Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi geceler herkeseeee....

Cans,azcık daha sabret yaaa lütfenn...Şeytana uyma...Çıkan sonuçlar olumlu yada olumsuz anlamda çok yanıltıcı olabiliyor...Kimininki çok düşük çıkıyor olmadı diye üzülüyr ama sonra bi anda yükseliyor ve her şey yoluna giriyor.Kimininkide yüksek ve güzel çıkıyor ama sonrası öyle olamayabiliyor malsef...O yüzden gününü bekle canım lütfen..Sende bilincindesin bunların eminim ama olsun yinede söyliyim dedim...

Elma çekirdeği haaaaa...Aynen öyle gerçekten....Bir şeylere yön vermek,birşeyleri doğru yönlendirebilmek ne kadar önemli değilmi?

Elisçim,hayırlısı olsun...hayırlısıyla sağlığınla güzel haberler getirisin bizlere inşallah....
bende merak ettim Mayanın konukevindemi kalyorsun başka bir yerdemi?Benimde tedaviye başlayınca orada kalma ihtimalim var..bu konuda bilgi verirsen sevinirim...

Veeeeeee işte günün haberi:))))
Cumartesi günü Mayayı aradım,randevu almak için.Gizem hanımla görüştüm..Bir kaç soru sordu,ön bilgi amaçlı..Kaç yıllık evlisiniz,hiç gebelik oldumu,eşnizde problem varmı vebenzeri gibi....Bende bir bir söyledim..Ve perşembe günü saat 13'e randevumu aldım...Bismillah deyip,bu uzun ve zorlu yola çıkmak için hazırlanmaya başladık.Bakalım yollarda nelerle karşılacağız..İnşallah herşey hayırlısıyla ve sağlığımızla yolunda gider...
Gizem Hanıma bir soru sordum.Dedim biz ilk kez geleceğiz,merkezinizin etrafında şöyle dikkat çekecek,tarifte kolaylık sağlayacak herhengi bir yapı varmı? Odamalesef keşke olsa dedi.Ankaranın merkezi Kızılay ve Ulustur dedi.Siz oraya gelince beni arayın ben sizi telefondan yönlendirim dedi..Bende teşekkür ettim...
İlk konuşmamdan mutlu ayrıldım yani...Bide okadar heyecanlandımki,arada bir kekeledim nedenseaslında telefon konuşmalarında oldukça iyiyimdir ama elim ayağıma dolandı sanki...:)))

İyi geceler,görüşmek üzere..Her şey gönlünüzce olsun...

merhaba canım .. cok sevındım .. hayırlı olsun telaş yapmak heyecanlanmak guzel seyler ... allah bu duyguları kaybettırmesın ... heveslı olmak ondan da guzel inşallah her şey yolunda gıdecek .. geldıgınde gorusuruz canım ...

merhaba arkadaşlar bende ayın 14-15 gibi mayada olacağım orda görüşmek dileğiyle cans nasıl gidiyor umarım iysindir

cans ne haber güzel geçiyor okuduğum kadarıyla aferim kısssn sanaalkisalkisalkis bana bak acele etme 9 la 10 . günü bekle hatta 11. gün bile çok silik çıkar sabııııııır az kaldı

cans selam canım
seninle bugün tanıştım geçen süre içindeki yazılarını nefesimi tutarak okudum bazen gülümsedim bazen hüzünlendim
rabbim sana cennet kokulu bebişleri verecektir
ben 39 yaşındaym geçen sen boş bir gebelik geçirdim sonrasında 2 aşılam ama sonuç negatif şimdi tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim reglemde gittiğimde küçük bir kist gördü dr ve bir operasyon geçirdim şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum regle olunca tekrar gideceğim inşallah tedavime başlayacağız senin kadar güzel bir tedavi geçiririm inşalllah
herşey gönlünce olsun canım

B][/B]BÖLÜM54
..Bugun 9 .gunum ... bugunun guzel bır anlamı da var .. hıdırellez.. dıleklerın ,isteklerın ,duaların kabul oldugu özel bır gun ... Bahar bayramı .. cocukken ateşler yakıp uzerınden atlardık .. kendımızce dılekler yazıp asardık gul agacının dalına ... o zaman ne yazacagıma bır turlu karar veremezdım . araba mı yazsam ev mı... guzel bır talıp mi yoksa . cocukluk telaşına kapılır hepsını yazmaya çalışırdım ..
..... bu akşam ne yazacagımı neyın resmını cızecegımı çok ıyı bılıyorum .. yıllardır ezberledıgım gıbı ...apartmanımızın onundekı bahcedekı gul agacının dalına mınık bır bebek resmını cızdıgım kagıdı asmayı sabırsızlıkla beklıyorum ... tıpkı yıllardır sabırsızlıkla bekledıgım gıbı ..

