Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

yüzsüzlükte son nokta

ayol teker teker gelin bu ne be

ben ölmüşüm de ağlayanım yok
Sana hazır yetiştirilmiş çocuk gönderiyom,hemide iki tane.
Daha ne istiyon.
20 gün alıştırma yap işte,çocuk bakmayı öğren.
anneeeeeee..........

Ay bu 21 aralık gelmez şimdi,bekle dur.:18::18:

Bu konuyu kim açtı parmak kaldırsın

Daha 20 gün önceden açmanın alemi neydi,2 gün kala açsaydı.

Hergün kabus görcem valla.

haarp, illuminati, ve bu proje arasında ciddi gelgitlerim var.

Çoğu insanın bunlara gülüp geçtiğini görüyorum, ama ciddi ciddi kimsenin bilmediği bir güç / teknoloji tarafından dünyanın kontrolü gerçekleştiği doğru. Herkes mantığının almadığı noktada kuran okuyun orada her şey var diyip işin içinden sıyrılıyor da, peki gerisi noluyor?

özellikle illuminati benim çok ilgimi çekiyor. araştırınca arkasından çıkanlar insana kafayı yedirtir

Sakin... Bebeğiniz de 28 Aralık'ta doğacakmış, böyle düşünüp yavrucağıda huzursuz etmeyin, dün çok soğuktu ve balkanlardan gelen sıcak hava etkisindeyiz

ya benim bi finlican vardı ,kıyamet kopmadan onu da araya sıkıştırıverelim be ya

Bu teoriler yüzünden bazen ben de kafayı yiyecek gibi oluyorum ya

Sakin... Bebeğiniz de 28 Aralık'ta doğacakmış, böyle düşünüp yavrucağıda huzursuz etmeyin, dün çok soğuktu ve balkanlardan gelen sıcak hava etkisindeyiz

konuyu okumadan sabah uyanınca neden bilmem ama aklıma geldi ve güldüm...şu iki hafta içinde gelse de en azından görüp kucağıma alsam :)))

lütfen böyle şeyler yazıp psikoloğumuzla oynama :18:

hayırlısı artık,bize bişey olmaz

ama dediğin gibi illuminatiyi bende çok araştırdım,ilginç şeyler var.ama araştırmamayı tercih ederim.böyle kendi küçük dünyamda kocişkom ve bebişkolarımla her gece bir dizi izliyep çekirdek çitleyerek yaşamak en güzeli

Bu teoriler yüzünden bazen ben de kafayı yiyecek gibi oluyorum ya

aynen :/
toplumu da biraz bilinçlendirmek lazım, olur da etkinleşirse, en çok zararı bu konuda bir fikri olmayanlar görecek.
halbuki bir yarım saat ayrılsa, az çok bir şeyler öğrenilir.

Son düzenleme:
bize gelme de sakınnn

temam çaktırmam

kızlarr duydunuz mu sevo izmiri terk ediyomuş

off kadiş yaa bi kere de sır tut hee

parkon ayol senin o bebeleri ben doyuramam onların beslenme şekilleri bizim gibi değil

dünyam kararmasada cüzdanım kararır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…