerıme anatolia da goruyorum tedavımı ben ban cok yakın ora

hııııı peki memnun muydun ya biz ısrar üzerine ölesine gittik yani ben artık 1 yıla kadar düşünmüyom tüp bebeği şimdilik benim doğal olduda düşük yaptım sizde ne gibi problem var bizde eş kaynaklıda

hııııı peki memnun muydun ya biz ısrar üzerine ölesine gittik yani ben artık 1 yıla kadar düşünmüyom tüp bebeği şimdilik benim doğal olduda düşük yaptım sizde ne gibi problem var bizde eş kaynaklıda

bizdede es kanaklı esımde ileri sperm sayısı cok düsük nezih bi yer sanırım ordada tüp bebek ünitesi acılacak yakın zamanda ama ben artık allah ıızn verırde hamis olursam butun kontrollerime yaptıdıgım merkezde devam edecegim ben basladım lucrine 9 oldu bugun sanırsam 2 haftaya kadar transferım felan bitmis olacak benım hepimiz icin hayırlııs

sizin hiç doğal dan oldumu bizimki gibi durumumuz aynıda ondan sordum canım

sizin hiç doğal dan oldumu bizimki gibi durumumuz aynıda ondan sordum canım

benım ıkıncı evlılıgım bu ılk evlılıgımden 3 tane kızlarım var dr kesınlıkle tup bebk onerdı basak yolu olmadıgını solemıstı ama tabiki allahtan umut kezilmez

benım ıkıncı evlılıgım bu ılk evlılıgımden 3 tane kızlarım var dr kesınlıkle tup bebk onerdı basak yolu olmadıgını solemıstı ama tabiki allahtan umut kezilmez

Hadi ya demek tüp bebek şart dedi eşinden dolayı dimi tabikide ilkinde bişe olmayınca 3 defa olmuş haliylegamyoncuiremsu

BÖLÜM 38
............İlk yemişini bu yıl verdi,
................kızılcık,
................üç tane...
...............Bir daha seneye beş tane verir;
..............ömür çok
............Bekleriz;
.............Ne çıkar ?
.... ORHAN VELİ .........

. ... Günaydın yol arkadaşlarım .... bugun saat 11 gıbı eger allahım ızın verırse transferım olacak .... şimdilik 4 tane transfer olacak gıbı ... inşallah kuru dallara can veren yaratıcı ''ol '' der .. ve canlanır bızım kızılcıklar .........

canım her gün foruma girer girmez...cans neler yapmış,,neler yazmışmış bir bakalım diye açıyorum konunu...
ve o güzel sonla karşı karşıyasın nihayet...bugün saat 11 de yavruların sana sımsıkı tutunmaya başlar ve hiç bırkmazlar inşallah.... a.s.

Sevgili arkadaşım ben ara verdim beklemek zorundayım.ama sanki seninle birlikte tedavi oluyorum.bir çoğumuz heyecan ve umutla seni takip ediyoruz.yolculuğunda her şey gönlünce olsun.eemeklerinin karşılığını bulacağını ümit ediyorum

Merhaba CANS a.s.

Tedavinin ilk günkü aşamasından beri hergün adım adım seni takip ettim ve gerçekten diğer arkadaşlarında söylediği gibi pozitifliğine, duygularını dile getirişine hayran kaldım.Bende bu çekilişe katılmıştım ama sana kısmetmiş ve gerçekten iyikide sen kazandın yoksa her yiğidin harcı değil yaşadıklarını böyle muhteşem yazıya dökmek..

Her geçen gün meleklerine biraz daha yaklaştığını hissediyorum ve bu 12 gün bekleme sürecinin ardından hepimize o mutlu haberi vereceğine canı gönülden inanıyorum...

Bende ikizlerimin ilk micro denememizde içimde olduğunu öğrenmiştim ama bu mutluluğumuz maalesef 9.haftada sona erdi umarım senin meleklerin sana sımsıkı tutunurlar ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp kocaman bir aile olduğunuz günleride görürsünüz...:Saruboceq:

Kalbim ve dualarım seninle bu bekleme süresinde lütfen relax olmaya çalış meleklerinin içinde olduğuna inanarak geçir bu günleri olurmu..:CüvCüv:

Allahım benim ve tüm dileyenlerin meleklerini daha fazla bekletmeden gönderir işallah aminn :Saruboceq:

:1hug:

BÖLÜM 38
............İlk yemişini bu yıl verdi,
................kızılcık,
................üç tane...
...............Bir daha seneye beş tane verir;
..............ömür çok
............Bekleriz;
.............Ne çıkar ?
.... ORHAN VELİ .........

. ... Günaydın yol arkadaşlarım .... bugun saat 11 gıbı eger allahım ızın verırse transferım olacak .... şimdilik 4 tane transfer olacak gıbı ... inşallah kuru dallara can veren yaratıcı ''ol '' der .. ve canlanır bızım kızılcıklar .........

canım hakkında hayırlısı olsun inşşş bende seni takip ediyorum hayırlısıyla bebişlerin hep seninle olsun annelerine sağlıkla tutunsunlar inşşş.:Saruboceq:.ALLAHIM yardıncın olsun..a.s.

canım arkadaşlarım .. hepınız cok sagolun .. yuregınıze saglık .. geldım ben ..... anlatayım ..