cans ne haber güzel geçiyor okuduğum kadarıyla aferim kısssn sanaalkisalkisalkis bana bak acele etme 9 la 10 . günü bekle hatta 11. gün bile çok silik çıkar sabııııııır az kaldı

canım benım idare edıyoruz işte ... inşallah mutlu haberı alıız ..olmasa da ne yapalım .. yola devam ...

cans selam canım
seninle bugün tanıştım geçen süre içindeki yazılarını nefesimi tutarak okudum bazen gülümsedim bazen hüzünlendim
rabbim sana cennet kokulu bebişleri verecektir
ben 39 yaşındaym geçen sen boş bir gebelik geçirdim sonrasında 2 aşılam ama sonuç negatif şimdi tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim reglemde gittiğimde küçük bir kist gördü dr ve bir operasyon geçirdim şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum regle olunca tekrar gideceğim inşallah tedavime başlayacağız senin kadar güzel bir tedavi geçiririm inşalllah
herşey gönlünce olsun canım
..canım guzel dıleklerın için çok tesekkur ederım ...inşallah senın de tedavın su gıbı gecer ...en kısa zamanda bebegıne kavusursun ..

merhaba arkadaşlar bende ayın 14-15 gibi mayada olacağım orda görüşmek dileğiyle cans nasıl gidiyor umarım iysindir

canım hoşgeldın . ne guzel .. kadınlar kulubunden bır cok arkadaşımı orada gormek benı ayrıca mutlu edıyor.. inşallah tedavın cok guzel gecer ve bebegıne kavusursun .. .goruşmek uzere ...

B][/B]BÖLÜM54
..Bugun 9 .gunum ... bugunun guzel bır anlamı da var .. hıdırellez.. dıleklerın ,isteklerın ,duaların kabul oldugu özel bır gun ... Bahar bayramı .. cocukken ateşler yakıp uzerınden atlardık .. kendımızce dılekler yazıp asardık gul agacının dalına ... o zaman ne yazacagıma bır turlu karar veremezdım . araba mı yazsam ev mı... guzel bır talıp mi yoksa . cocukluk telaşına kapılır hepsını yazmaya çalışırdım ..
..... bu akşam ne yazacagımı neyın resmını cızecegımı çok ıyı bılıyorum .. yıllardır ezberledıgım gıbı ...apartmanımızın onundekı bahcedekı gul agacının dalına mınık bır bebek resmını cızdıgım kagıdı asmayı sabırsızlıkla beklıyorum ... tıpkı yıllardır sabırsızlıkla bekledıgım gıbı ..

bu gece sana ve canım kankam osnl ye tüm bebek isteyenlere gönülden dua ediyorum..

rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısıyla saglıklı;sıhhatli;eli ayagı düzgün;sansı kısmeti bol olan evlatlar nasip etsin..
allahım her isteyene bu güzel duyguyu tattırsın benim oğluma ve tüm evlatlara saglıklı uzun ömürler versin acılarını göstermesin...:nazar:

BÖLÜM55
...Bugun transferımın 10 . gunu ..Kadınlar Kulubu ıle tanışmamın ise 525. gunu ....
......... Kadınlar kulubu ..... İnternette her zamankı gıbı kadın saglıgı ve bebek konusunda araştırma yaparken tesadufen buldugum ve uye oldugum sadece kadınlara aıt yanı bıze aıt bır internet sıtesı ... Her gecen gun bıraz daha sevdıgım ve bagımlısı oldugum guzel bır sıte... O kadar ki ... artık hiç bir ınternet kanalına gırmeye bıle gerek duymadıgım gunumun buyuk bır bolumunu dostlarımla dertleserek gecırdıgım çok özel bır sıte ... Hatta eşe ,dosta,akraba butun tanıdıklarıma hararetle tavsıye ettıgım çok özel bır kulup ...
....... İnanılmaz sıcak , sadık, merhametli, inançlı, kırılgan, inatcı, azımlı , ve can dostlarımın toplandıgı buyuk bır aile....
.... Bu kadar sevdıgım kulubumun bana boyle guzel bır hedıye vermesı benım için çok degerlı .. . sonuç ne olursa olsun ... negatıf veya pozıtıf ...... Bu heyacanı bana yaşattıgı için , anne olma şansını bana bır armagan olarak verdıgı için kadınlar kulubune cok teşekkur ederım . ( ozellıkle sevgılı Barçman ve Kazene ..)
.........Veeee sız sevgılı dostlarıma .... O guzel kalplerınızden gelen coşku ve heyacınınızla ,guzel temennılerınızle benı çok mutlu ettınız .. Onure ettınız.... Hepınızı cok sevıyorum ve bır kez daha tekrar edıyorum ... İyi ki varsınız dostlarım ... ıyı ki varsın kadınlar kulubu .....

