Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
mutlaka sizlerde duymuşsunuzdur; 21 aralık günü gezegenler kainatın sıfır noktasında olacak ve 2 ay kadar karanlıkta kalacakmışız gibi çeşitli varsayımlar var... arkadaşlar, gerçekten bu konuda fikirleriniz ne??? ben, ya olursa diye salakça bir korkuyu yaşıyorum... evet, salakça ama ne bileyim işte gerçektende ya olursa??? sizler ne düşünüyorsunuz, gelin paylaşalım buradan..........

teker teker gelın

demın bı arkadaşım bendeydı
o anlattı bana bu takvım meselesını
mesela 21 aralık camları sıyah örtülerle kapatıcakmışız, tam 72 saat sürecekmış bu felaket (?)
dünya üzerınde yaşayan canlıların sadece %15ı dünyada kalıyormuş, bundan sonra kı hayatları daha güzel daha farklı olacakmışş...

arkadaş anlatırken tırstım hafıf,
ama bana çok saçma geldı
inanan var mıdır kı

Son düzenleme:
ay beni de etkiler böyle şeyler ben de baya sarmıştım bu konuya.sana nasıl kurtulduğumu yazıyım.benim erkek arkadaşım dindardır.ona bundan bahsettiğimde "inancın sağlam olmazsa bu tür şeylere çabuk kapılırsın" demişti.ben de sonra bunu çok düşündüm, haklıydı..daha sonra şöyle düşündüm kendim Allah kıyamet gününü benden başka kimse bilemez demiş, şimdi bu 21 aralığın doğru olacağına inanmak Allah'a inanmakla ters düşen bişey oluyo bu durumda.Kimse bilemez demişse, herkesin tahmin ettiği bi günde kıyamet kopacak olamaz sonucuna vardım.

Ayrıca da şöyle bişey var, internetten araştırırsan bunun gibi yüzlerce tarih söylendi şimdiye kadar.Hep dikkat çekmek amaçlıydı, ayrıca hiçbirimiz mayaları bilmiyoruz, tarihte yüzlerce atmasyon var belki bu da öyledir.

inanmıyorum tabi ama korkuyla beklemiyorda değilim açıkcası ne bileyim insanlar muğlamıydı yanlış hatırlamıyorsam oraya gideceklermiş orayla ilgili bir şey vardı. insan inanmasa da etkileniyor yahu.

2000 yılı içinde bu tarz şeyler söylendi . illuminati midir nedir onun sitesinde geri sayım vardı bitince bişiler olacaktı vs vs bi çok saçma sapan şeyler çıkarıyorlar . etkilenme arkadaşım . bi nasıl olsa kopucaz bunu ne alimler bilirrrr ne din adamları anca Allah bilir . inşalllah kopana kadar mutlu bi hayat yaşarız : )

Saçma.
Bu tür olayları efendimiz bile bilmemişken mayalar mı bilecek?
Mayalar böyle şeylerle uğraşacaklarıına gitsinler, hamur kabartsınlar.

Muğlaya değil , İzmir Selçuk - Şirince ye akın ediyor millet bi tek orada hiç bişi olmucakmış . Şirinceyiide görseniz küçüçük bi yer onca insan nasıl sığacak otellere bilmem : )

Muğlaya değil , İzmir Selçuk - Şirince ye akın ediyor millet bi tek orada hiç bişi olmucakmış . Şirinceyiide görseniz küçüçük bi yer onca insan nasıl sığacak otellere bilmem : )

pardon yanlış hatırladım evet şirinceydi oteller dolmuş şimdiden. siz şanslısınız o zaman ya yoktur tabi böyle birşey bu moda oldu zaten sürekli bir kıyamet tarihi veriyorlar. her yıl kıyamet kopacak diyorlar bir takım kendini bilmezler.. deprem haberleri gibi oldu bu da.. milleti tedirgin etmek amaç sadece..

