Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza![]()
nefsine hakim ol biraz![]()
Adam diyor ben sizi rahatlatıyorum külliyan yalan adamı dinledikçe tırstım![]()
Mune hanım hayırdır bizim ev güvenli derken bizden habersiz evinde panik odası mı kurdurdun korunmak için naptın.![]()
Valla elimde maya var bacım azıcıkta un bulursak ekmek yaparım onla idare ediver![]()
Çok karnın acıkmış belli, bizim ev güvenli, bana gelin hepinize puf böreği yapayım, maya kullanmıyorum direk kabartma tozu![]()
Yaprak sarması da olsa hani fena olmazdı![]()
Kısır, mercimek köftesi, patates köftesi, yaş pasta, meyveli kek, mantı, yalnız herkes gelirken malzemesini getirsin zira eşim bunca insana kek börek yapacağım derken yaptığım harcamaları görünce kıyamet kopabilir, mayaların ki tutmadı ama eşimin kıyameti tutar Allah muhafaza![]()
bence yarın herkes ölü taklidi yapsın![]()
Gece gece hiç olmadı bu
Hemde hiç
Burda saat 3 ne yapacağım ben şimdi![]()
Saydıklarına baksana sör
Nefis mefis anlamam ben![]()
hiç ağzım sulanmadı desem , inanır mısın??
bende insanım heralde
![]()
İnanmam
Neyse ben yatayım artık rüyamda mantılar pofuduk poğaçalar görmek istiyorum
Reelde yiyemiyoruz bari rüyada yiyelim
İyi geceler herkese ben kaçtım![]()
inan lenben yemek yemeyı sevmıyorum
![]()
kızlar cümleten iyi geceler. bi şey sorcam yurt dışında oturanlar vardır aramızda. oralarda tv lerinde bu akşam türkiye gibi kıyamet geldi gelmedi programları yapılıyormu
inan lenben yemek yemeyı sevmıyorum
![]()