- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
moskova saatiyle 10 'da yani bizde sabah 9 da baslıycakmıs bu olay 3-4 gun gunes ısıgı olmayacakmıs sonrasında ise subat ayına kdr elektirik olmayacak ve daha bircok sey tabi kullanılmaz hala gelicek insanların %10 u yasamını yitirecek kalanlarda sonrasında yasamına aynı sekilde devam edecekmis fakat diger bir varsayımda bu tarihte iki yıllık bir hata payı oldugu yonunde 2012 degilde 2014 de yasanacak oldugunu soyleyenlerde var ve nasadan yapılan acıklamay gore maya takvimi aslında 2012 de bitmiyor bizde nasıl aralıkta takvim bitip yeni takvime geciyorsak buda oyle bir durum 21 aralıkta gezegenlerin bir araya dizilcegi konusununda tamamen yalan oldugunu acıklamıslar ve nibiru adlı gezegenin dunyaya carpma olayı hakkındada eger boyle bir durum olsaydı simdiye kadar coktan gorurduk diye acıklama yapılmıs..
acıkcası bende inanmıyorum oyle cok seyler duydukki hatta 2000 li yıllara girilcegi zamanda cok sey soylendi ama hicbiri yasanmadı bana kalırsa oyle normal bir gun olucakki bunca teoride sadece dalga konusu olacak..
yani 2 sene kardayız öylemi,tamam artık rahat uyuyabiliriz arkadaşlar
Düne kadar hiç inanmıyordum. Aslında hala inanmıyorum. Zaten kıyamet olayına değil. O 3 gün güneşin doğmaması,şubata kadar elektrik aletlerinin olmaması bile beni tedirgin etmeye yetti. Bir de insanların bazıları psişik güçler kazanacakmış vs. Bunlar beni korkuttu ...
O ihtimali düşünmek bile canımı sıkıyor 2 gündür. Annem babam da ayrı, annemde yaşasam böyle bir şeyi, babamdan ayrı düşücem. Babamda yaşasam annemden ayrı düşücem
psisik gucler deyince aklıma bir dizi geldi misfits diye ordada bir doga olayı yasanıyor ve bazıları dogaustu guc kazanıyordu..hadi diyelim boyle birsey var kim nerden biliyor bakarmısınız hergun baska senaryo cıkıyor karsımıza ben oncesinde 2012 de kıyamet kopucak diye biliyodum sonrasında doga felaketleri oncak dendi simdi yok elektirik kesilcek gunes ısıgı olmıycak 2-3 gun deniyor bak sende psisik gucler falan dedin..inanmayın kendinizide sıkmayın bunun icin bosuna ogun herkes herzamanki gibi isine gucune gidicek boyle bir durum olsa zaten tum devletler alarmda olurdu ve insanlara sokaga cıkma yasagı getirdilirdi hicbir sekilde aslı olmadıgı burdanda anlasılıyor
NASA bir video yayınlamış arkadaşlar
Bu söylentilerin hiç birinin gerçekleşmeyeceğini bilimsel bi anlatımla açıklamış
Tüm söylentileri ve hepsinin neden olmayacağını açıklamış yani
bide evleneydikte ondan sonra olaydı ya :26: ben erkek arkadasıma 21 aralıktan once gel her ihtimale karsı dedi son kez goreyimbizim evde kopekde var onlar algılıycakmıs onceden onu gozetim altına alıyım ben
Benim de köpeğim var. 1 haftadır en sevdiği oyuncağı ağzında, sürekli ağlıyor.
nasanın kendi sitesinde bunun olacağıyla ilgili birçok makale var
yine kendi uzmanlarının bulunduğu birçok belgesel izledim
ancak 2026 veya 2036 net hatırlamıyorum o zaman yaşanacak bir kuyruklu yıldız olayı var ki
bundan çok daha büyük bir tehlike arz ediyor-nasanın görüşüne göre-
allah kerim
ama o baska bişiydendir belki :26: bizimki gayet normal su sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?