Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Hiç inanmıyorum

Her sene aynı muhabbet bi koparamadılar kıyameti.Ne kadar meraklı insanlar ölmeye...
21 aralık normal sıradan bir gün olucak bence.

bende inanmıyorum ama sizin gibi aklımın bir köşesinde
nedenide 21 aralıkta kıyamet kopacak denmiyor yani kıyameti allahdan başkası bilemez tabi
ama mayaların lddası güneş doğmayacak gezegenler bilmem kaçbin yılda bir sıraya girerlermiş
ve bu yıl 2012 21 aralıkmış yani bir doğa olayı gibi düşünün eğer böyleyse gerçekleşmesi mümkün olabilir

ınanmyorum tabıkı
ama bı acabada oluyorum
kım bu mayalılar ayol

O tarihte bişey olacağını düşünmüyorum, ama bu 2012 önemli bir tarihtir bence. Dünyanın sonunu getirmeye çalışan bir grup var ve bu grup çalışmalarını arttırabilir. Neye bakarsak, nerelere gidersek karşımıza çıkıyo zaten. Tabi bunlar benim tahminlerim, gerçekte ne olur Allah bilir.

Son düzenleme:

kredı cekıp ev alıcaktım
elektrık olmayacaksa calısamıcaz
calıosamazsak odeyemıcez

bak sımdı :S

kıyamet gününde bütün insanlar ölecek denir sonra
ama bu doğa olayında insanların bir kısmı aklını kaçırıcakmış
güneş olmadığı için dünya soğuyacakmış yicek hiç birşey bulunmyacak mış
hatta geçen gün facede bir sayfa yiyecek stoğu yapın diyordu :)))
yıllardır amerikalılar dünyanın sonuyla ilgili filmler yaparlar
dünya ya su altında kalır yada kar buz altında kalır ölen ölür kalanlar yeni bir hayata başlarlar:44::44:

daha da yeni evlenmiştim :44:

evet benimde yapacağım çok işler vardı daha kızımınn genç kız olduğu günleri göremicekmiyim :))
şaka bir yana gaybı allah bilir
bir saat sonra ne olucağımızı bilmeden senelerdir yaşıyoruz
allah hepimizi korusun hayırlı ölümler nasib etsin

2000 yılı içinde hiç bi elektronik alet çalışmıcak, hatta hesap makineleri bile çalışmıcak demişlerdi
21 aralıkta kıyamet kopcağına inanmıyorum, yine elimize kahvemizi alıp kk nın başında vakit geçircez işte, sıradan bi gün olcak yani
aynı konu ilişkiler, hayatın içinden bölümünde de var, tabii kk da hiç bir konu bdv daki kadar dikkat çekmiyo

22 aralıkta, noldu hani hiç bişey diye toplanırız buraya, maksat eğlence olsun

Son düzenleme:
21 aralıkta kıyamet kopacaksa eğer,yapabilecek birşeymiz var mı oturup beklemekten başka?

Son düzenleme:
21 aralıkta kıyamet kopacaksa eğer,yapabilecek birşeymiz var mı oturup beklemekten başka?

ama gerçekten kpacaksa kredi kartlarının borçlarını ödemezdim ben bu ay onun yerine gider alışveriş yapar gezer tozar dım o parayla
kızım 120 liralık bir oyuncak istiyor ona hergün verdiğim harçlıkları biriktitip alabileğini söyledim hergün kumbarasına para atıyor
her gün 20 defa biriktimi anne alalımmı anne diyor
en azından kızıma o oyuncağı alırdım

Son düzenleme:
Arkadaşlar buna inanıyorsanız Sanırım Papa'yada inanırsınız cunku gecen gunlerde acıkladı,

’nın doğum tarihini sorguluyor. Hz. İsa'nın doğum günü olarak kabul edilen Noel (25 Aralık) gerçek olmayabilir. Şu anda içinde bulunduğumuz yılın da aslında [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] olmama ihtimali yüksek.

Bu iddianın sahibi 16'ncı Benediktus. Papa'ya göre, Hz. İsa'nın bugüne kadar bilinen doğum tarihi doğru hesaplanmadı. 'İsa'nın Çocukluğu' adlı eseri satışa çıkan Papa, Hz. İsa'nın bilinenin aksine 6 veya 7 yıl öncesinde doğduğunu yazdı. Çünkü Hz. İsa'nın bugün kabul edilen doğum tarihinden 6-7 yıl önce Jüpiter ve gezegenlerinin zodyak kuşağında buluştu. Papa hesaplamayı astronom Johannes Kepler'in hesaplamaları doğrultusunda yaptı. Papa'nın hesabına göre bugün 2018 veya 2019 yılında yaşıyoruz.

bu da başka bir sitenin haberi:

Papa, tarihi değiştirdi!

Papa 16 nci Benediktus, "İsa'nın çocukluğu" kitabını yazdı. Kitap, koyu Katolik Fransa' da yayınlandı. Kitabında ise Hristiyan inancını sarsacak bir iddia (aslında gerçeği) ortaya attı; "Hz. İsa, 25 Aralıkta değil de MÖ. 6 ya da 7 yılında doğmuş, şu anda 2012 yılında değil, 2018 ya da 2019 yılında yaşıyoruz."
Bunu söyleyen en büyük dinlerden birinin, her söylediği dini bir akide kabul edilen Papa ise bugünden itibaren Hristiyanlık tarihi değişmiştir denebilir. Bunun aşağıdaki sonuçları olacaktır;
Tüm bunlardan daha önemli bir şey daha yapmıştır Papa, 21 Aralık 2012 tarihini geçersiz kılmıştır. İşin garibi Papa' nın bunu yapacağını yada mutlaka yapması gerektiğini tam iki yıl önce yazmıştık. 1582 yılının 4 ekim-15 Ekim günleri arası takvimden Papalık emri ile silinmişti. Bu kararın altında, Kopernik' in dünyaya bir meteor çarpacağı ve dünyanın sonu geleceği iddia edilmişti. Papa, 3 gün silmedi ama, takvime tam 7 yıl ekledi. Böylece 2012 yılında değil, 2018-2019 yılında yaşadığımızı söyleyerek tam 430 yıl önce yapıldığı gibi kıyamet korkusunu takvim oyunu ile ortadan kaldırdı. Bilinmez ama Site olarak Papa' nın bu korkulan kehaneti bertaraf etmiş olmasından mutluluk duyduğumuzu belirtmekten çekinmiyoruz.
Papa tarihi değiştirdi, 21.12.2012 kıyamet tarihi artık ortadan kalktı.
Hayırlı olsun, korkmayın lütfen kıyamet kopmayacak.... Papalık tarihi düzeltti...

Kıyametın kopacagı emrı Kuran'ı Kerimde gecıyor fakat Ne zaman olacagı yüce Yaradan bilir sadece..

ömrüme ne bir nefes ekleyebilirim ne de ömrümden bir nefes çıkarabilirim koparsa kopar kahvemi alır yudumlarım bide onunla uğraşamam hastayım zaten

ah ah aslında kıyamet olacaksa benim de yapacağım tek birşey var

sonunu düşünen kahraman olamazmış nasılsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…