• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza:52::52:

Biri mantı mı dedi...:32:

Adam diyor ben sizi rahatlatıyorum külliyan yalan adamı dinledikçe tırstım :37::37:

:1: :1: :1: hayır kendide tırsmış baksana ömrünü yataktan kalktığı gibi gezdiği saçlarla geçirmiş biri olaraktan öbür tarafta ne lan bu sen bizi ciddiye almıyonmu da yataklık halinle geldin derler diye fön çektirmiş ama ama ince nokta şu gelinin yanında düğün başı yaptıran görümceye dönmüş :52: :52: :52:

Mune hanım hayırdır bizim ev güvenli derken bizden habersiz evinde panik odası mı kurdurdun korunmak için naptın.:27:

Bizimde evde maya kullanılmaz, midemizi ekşitiyor, kabartma tozu kullanıyoruz, o yüzden bizim ev güvenli dedim gibi soğuk ve tuhaf bir espri yapacağım olmayacak dimi:ssz:
Evin temeli sağlam ondan güvenli diyeyim bari:37:

Valla elimde maya var bacım azıcıkta un bulursak ekmek yaparım onla idare ediver :9:

olur idare etcez artik :60::60:: hic yoktan iyidir :60::60:

Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu:51:

gece yemesem asil ozman ölürüm Mune :60::60::60:

Yaprak sarması da olsa hani fena olmazdı :56::56:

yapiver bi zahmet :52::52:

Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza:52::52:

:60::60::60::60:

bence yarın herkes ölü taklidi yapsın:ssz:

ben onuda becerememki elime yüzüme bulasir :52::52:

Gece gece hiç olmadı bu
Hemde hiç:53:
Burda saat 3 ne yapacağım ben şimdi:52:

birbirimizi yicez sabaha kadar hic birimizin tozu kalmicak :60:

Ömer amca bile gitti,bende gideyim nedir yahu kopacaksa kopsun.Ben azıcık uyuyayım :27::27:

Arkadaşlar kıyametin cuma günü kopacağını hepimiz biliyoruz, hani insan ya tutarsa diye de içinden geçiriyor :) bazı arkadaşlar mesaj yollayıp ciddi ciddi hellalik istiyor :50:

kızlar cümleten iyi geceler. bi şey sorcam yurt dışında oturanlar vardır aramızda. oralarda tv lerinde bu akşam türkiye gibi kıyamet geldi gelmedi programları yapılıyormu

603925_346432262120595_1130382667_n.jpg

Kızlar dışarıda tüfekle meteor vuruyorum merak etmeyin hepimizi kurtaracağım.:51:

Kadınlar kulübünün gücü adına.:3:

:27:

Back
X