BOLUM 56
Gecenlerde tup bebek konusuna cok farklı bır açıdan baktım ... hepımız bılıyoruz yumurtalar gelısıyor olgunlasıyor ve spermle dollenıyor .. eger kaderın akışı içine bırakılmış olsaydı onlar zaten kendı hayat cızgılerını takıp edeceklerdı . ama tup bebekte bıraz farklı gıbı .... dusunsenıze her bır yumurtanın içindekı genetık mıras ve duygusal mızaç farklı .. hele spermlerın her bırı farklı karekterdekı ve farklı fızıksel ozellıklerdekı bıreylerı temsıl edıyor ...
.............tup bebekte bu bınlerce karekterdekı ve fızıksel ozellıktekı ınsan içinden ( sperm ) embrıyolog sadece bır tanesını secıp yumurtayı dolluyor... onu degıl de bır başkasını secse ortaya tamamen farklı ozellıklerde bır bırey cıkacak ... yanı ılerıde zekı, hassas , duygusal , kıvırcık saçlı ve ela gozlu olanını bırakıp bıraz yaramaz , azıcık tembel sarı saçlı ve kahverengı gozlu olanı secebılır ...
.... ne ılgınç degıl mı ? arkadaşlarımla da tartıstıgımız bu konunun içinden sonunda şoyle cıktık .. daha once de dedıgım gıbı hayatta hıç bır sey tesaduf degıl .. eger allah boyle bır yontemle cocuk sahıbı olmamızı nasıp etmışsse onun kaderını ve kısmetını cok onceden belırlemıştır zaten ... butun bu işlemler , gosterılen cabalar bırer vesıle ve sebeptır ....
.......... beklemek ve ozlemek kelımesını ezberleyen umutları acıların kardeşi yapan ben ..... beklıyorum .... ve tum kalbımle kendım ve buradakı tum dostlarım için dua edıyorum ....

evet canım aynen dedğin gıbı...........emrıyoloğun seçeceğı yum ve spermıde yıne allah takdır edıyo aslında hıç bır şey tesaduf değıl ..takdırde olan oluyoo .hadı canım guzel haberıne az kalıduııııııııııı...........bekle bızde beklıyoruz..........inş guzel olacak...............rabbım yardımcın ols.........nazlı bebişin gelsın bıran once................dua ile

BOLUM 56
Gecenlerde tup bebek konusuna cok farklı bır açıdan baktım ... hepımız bılıyoruz yumurtalar gelısıyor olgunlasıyor ve spermle dollenıyor .. eger kaderın akışı içine bırakılmış olsaydı onlar zaten kendı hayat cızgılerını takıp edeceklerdı . ama tup bebekte bıraz farklı gıbı .... dusunsenıze her bır yumurtanın içindekı genetık mıras ve duygusal mızaç farklı .. hele spermlerın her bırı farklı karekterdekı ve farklı fızıksel ozellıklerdekı bıreylerı temsıl edıyor ...
.............tup bebekte bu bınlerce karekterdekı ve fızıksel ozellıktekı ınsan içinden ( sperm ) embrıyolog sadece bır tanesını secıp yumurtayı dolluyor... onu degıl de bır başkasını secse ortaya tamamen farklı ozellıklerde bır bırey cıkacak ... yanı ılerıde zekı, hassas , duygusal , kıvırcık saçlı ve ela gozlu olanını bırakıp bıraz yaramaz , azıcık tembel sarı saçlı ve kahverengı gozlu olanı secebılır ...
.... ne ılgınç degıl mı ? arkadaşlarımla da tartıstıgımız bu konunun içinden sonunda şoyle cıktık .. daha once de dedıgım gıbı hayatta hıç bır sey tesaduf degıl .. eger allah boyle bır yontemle cocuk sahıbı olmamızı nasıp etmışsse onun kaderını ve kısmetını cok onceden belırlemıştır zaten ... butun bu işlemler , gosterılen cabalar bırer vesıle ve sebeptır ....
.......... beklemek ve ozlemek kelımesını ezberleyen umutları acıların kardeşi yapan ben ..... beklıyorum .... ve tum kalbımle kendım ve buradakı tum dostlarım için dua edıyorum ....

