• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

merhaba ben orada 4 kez denedim ilki tuttu düşük yaptım son denememide geçen ay yaptırdım yine negatif ama merkezden memnunum yine denediğimde oraya gideceğim herkese tavsiye ederim

merhaba sersöz,ben izmirde oturuyorum,fakat geçmiş yıllarda bir kez oraya muayene için gitmiştim,çalışanları çok ilgiliydi.zaten televizyondan görüp gitmiştim,sadece muayene olmuştum ve spermiogram yapılmıştı.Dr melih beylede 3 öncesine kadar telefonla görüşüyorduk.tüp bebekteki şanslarını ve tedavi şekillerini bilmiyorum.Eğer denizliden ankaraya kadar gidebileceğini düşünüyorsan bence izmirdeki merkezlerden daha iyi olan yerler var..ben irenbe tüp bebek merkezinde 2.denenmemi yaptırdım,şuan 12 haftalıyım hamileyim.gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim,çok iyi bir merkez,çok iyi doktorlar..darısı başına..

Merhaba,arkadaşlar.Uzun zamandır siteyi ve yazdıklarınızı takip ediyorum.Ben de Ankarada maya tüp bebek merkezine gittim.Her yönden çok memnun kaldım.BU konuda merakı olan arkadaşlar için yazmak istedim.bir de paragöz diyenler falan olmuş.Ben ve eşim devlet memuruyuz.Devlette rapor için uğraşmadan doğrudan mayaya gittik.maddi anlamda bizi dediğiniz gibi yolabilirlerdi ama sevkli alabileceğimiz ilaçlar konusunda bizi yönlendirip devlet imkanlarından faydalanmamız için de yönlendirdiler.Bu arada hamileyim çok şükür.İnşallah darısı tümünüze.benimle aynı fikirde olmayanlar olabilir tabi ama şahsen hiijyen olsun ilgi olsun her yönden beğendim diyebilirim

bende ilk denememi orada yaptım ama sonra trabzona döndüm evet hamile kaldım ama sonra birtürlü doktorumuzu bulamadık hep meşguldü ve düşük tehlikem oldu yine ulaşamadık kullanacağım ilaçları buradaki doktorumuza bildirmedi neticede bebeklerimi düşürdüm ama hastaneye gittiğimizde gerçekten çok ilgililerdi yine aradılar tekrar denememiz için ama düşünmüyoruz artık orayı siz oraya yakınsanız aynı şehirde iseniz tavsiye ederim yoksadeğil

merhaba,arkadaşlar.uzun zamandır siteyi ve yazdıklarınızı takip ediyorum.ben de ankarada maya tüp bebek merkezine gittim.her yönden çok memnun kaldım.bu konuda merakı olan arkadaşlar için yazmak istedim.bir de paragöz diyenler falan olmuş.ben ve eşim devlet memuruyuz.devlette rapor için uğraşmadan doğrudan mayaya gittik.maddi anlamda bizi dediğiniz gibi yolabilirlerdi ama sevkli alabileceğimiz ilaçlar konusunda bizi yönlendirip devlet imkanlarından faydalanmamız için de yönlendirdiler.bu arada hamileyim çok şükür.inşallah darısı tümünüze.benimle aynı fikirde olmayanlar olabilir tabi ama şahsen hiijyen olsun ilgi olsun her yönden beğendim diyebilirim

merhaba hamile olmana çok sevindim amin darisi tüm isteyenlere rica etsem tedavi masrafin ne kadar tuttu yazabilirmisin şimdiden teşekkürler

selam ben de iki kez gen artta denedim olmadı cumartesi günü Maya da randevum var. bakalım nasıl geçecek... Mayada mikro yaptıran arkadaşlar masraflarını yazarlarsa çok sevinirim....

merhaba arkadaşlar bende mayada yeni tedaviye başladım ilk denememiz ikinciyi deneme şansımız yok ilk denemede hamile kalan varmı cevap yazarsanız sevinirim

arkadaşlar maya çok güzel bir merkez her yönden ilgileniyorlar güvenli bir merkez sizlere tavsiye ederim

arkadaşlar maya çok güzel, ilgili, güvenilir, herşeyin detayıyla ilgilenen harika bir merkez herkese tavsiye ederim iyi şanslar

merhaba ben ankarada yaşıyorum herkesin yorumlarını okudum, 2 yıllık evliyiz ve henüz bir yere gitmedik tedavi için, bir çok merkez varken insan çok kararsız kalıyor, hepiniz için önemli olduğu kadar benim içinde bebek sahibi olmak çok önemli, orkide76 özellikle sizin söyledikleriniz dikkatimi çekti, karar vermek konusunda yardıma ihtiyacım var sanırım... teşekkür ederim

hoşgeldin arkadaşım aramıza, sen yeni üyesin sanırım. biz kadınlar kulübü sayesinde bu sektörle ilgili pek çok bilgi ediniyoruz. gerçekten kadınlar kulübü üyesi olmak bir ayrıcalık. 2 yıl uzun bir süre beklemek için arkadaşım. yaşın genç sanırım. öncelikle aklındaki merkezlerin web sitelerini incele bence. sonra da öncelikle sorunun kimde olduğunu teşhis için vakit kaybetmeden bir merkeze gitmelisin. ben maya'da tedavi görmeye hazılanıyorum. şuana kadar memnun kaldım. tavsiye ederim.

bebek55 özellikle öğrenmek istediğin nedir? yazarsan bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

cevap için teşekkür ederim, internette gezine gezine kurdu oldum ama gidip görenlerden bilenlerden duymak daha samimi geliyor, maya tüp bebek merkezinin adını çok duyuyorum gideceğim en kısa zamanda, inşallah başlayacağınız tedaviden olumlu sonuç alırsınız

a.s.a.scevap için teşekkür ederim, internette gezine gezine kurdu oldum ama gidip görenlerden bilenlerden duymak daha samimi geliyor, maya tüp bebek merkezinin adını çok duyuyorum gideceğim en kısa zamanda, inşallah başlayacağınız tedaviden olumlu sonuç alırsınız

merhaba arkadaşlar bende pazartesi mayaya gitmeyi düşünüyorum gerçekten methini çok duydum benim ilk denemem olacak kafam çok karışık

harika umarım senin için hayırlısı olur, serpil yurt da yeni tedaviye başlamış maya da inşallah iyi sonuçlanır

mrhaba ben aranıza yeni katıldım 10 yıllık evliyim 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ve sonuç negatif tüp bebek işlemlerini istanbulda yaptırdık. 3. denemeyi bizde mayada düşünüyoruz ve tedavi konusunda ikna olduk aynı şeyleri tekrar etmiycekler ve fiyat politikasıda inanılmaz

Back
X