moskova saatiyle 10 'da yani bizde sabah 9 da baslıycakmıs bu olay 3-4 gun gunes ısıgı olmayacakmıs sonrasında ise subat ayına kdr elektirik olmayacak ve daha bircok sey tabi kullanılmaz hala gelicek insanların %10 u yasamını yitirecek kalanlarda sonrasında yasamına aynı sekilde devam edecekmis fakat diger bir varsayımda bu tarihte iki yıllık bir hata payı oldugu yonunde 2012 degilde 2014 de yasanacak oldugunu soyleyenlerde var ve nasadan yapılan acıklamay gore maya takvimi aslında 2012 de bitmiyor bizde nasıl aralıkta takvim bitip yeni takvime geciyorsak buda oyle bir durum 21 aralıkta gezegenlerin bir araya dizilcegi konusununda tamamen yalan oldugunu acıklamıslar ve nibiru adlı gezegenin dunyaya carpma olayı hakkındada eger boyle bir durum olsaydı simdiye kadar coktan gorurduk diye acıklama yapılmıs..
acıkcası bende inanmıyorum oyle cok seyler duydukki hatta 2000 li yıllara girilcegi zamanda cok sey soylendi ama hicbiri yasanmadı bana kalırsa oyle normal bir gun olucakki bunca teoride sadece dalga konusu olacak..
daha da yeni evlenmiştim :44:
21 aralıkta kıyamet kopacaksa eğer,yapabilecek birşeymiz var mı oturup beklemekten başka?
ama gerçekten kpacaksa kredi kartlarının borçlarını ödemezdim ben bu ay onun yerine gider alışveriş yapar gezer tozar dım o parayla
kızım 120 liralık bir oyuncak istiyor ona hergün verdiğim harçlıkları biriktitip alabileğini söyledim hergün kumbarasına para atıyor
her gün 20 defa biriktimi anne alalımmı anne diyor
en azından kızıma o oyuncağı alırdım
ömrüme ne bir nefes ekleyebilirim ne de ömrümden bir nefes çıkarabilirim koparsa kopar kahvemi alır yudumlarım bide onunla uğraşamam hastayım zaten
ah ah aslında kıyamet olacaksa benim de yapacağım tek birşey var
sonunu düşünen kahraman olamazmış nasılsa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?