gerçekten ve ne kadar çabalarsak çabalayalım en doğru yumurtayı ve spermi de seçtiğini düşünse embriologlar doğanın (rabbimin aslında) yaptığını yapamıyor. çünkü normalde bir sürü folikül içinden sadece biri bazen ikisi gelişmeye başlıyor. bunların en doğru kodlanan yumurtalar olduğu düşünülüyor. yarışa başlayan milyonlarca spermden ise en güçlü birkaç tanesi yumurrtanın yanına varmayı başarıyor ve sadece 1 tanesi başarılı oluyor. halbuki bizler müdahale ettigimizde hiç gelişmeyecek yumurtalarda gelişiyor ve belki de gücü yumurtaya varmaya yetmeyecek bir sperm yumurtayı döllüyor. görünüşte en iyiler seçilse de içindeki genetik kodlar vs okunamadığından her şey iyi bile gitse embriyo gelişimini sürdüremeyebiliyor. yani bir yere kadar insan emeği gerisi hep allahın taktiri

Ayy ne güzel şeyler yazmışsınız...

Bazen bunları bütün dünyaya haykırmak istiyorum...

ışte benim bildiklerimi bilen,benim gibi düşünen bunların farkında olan insanlar sizlersiniz..okudukça daha mutlu oluyorum...Yalnız değilim yaşasın diyorum...

Benim bugün mayada randevum vardı ama son anda bazı aksilikler çıktı gidemedik malesef..Randevumuzu yarına aldık...ınşallah yarın gidicez...Canım sıkkın biraz ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım elbette...

Büyük gün yarın Cans cım...Hakkında hayırlısı olsun...Hayırlısıyla sağlıklarıyla kendilerine en uygun yere sıkı sıkı tutunurlar inşallah...
Ama senin pek keyfin yok gibi geldi bana.Heyecan stress hat safhada sanırım...Her şey gönlünce olsun...

][/B] BOLUM 57
.. Bugun transferımın 11. gunu ... sonucu öğrenmeme sadece 1 gun kaldı ... 1 kucucuk guncuk ... sonuç ne olursa olsun ....pozıtıf veya negatıf hiç farketmez .. hıssettıklerımı paylaşmak ıstedım .....
..... Sabah cok guzel duygularla uyandım .... '' Mükemmellık ayrıntılarda gızlıdır '' sozunu bır kez daha pekiştırdım kafamda ... şöyle ki .....
........Kendısıyle tanışıp ilk goruşmemden berı ilgi ve alakasını hiç eksiltmeyen ,.... Bilgı ,deneyım , ve tecrubesıyle tedavımı çok başarılı bır bıcımde gercekleştıren ... Neşesı ve guler yuzuyle butun sordugum soruları cevaplandıran ... Tedavımın butun aşamalarında hep yanımda olan .. transferden sonra bıle benı arayarak moral veren doktorum OSMAN ÖZGÜNE
.......Tedavımın en başından beri guler yuzunu ,ilgısını her daim hissettıren .. Sırf ben istıyorum dıye transferıme bır gun kala '' acaba rahim duvarımın kalınlıgı ne kadar ? çok merak edıyorum '' gıbı absürt bır istegı olgunlukla karşılayıp benı ultrason muayenesıne alan .... ilaçlarımı hiç bıkmadan defalarca anlatan .. her zaman naif ve ince EBRU hemşireye ....
......Neşelı ve sempatık tavırlarıyla benı mutlu eden ... bılgı ve deneyımlerıyle butun sordugum soruları bıkmadan cevaplandıran ... transferım sırasında ıstanbulda semınerde oldugu için daha sonra benı arayarak sıhhatımı ve hatrımı soran moral kaynagım ŞERıFE hemşireye .....
..... Gulen yuzu gıbı adı da gul olan ... igne korkum oldugunu soyledıgımde acımaması için elınden gelenı yapan ... antıbıyotık iğnelerı yakmasın dıye içine anestezi koyan ... taransferden sonra odama gelıp iyi şanslar dıleyen GÜL hemşıreye ....
::::: Transfer oncesı bana en ince detaylarıyla macs teknıgını anlatan .. dosyamı tıtızlıkle ınceleyerek uygun embrıyo olustururmak için uygun teknıgı secmeye ozen gosteren ve bana 8 hucrelı 1. kalıtede 3 embrıyo transfer edılmesını saglayan embrıyolog KEREM beye

