kıyamet falan hikaye asıl korkunç olan bu
hiyyy sevo kaççç
Sana hazır yetiştirilmiş çocuk gönderiyom,hemide iki tane.yüzsüzlükte son nokta
ayol teker teker gelin bu ne be
ben ölmüşüm de ağlayanım yok
anneeeeeee..........
Aynen bana da çekici geliyor
Herkesi dinsiz yapma düşüncesi
Eksi sözlükten bi alıntı yapıyorum bence çok mantıklı söylemiş :27
gerçekleşmesi durumunda iki olasılık vardır:
1- herkes "yeni düzen"e inanacak, ama eski dinler gerçek olduğu için tek bir inananın kalmadığı o gün kıyamet kopacak... proje başarısız.
2- eğer kıyamet kopmadı ise; eski dinlerin gerçek olmadığı ortaya çıkacak, böylece insanları kandırmayı amaçlayan bu proje doğru bir amaca hizmet etmiş olacak.. tabii bir süre sonra dindeki bug'lar ortaya çıkınca "şüphe" tekrar baş gösterecektir.
her türlü başarısız olacağını da böylece kanıtlamış oldum.
geyik meyik derken bu sabah uyandığımda "acaba" demeden alamadım kendimi...
kasımın 29 u kış gelmiş ama evdeki tüm pencereler açık, ışıl ışıl bir güneş, havada ilkbahar kokusu....ilk defa tırstım valla..acaba mı????
Biz bizim kızlarla, hayal-ben-lake-kardelen-hanım ablam Finlandiyaya gideceğiz, laponyada kızağa bindikten sonra Camdan İglolarda konaklayıp gece kuzey ışıklarını izleyip karlar kraliçesinin şatosunu ziyaret edeceğiz, sonra şirinceye gelir, vücut bedenden ışık bedene geçmeyi bekleriz
Sende bozayla leblebiyi kap gel finlandiyaya
geyik meyik derken bu sabah uyandığımda "acaba" demeden alamadım kendimi...
kasımın 29 u kış gelmiş ama evdeki tüm pencereler açık, ışıl ışıl bir güneş, havada ilkbahar kokusu....ilk defa tırstım valla..acaba mı????
kıyamet falan hikaye asıl korkunç olan bu
hiyyy sevo kaççç
haarp, illuminati, ve bu proje arasında ciddi gelgitlerim var.
Çoğu insanın bunlara gülüp geçtiğini görüyorum, ama ciddi ciddi kimsenin bilmediği bir güç / teknoloji tarafından dünyanın kontrolü gerçekleştiği doğru. Herkes mantığının almadığı noktada kuran okuyun orada her şey var diyip işin içinden sıyrılıyor da, peki gerisi noluyor?
özellikle illuminati benim çok ilgimi çekiyor. araştırınca arkasından çıkanlar insana kafayı yedirtir
kadiş sus çaktırma uçak bilet ayarlıom kendime gidiyorum
kadiş sus çaktırma uçak bilet ayarlıom kendime gidiyorum
Sakin... Bebeğiniz de 28 Aralık'ta doğacakmış, böyle düşünüp yavrucağıda huzursuz etmeyin, dün çok soğuktu ve balkanlardan gelen sıcak hava etkisindeyiz
haarp, illuminati, ve bu proje arasında ciddi gelgitlerim var.
Çoğu insanın bunlara gülüp geçtiğini görüyorum, ama ciddi ciddi kimsenin bilmediği bir güç / teknoloji tarafından dünyanın kontrolü gerçekleştiği doğru. Herkes mantığının almadığı noktada kuran okuyun orada her şey var diyip işin içinden sıyrılıyor da, peki gerisi noluyor?
özellikle illuminati benim çok ilgimi çekiyor. araştırınca arkasından çıkanlar insana kafayı yedirtir
hanımlar, vakti olan bu linkteki videolara bi baksın sırasıyla. çok şaşıracaksınız çok ( blue beam projesi )
Mavi Işın (Blue Beam) Projesi Nedir? | Genç Nesiller / İslami ve Kültürel Fikir Paylaşım Forumu
Bu teoriler yüzünden bazen ben de kafayı yiyecek gibi oluyorum ya
hanımlar, vakti olan bu linkteki videolara bi baksın sırasıyla. çok şaşıracaksınız çok ( blue beam projesi )
Mavi Işın (Blue Beam) Projesi Nedir? | Genç Nesiller / İslami ve Kültürel Fikir Paylaşım Forumu
konusu ne bunun
korkunçsa izlemiim kocişkomun 3.kolu olarak yaşamak istemiyorum:18:
Videolarda tasvip edilmeyen görüntüler var yazıyor altında ama bu tasvipten kasıt ne?
bize gelme de sakınnn
temam çaktırmam
kızlarr duydunuz mu sevo izmiri terk ediyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?