Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

merhaba arkadaşlar, maya da tedavi olanlar yok mu? ben de mayada karar verdim ve 3 gün önce tedaviye başladık. inşallah olumlu olacak. bana gayet iyi bir yer gibi geldi. pek cok yazı okudum. tabi ki herkesi memnun etmek mümkün değil, mayadan memnun olan da var olmayan da. ama memnuniyet daha yüksek oranda gibi geldi bana. şimdi adet günümü bekliyoruz. ayrıca sizlerin de desteğini bekliyorum. psikolojik açıdan cok zor dönemler bunlar.allah kimseyi bebeksiz bırakmasın.

merhaba arkadaşlar bende 2 negatif denemeden sonra bu kez ve umarım son kez mayada tedavi oldum pazar günü transferim oldu ve şu an beklemedeyim sonucu henüz bilemiyorum ama sonuçne olursa olsun mayada gerek Osman hocam gerek Adnan hocam hemşire hanımlar embriyolog vs... herkes elinden geleni yaptı bu yüzden içim çok rahat Allahım inşallah sonucumuzda güzel olur :Saruboceq:güvenilir ve sıcak bir merkez herkese tavsiye derim

nuur2 anlamadım ne gibi bi eksiklik yada ihmal nedeniyle downsendromlu bebek olabilir açıklarmısın

nuur sanırım yanlış anlaşılma oldu ne olursa olsun derken anlatmak istediğim pozitif yada negatif sonuç almaktı yoksa tabiki Allahım düşmanımın başına vermesin tabiki çok zor Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ben sadece gözlemlerimi söyledim bana merkez genetik tanıdan bahsetti ancak embriyo sayım az olduğu için genetik tanıya gidemedik beni yanlış anlama ben gerçekten embriyolara nasıl bir işlemeksik uygulanmış olabilir bunu anlamadım

bu arada bebeğini kaybetmiş biri olarak evlat kaybetmenin ne demekolduğunu çok iyi biliyorum ve acına sonsuz saygım var

nurr senin adına çok üzüldümm Allah yardımcın olsun benim ilk denememde mayadaydı tutmdı 2. tedavime anatoliada başladım inş. bu sefer tutar Allah olmayan herkezlere versin inşallah bende eskişehirde yaşıyorum Allah yar ve yardımcın olsun

bende maya da tedavi oldum ve ilk denememde şu an gebeyim.gerekli sağlık taramalarını da önceden dr un isteğiyle yaptırdık.genetik tanı olayını da zaten kendileri söylüyorlar.bana gerek görmediler.yalnız senin bu yazını okuyan benim gibi yeni gebe kalmış insanlar eminimki endişeyle okuyacaklar.benim de arkadaşlarım orada tedavi olup başarıya ulaştıkları için ben maya yı tercih ettim.şimdi de çocuklarıyla gayet sağlıklı ve mutlular canım.çıkan sonuç normal gebe bir insanda da çıkabilir ki zaten bunun için testler yapıyorlar 13.haftadan sonraa.malesef piyasada dr yok ki bizi doğru yönlendirsin.bende dr hataları yüzünden 8 yıl gebe kalamadım.ama maya sayesinde ilk denememde gebe kaldım.ve hastanelerinden ekibinden,dr larından da çok memnunum.bu benim fikrim.gitmek isteyenlere tavsiye ediyorumm.nuur sana da allahtan sabır diliyorum.

canım allahım sana sabır versin.seni inan anlamaya çalışıyorum.ben bile şu süre içerisinde daha tanışmadığım bebeğimi sanırım ikisini kaybettim.nasıl üzüldüm.senin üzüntünü bu anlamda kelimelerle bile ifade edemiyorum.inşallah mücadelende haklı çıkarsın.bu belki biraz seni rahatlatır.ama lütfen kaderede inan ve sakın isyan etme.allahım bize bir sıkıntı,sevinç ..vs..herneyse veriyorsa bunda vardır bir sebep.ne desem sana acını hafifletmez biliyorum.ama canım benim.allahım güç versin sabır versin demekten başka diyecek bişeyim yok.keşke daha fazlasını yapabilsem senin için.

