ahaha bak moda girdim simdi filmlerde de olur ya boyle tipler onceden sezerler herseyi falan
bilemiycemki ev pek hosuma gitmiyor cok karanlık ve o evde oluyorum kimse yanımda degil falan tırsıyorum:18: heralde ben orda mahsur kalıcamsende askeriye ye falanmı sıgıncan acaba ozaman
Boza helal gıda statüsünde ama bayağı tartışmaları olmuştu, uyarayım, sizin oralarda nasıl derleeeer, benimle halstattta bir boza leblebiye ne dersiniz baaaaaayaaaaaaaaaaaan
sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, tarihsel tesadüfler ve illuminati komplolarıyla ilgili. 21 aralık 2012 ile de bağlantısı var.
Bu teorinin en sade, en anlaşılır ve kısa halini ekşisozlukte bir arkadaş yazmış. Oradan alıntı yapıyorum :
11 eylül 2001
yani
11.9.2001
japonya depreminin tarihi ise
11 mart 2011 yani
11.3.2011
şimdi bu tarihleri toplayalım:
11.9.01+11.3.11 = 22.12.12
yani bu 2 felaketin tarihlerinin toplamı şu meşhur 21.12.2012 tarihinin sadece bir gün sonrasını veriyor.
tesadüf mü değil mi bilemeyiz şu andan tabii. zaten yılları toplarken 2001+2011 şeklinde toplarsak bu sefer 4012'yi vermekte...
bu arada 2012 kehaneti mayalara dayanıyor bilindiği üzere. ve onların sembolü de tıpkı mısırlılar gibi piramitler.
illuminati de sembol olarak piramiti kullanır.
ve 11 demişken ilginçdir:
21.12.2012
2+1+1+2+2+0+1+2=11
bir diğer ilginç nokta da: 11 mart japonya depremi cuma günü idi ve 21.12.2012 de cuma'ya denk gelmekte.
-- bu komplo teorisi yabancı komplo sitesindeki illuminati kartlarına dayandırılıyor. şöyle de kısa bir türkçesi var Hanif Dostlar Ana Sayfa: 1995 lluminati kart oyunu
Büyük alametler de ardı ardına gerçekleşir belki
1 ay içinde
ahahah, biz seninle tam psikopata bağladık.
Ne olsun istiyorsunuz
Daha kocişim diyemeden ahirete göçmek var ucunda...
Hayal yaaa ne güzel olurdu beyaaa
Nasılsa kıyamet kopacak mantığından yola çıkarsak, gel parayı en güzel otele yatıralım orda :) Bozalarımızı leblebilerimizi alalım da gidelim
Ne bozamızdan geri kalalım, ne hallstatttan
Ne olsun istiyorsunuz
sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, tarihsel tesadüfler ve illuminati komplolarıyla ilgili. 21 aralık 2012 ile de bağlantısı var.
Bu teorinin en sade, en anlaşılır ve kısa halini ekşisozlukte bir arkadaş yazmış. Oradan alıntı yapıyorum :
11 eylül 2001
yani
11.9.2001
japonya depreminin tarihi ise
11 mart 2011 yani
11.3.2011
şimdi bu tarihleri toplayalım:
11.9.01+11.3.11 = 22.12.12
yani bu 2 felaketin tarihlerinin toplamı şu meşhur 21.12.2012 tarihinin sadece bir gün sonrasını veriyor.
tesadüf mü değil mi bilemeyiz şu andan tabii. zaten yılları toplarken 2001+2011 şeklinde toplarsak bu sefer 4012'yi vermekte...
bu arada 2012 kehaneti mayalara dayanıyor bilindiği üzere. ve onların sembolü de tıpkı mısırlılar gibi piramitler.
illuminati de sembol olarak piramiti kullanır.
ve 11 demişken ilginçdir:
21.12.2012
2+1+1+2+2+0+1+2=11
bir diğer ilginç nokta da: 11 mart japonya depremi cuma günü idi ve 21.12.2012 de cuma'ya denk gelmekte.
-- bu komplo teorisi yabancı komplo sitesindeki illuminati kartlarına dayandırılıyor. şöyle de kısa bir türkçesi var Hanif Dostlar Ana Sayfa: 1995 lluminati kart oyunu
ne olsun istiyorsunuz
senin mayaların soyundan geldiğin söyleniyo doğrumu:44:
Biz bizim kızlarla, hayal-ben-lake-kardelen-hanım ablam Finlandiyaya gideceğiz, laponyada kızağa bindikten sonra Camdan İglolarda konaklayıp gece kuzey ışıklarını izleyip karlar kraliçesinin şatosunu ziyaret edeceğiz, sonra şirinceye gelir, vücut bedenden ışık bedene geçmeyi bekleriz
Sende bozayla leblebiyi kap gel finlandiyaya
hee kuru mayayım ben
badeğğğ yanlış söylemiş arkadaşlar izmir değil tamam mı sakın haa
kalkıp izmir şirince ye gelme
sevgilimi arayıp koçişim koçişim mi desem napsam.. ama tuuhh ya, göbişim büyüyor, ben de hamiş kaldım diyemeyeceğim
ama eminimki o gun kimse gunesi gormeden yatmıycak inansakda inanmasakda hep bir acaba vardır herkesin icinde
bu topik 21 aralıkta patlar...
inanmıyorum deyip acabaları olanlar:26:
gerçeklik payı olabilir diyenler:18:
korkudan wc ye gidemeyenler
21 aralıkta burda toplaşalım birbirimize destek olalım.....
mayaGİLLERin kehaneti patlayacak mı patlamayacak mı?
hepsi 21 aralıkta ......
ayol otobüsteyim sen iş çıkışı beni al direk
arkaaşlar ne günler için var beaağğ:13:
Ya kıyamet kopmaz gibi de
Felaket filan olmasın ya :/
Ne biliyim büyük depremler, tsunamiler vs diyolar olmasınnn :/
ama eminimki o gun kimse gunesi gormeden yatmıycak inansakda inanmasakda hep bir acaba vardır herkesin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?