Slm arkadaşlar...
Ben de bişeyler söylemek istiyorum Maya hakkında...
3.negatif tüp bebek denememden sonra,ileri teknoloji yöntemlerinden faydalanmak için oraya gittim.İlk gittiğimizde Osman bey bizi o kadar iyi karşıladı ki size anlatamam.2 saate yakın bizimle konuştu,derdimizi sıkılmadan dinledi ve yapmamız gerekenleri defalarca anlattı.Bana %80 gibi çok umut verici bi yüzde verdi.Psikolojik olarak çok rahatlattı bizi.
Hiç tereddüt etmeden 4.deneme için orada karar kıldık.Fiyat olarak kampanya var dendi 2.150 lira olarak konuştuk ve tedavimize başladık.Ultrason için her çağırdıklarında bizden yeni testler ve tahliller istediler.Kromozom analizi,genetik inceleme,DNA fragmantasyonu,embriyo dondurma,çözdürme bu arada ilaçların bu fiyatın dışında olduğunu sonradan öğrendik.2.150 lira ile başlayıp ne istedilerse mecbur yaptırdık,çünkü artık başlamıştık bir kere 10.000 lirayla ayrıldık.Sonuç ne mi oldu,koca bir NEGATİF.
Bu arada ilk günden sonra Osman beyin yüzünü bidaha hiç görmedim.Yumurta toplama işlemimi de,transferimi de Adnan bey yaptı.Adnan hoca çok iyi bir doktor ama ben oraya Osman bey için gitmiştim.Bunu söylediğimde de bir sürü azar işittim.
Şimdi bu olumsuzlukları negatif sonuç aldığım için yazdığımı sanmayın,ben sadece yaşadıklarımı yazdım.Amacım asla merkezi ve doktorları kötülemek değil.Aksine hemşireler ve Adnan hoca çok sevimliydi.Biraz da nasip kısmet bu işler,demek ki daha zamanımız gelmemiş.
2 tane dondurulmuş embriyom var,ocakta gel tekrar koyalım dediler ama hiç umudum olmadığı için gidemiyorum.Biraz daha toparlayıp mayıs,haziran gibi gitmeyi düşünüyorum mecburen.2 tane embriyomu da koydurup orayla bütün alakamı kesmek istiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizi boşa çıkarmasın...