..... Tedavım suresınce ve transfer sonrasında guler yuzlu , ilgili ve hassas davranşlarıyla benı çok mutlu eden MAYA personelıne ....
.... MAYA TUP BEBEK EKIBINE bır kez daha teşekkur edıyorum ve kendımı bır kez daha şanslı hıssedıyorum .....

BÖLÜM55
...Bugun transferımın 10 . gunu ..Kadınlar Kulubu ıle tanışmamın ise 525. gunu ....
......... Kadınlar kulubu ..... İnternette her zamankı gıbı kadın saglıgı ve bebek konusunda araştırma yaparken tesadufen buldugum ve uye oldugum sadece kadınlara aıt yanı bıze aıt bır internet sıtesı ... Her gecen gun bıraz daha sevdıgım ve bagımlısı oldugum guzel bır sıte... O kadar ki ... artık hiç bir ınternet kanalına gırmeye bıle gerek duymadıgım gunumun buyuk bır bolumunu dostlarımla dertleserek gecırdıgım çok özel bır sıte ... Hatta eşe ,dosta,akraba butun tanıdıklarıma hararetle tavsıye ettıgım çok özel bır kulup ...
....... İnanılmaz sıcak , sadık, merhametli, inançlı, kırılgan, inatcı, azımlı , ve can dostlarımın toplandıgı buyuk bır aile....
.... Bu kadar sevdıgım kulubumun bana boyle guzel bır hedıye vermesı benım için çok degerlı .. . sonuç ne olursa olsun ... negatıf veya pozıtıf ...... Bu heyacanı bana yaşattıgı için , anne olma şansını bana bır armagan olarak verdıgı için kadınlar kulubune cok teşekkur ederım . ( ozellıkle sevgılı Barçman ve Kazene ..)
.........Veeee sız sevgılı dostlarıma .... O guzel kalplerınızden gelen coşku ve heyacınınızla ,guzel temennılerınızle benı çok mutlu ettınız .. Onure ettınız.... Hepınızı cok sevıyorum ve bır kez daha tekrar edıyorum ... İyi ki varsınız dostlarım ... ıyı ki varsın kadınlar kulubu .....

canım bende senin gibi keşfettim kadınlar kulübünü...çervemizde birçok insan var...kimisi dost kimisi arkadaş...kimisi akraba...ama hiçbiri burda yüzlerini bile görmediğimiz insanlar kadar bizi iyi tanıyamaz....kötü günümüzde burda mutsuzken bizimle mutsuz iyi günümüzde mutlu olduğumuzdada mutlu oldu burda herkes....sevinçleri,heyecanları hep birlikte yaşıyoruz...birimizin sorunu hepimizin sorunu oluyor aniden...ve hep söylediğim birşey var bizi bizden başka anlayan olamaz...foruma hergün düzenli olarak giremiyorum işlerden dolayı...ama forumu her açtığımda acaba bu sefer hangi şanslımız bugün hamiş kalmış...yada ..... şu arkadaşımız ameliyat olacaktı ne oldu acaba???? yada.... şu arkadaşımızın tedavisi nasıl gidiyor???neler yapmış???hep bunları diyerek açıyorum....hepimizin zamanı var....olacak ben inanıyorum er ya da geç bu iş olacak kızlar...rabbim her zaman hayırlısnı versin inşallah....bencede iyi varsınız...iyiki varsın kadınlar kulübü...:enbuyukkk:

cans canım benim senin sayende bende bir teşekkür etmiş oldum....sırnaşık şey

evet canım senin içinde büyük gün yarın sanırım..... ben inanıyorum yarın burda forumu açtığımda hamileyim konunu açılmış olarak göreceğime...umarım herşey gönlünün istedeği gibi olur...sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olur inşalalh....a.s.