BÖLÜM 39
... Küçükken gazete ve dergı okumayı cok severdım .. Ananemle buyumuştum ya ben ..bütün yazılanları ona okur , resımlerıne bakar olaylar hakkında yorumlar yapardım...O sıralar bır turlu anlamlandıramadıgımız bıze cok acayıp gelen tup bebek haberlerı cok ılgımızı cekerdı ... nasıl yanı ? bebegı tupe mı koyuyorlardı ? Hatta ben daha ılerı gıder mutfak tupune bağlı bır bebek hayal ederdım..a.s çocukluk işte ....
............ nerden bılırdım kı yıllar sonra mutfak tupune bağlı hayal ettıgım bebegın pesınden kosacagımı .... hayat bızı bu maceranın baş rol oyuncusu yaptı... başrollerde ben ve üç miniğim ..............
...........Saat tam 11 de Mayadayız . Ikıncı kata cıkıyoruz ..merdıvenlerden cıkmayı tercıh edıyorum ..sankı her merdıven benı mutluluga taşıyan bır basamak ..her basamakta artıyor heyecanım .. acele edıyorum ...bır an once kavuşayım meleklerıme dıye .... Seçil hemşire karsılıyor bızı .. odamıza alıyor .. yaklaşık bır saat sonra gerceklesek transferınız dıyor ... bu arada su içmemı ve sıkışmamı soyluyor ... bardak bardak suları içerken embrıyologumuz gelıyor ..... ---- müjde dıyor bırıncı kalıte 3 embrıyonuz oldu :sm_cool:
... Sanki üçüzümüz dogmuş gıbı sevınıyoruz ...

BÖLÜM 40
.......Üç tane embrıyo ... internetten okudugum , resımlerını gordugum bölünmüş hucre kumesı nasıl da degerlı gozumde ... Allahım can vermiş onlara ve ilginç tesadufler zıncırı içinde tam da bu zamanda tam da bu şehırde bize vermiş onları .......
..... Odamızda sohbet edıyoruz eşimle .. çocukların burçlarından , araba koltuklarından , park yataktan daha nelerden nelerden konuşuyoruz ....
Seçil hemşireyle aşagı kata amelıyathaneye ınıyoruz ... tertemız ve serın ... Hoşgeldınnnnnnnnn dıyor maskelı bırı .. Tanıyorum ben bu sesı ... ses son derece neşelı , hayat dolu .guvenlı ... Osman hoca ... evet o ..... Onun coşkusu mutlulugu ve neşesı bana da gecıyor .. sonra da hemşirelere .. amelıyat odası degıl sankı kokteyl partısı ...:teytey: . Esprıler havada ucuyor .. aaaaaaaaaa Osman hoca hazırlamış bıle benı .. ama hiç farketmedım ben ... Veeeeeeeeee getırın dıyor bebeklerı .. dua etmemı soyluyor .. ıster ınanın ıster ınanmayın hep bırlıkte dua edıyoruz ... Son derece dıkkatlı ve incelikle bırakıyor bebeklerımı içerıye ... Allahımmmmmmmmm ne muthiş bır sey ... inanılmaz bır mucıze ... hep bırlıkte bakıyoruz ultasondan..... parlak işıklar saçan üç küçük can.....
........ Hayatın başlangıcına tanık oluyorsun dıyor hoca ......

BÖLÜM 40
.......Üç tane embrıyo ... internetten okudugum , resımlerını gordugum bölünmüş hucre kumesı nasıl da degerlı gozumde ... Allahım can vermiş onlara ve ilginç tesadufler zıncırı içinde tam da bu zamanda tam da bu şehırde bize vermiş onları .......
..... Odamızda sohbet edıyoruz eşimle .. çocukların burçlarından , araba koltuklarından , park yataktan daha nelerden nelerden konuşuyoruz ....
Seçil hemşireyle aşagı kata amelıyathaneye ınıyoruz ... tertemız ve serın ... Hoşgeldınnnnnnnnn dıyor maskelı bırı .. Tanıyorum ben bu sesı ... ses son derece neşelı , hayat dolu .guvenlı ... Osman hoca ... evet o ..... Onun coşkusu mutlulugu ve neşesı bana da gecıyor .. sonra da hemşirelere .. amelıyat odası degıl sankı kokteyl partısı ...:teytey: . Esprıler havada ucuyor .. aaaaaaaaaa Osman hoca hazırlamış bıle benı .. ama hiç farketmedım ben ... Veeeeeeeeee getırın dıyor bebeklerı .. dua etmemı soyluyor .. ıster ınanın ıster ınanmayın hep bırlıkte dua edıyoruz ... Son derece dıkkatlı ve incelikle bırakıyor bebeklerımı içerıye ... Allahımmmmmmmmm ne muthiş bır sey ... inanılmaz bır mucıze ... hep bırlıkte bakıyoruz ultasondan..... parlak işıklar saçan üç küçük can.....
........ Hayatın başlangıcına tanık oluyorsun dıyor hoca ......

:asigim: tüylerim ürperdi
inşallah pozitiiiif diye yazdığınada tanık oluruz canım:asigim:
belkide önümüzdeki haftasonu bende ordayım:asigim:
en kötü ihtimal sonraki hafta:lepi:
belkide kan testinin sonucunu beraber alırız:sm_cool:

Back
X