Azıcık uzaklıktayım ben şirinceye aydındayım . Takmayın kafanıza böyle şeyler önceden şeytan vesvesesinden korkardık nefsimizden şimdi en çok insanların vesvesesinden korkar olduk sonumuz hayrola inşallah : )

Doğum gunumu mahvettıler valla bılla

şirinceli olsam bu işten rant sağlardım otelde yer bulamayanlara evimi açar iki katıda para alırdım

O tarihte elektirikler filan işlemez olacakmış, hiç bir teknolojik alet çalışmayacakmış
Yahu elektrik yoksa onlar zaten çalışmaz :)
Güler misin ağlar mısın durumu oldu

Birde not olarak inancı sağlam olanlar sağ kalacak diyorlar
Yani bu bir sınama gibi bir şey ise Kuranda geçerdi veya hiç yoktan insanların fikri olurdu diye tahmin ediyorum
Birden bire ortaya atılmış bir şey

Halley de durup durup bunu işliyor reklamlarında
Eğer gerçek olsaydı tv de dalga geçmek yerine insanlar bilgilendirilirdi...

mayalar kim ya? onlar da senin benim gibi insansa, kıyamet gününü tahmin edecek bilecek donanıma sahip olamazlar.
bizim dinimizde 'gaybı(geleceği)bilen yalnız allahtır.' hükmü var.inanıyorsak bu yeterli bence.

Son düzenleme:
Ben eski kavimlere cok merakli bir insanimdir. Bu konularda cok arastirmalarim ve okudugum kitaplar var.
Mayalar ve Sümerler hakkinda da bir cok kitap okudum.
Gercekten bugün bile teknolojileri cözülememistir bu kavimlerin.
21 Aralikta bilindigi gibi gezegenler düz bir cizgi üzerinde diziliyorlar.
Mayalarin takvimine dayanilarak, bu dizilis sirasindaki yüksek cekim gücleri nedeni ile Dünyanin kutup kaymasi yasayacagi.
Bu kutup kaymasinin 5. kez yasanacagi.
Su an da bulunan kuzey ve güney kutuplarinin yerlerinden kayacagi ve bu durumun büyük iklim degisikliklerini beraberinde getirecegi.
Bugün cöllerle kapli kurak bölgelerin bugünün avrupasinin yerini alacagi ve cok sulak bir yer olacagi.
Avrupanin eriyen kutup buzlarinin sulari altinda kalacagi.
Dünya üzerinde ki iklimin tamamen degisecegi ve bu duruma bagli olarak 1 milyara yakin insanin hayatini kaybedecegi söyleniyor.

Benim fikrimi sorarsaniz;

Bu gezegen dizilimi sirasinda olusacak cekim nedeni ile dünyada kücük capta sorunlar yasanabilir ama söylendigi gibi büyük felaketler olacagini düsünmüyorum.
Ben daha cok gelecek yillarda insanligin deprem ve yanardaglarla büyük sorunlar yasayacagini düsünüyorum.

herkesin şirince den ev almasının ve otel de yer ayırtmasının asıl sebebi hz.İsa'nın annesi Meryemananın mezarının nerde olduğu tam olarak bilinmese de şirince de olduğunu tahmin ediyorlar ondan dolayı buraya gelmek istemelerinden kaynaklanıyor..yani tam olarak eğer kıyamet yada o arihte farklı bir doğa olayı olursa meryemana ya yakın olmak istiyorlar.çünkü kıyamet kopacagı zaman isa nın ve meryemananın göğe yükseleceğine inanıyorlar ve böyle bir durumda onların yanında olmak istiyorlar peygamberlerinin kendilerini koruması için .
ben hıristyanların bundan dolayı şirince ye akın ettiğini duymuştum.

Kıyametin kopacağına inanmıyorum ama bu karanlık çökmesi,konuşamama,fiziksel değişim falan korkutuyor beni.
İslam alimleri konu hk ne diyor bilen var mı?
Bir de sıfır noktası olayı yani karanlığın çökmesi saat kaçta olacakmış ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…