Cans meraba canım yarınmı büyük gün hadi hayırlısı işallah bu sefer de hamile kalırsan bu 9 ay gider bence niye dersen seçme yapıldı ya o ihtimal kalmadı yani biz kendiliğinden kalyoz da sperm tabi sağlıksız diye düşyodu haliyle ama şimdi seçildi en iyisi hadi işallah canım yarın KK ya girdiğimde bu güsel haberini(HAMıLEYıııM) okurumda seni kutlarım işallah bu arada ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIM

canım bende senin gibi keşfettim kadınlar kulübünü...çervemizde birçok insan var...kimisi dost kimisi arkadaş...kimisi akraba...ama hiçbiri burda yüzlerini bile görmediğimiz insanlar kadar bizi iyi tanıyamaz....kötü günümüzde burda mutsuzken bizimle mutsuz iyi günümüzde mutlu olduğumuzdada mutlu oldu burda herkes....sevinçleri,heyecanları hep birlikte yaşıyoruz...birimizin sorunu hepimizin sorunu oluyor aniden...ve hep söylediğim birşey var bizi bizden başka anlayan olamaz...foruma hergün düzenli olarak giremiyorum işlerden dolayı...ama forumu her açtığımda acaba bu sefer hangi şanslımız bugün hamiş kalmış...yada ..... şu arkadaşımız ameliyat olacaktı ne oldu acaba???? yada.... şu arkadaşımızın tedavisi nasıl gidiyor???neler yapmış???hep bunları diyerek açıyorum....hepimizin zamanı var....olacak ben inanıyorum er ya da geç bu iş olacak kızlar...rabbim her zaman hayırlısnı versin inşallah....bencede iyi varsınız...iyiki varsın kadınlar kulübü...:enbuyukkk:

cans canım benim senin sayende bende bir teşekkür etmiş oldum....sırnaşık şey
.cok teşekkur edrım canım .. senın de dedıgın gıbı bızı bızden başkası anlayamaz ... burada dostlarımla mutluyum ben .. inşallah bızım de sıramız gelecek bır gun .. kendıne ıyı bak canım ...

evet canım senin içinde büyük gün yarın sanırım..... ben inanıyorum yarın burda forumu açtığımda hamileyim konunu açılmış olarak göreceğime...umarım herşey gönlünün istedeği gibi olur...sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olur inşalalh....a.s.

..cok teşekkur edrım canım .. senın de dedıgın gıbı bızı bızden başkası anlayamaz ... burada dostlarımla mutluyum ben .. inşallah bızım de sıramız gelecek bır gun .. kendıne ıyı bak canım ...

Cans meraba canım yarınmı büyük gün hadi hayırlısı işallah bu sefer de hamile kalırsan bu 9 ay gider bence niye dersen seçme yapıldı ya o ihtimal kalmadı yani biz kendiliğinden kalyoz da sperm tabi sağlıksız diye düşyodu haliyle ama şimdi seçildi en iyisi hadi işallah canım yarın KK ya girdiğimde bu güsel haberini(HAMİLEYİİİM) okurumda seni kutlarım işallah bu arada ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIM

IREMCIM ..kankam ... canım cok teşekkur ederım .. inşallah hayırlı haber alırım yarın .. ama kısmet .. butun kalbımle kendım ve tum arkadaşlarım için dua edıyorum ...canım ben de senın anneler gununu kutlarım ..ben ınanıyorum senın için o guzel gunler çok yakın ...:1hug:

canım benim o kadar içten ve güzel ifade ediyorsun ki duygularını ağlamamak elde değil..yarın sevinç haberini duymak dileğiyle..:CüvCüv::Saruboceq:

bu yazılardan sonra bende tüp bebek tedavi günlüğümü yazmaya karar verdimm..en kısa zamanda sizlerde paylaşmak üzere

..cok teşekkur edrım canım .. senın de dedıgın gıbı bızı bızden başkası anlayamaz ... burada dostlarımla mutluyum ben .. inşallah bızım de sıramız gelecek bır gun .. kendıne ıyı bak canım ...

IREMCIM ..kankam ... canım cok teşekkur ederım .. inşallah hayırlı haber alırım yarın .. ama kısmet .. butun kalbımle kendım ve tum arkadaşlarım için dua edıyorum ...canım ben de senın anneler gununu kutlarım ..ben ınanıyorum senın için o guzel gunler çok yakın ...:1hug:

CanımsınŞeniz ya bal damlıyo o güzel ağzından işallahhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X