adana da ahmet zeki ışık çok tercih edilen bir hekim tüp bebek konusunda.dilerseniz araştırın arkadaşlar.benim bir kaç arkadaşım oraya gittiler ve çok memnunlar.bebekleride var.araşttırmanızı tavsiye ederim.

slm ezim tşk.ederim. İnşallah bu sefer tutar da sağlıklı bebeğinikuçağına alırsın cnm. Hayırlısı olsun sonucuda bana yazarsan sevinirimçünkü bende ikinciyi düşünüyorum esk.de çoğu doktor anatoli ile anlaşmalı hayırlı haberlerini bekliyorum.

inşallah nur Allah arayan herkeze anne olmayı nasip etsin bayramda yumoşlar toplanacak inş. sonucu alır almaz buraya yazarım inş iyi haberlerle dönerim.....

sevgili nur biz infertil çiftlerin ne kadar çocuk özlemi çektiğini biliyorsun. yemediğimiz içmediğimiz ilaç veya ot kalmamıştır. bizlerden umutlarımızı ve tomarla paramızı alıyorlar karşılığı bazen olumsuz olunca canımız bin kez daha yanıyor. her sabah allahım her ne vereceksen hayırlısını ver hayırlı değilse verme diyorum. allah yardımcın olsun...

slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi gördüm gebelik sonucum pozıtıf bizde ilk denememiz tabı daha herşey bellı değil kalp atışlarını duymak için beklıyorum işallah bi sorun çıkmaz bizde tedaviyi mayada yaptırdık ilk gıttığım gun orda ıkı aıle vardı ıkısınınınde ıkız bebeklerı vardı teşekur için gelmişler onları gorunce çok etkılendım birde eşimde sperm hareketszılığı vardı macs yontemı olduğu için orayı tercıh etık ayrıca eşim başka bir labaratuarda yaptırmıştı normal çıkmıştı ama tup bebek merkezınde sıfır hareketlılık çıkınca şaşırdık ama tekrar gatada yaptırdık tup bebek merkezındekıyle aynı sonuç çıktı buda bıze guven verdı.Özürlü bebekten korktuğum için hemşireden bilgi aldım oda bana aılede bı sorun yoksa korkacak bişey yok dedıama normal gebelıklerde oluşabılecek rısk kadar rısk taşıyor dedı ben buna rahmen genetık inceleme yaptırmak ıstersek dedım oda çok malıyetlı bır işlem olduğu ıçın bır kaç denemeden sonra tutmayan hastalara yapılıyor dedı eğer paramız olsaydı yaptırırdım ama paramız maalesef yoktu ilkınde tuttu ama tutmayan arkadaşalr çok denıyor bence çok normal orda gelen hastaları gordum yaşı ilerlemiş yada çok kılolu bayanlar vardı.Ama herşeye rahmen ben mayadan memnun kaldım bende pko olduğu için sureklı kontrol altındaydım.Tabi bunlar bi vesile herşey allahtan allah isterse olur alanda allah verende allah inanın bu düşüncede insanı çok rahatlatıyor ben taransferden sonrada çok çektım karnım su topladı sureklı kustum tutmasa benım tutmazdı allah herkesın gonlune gore versın

teşekür ederim nuur2 allah isteyen herkesin gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun yoksa bende istemem.Allah sanada sabır versın işallah tekrar denediğinde sağlıklı bebeklerın olur allah kuçaklarımızı bebeklerle doldursun evlerımız bebek koksun akşam eşim işten eve döndüğünde eşimi bebeğimizle karşılamayı oyle çok ıstıyorumkı bebek olmayınca ev çok boş.ben ilaçsız tüp bebeği araştırcam eğer tutmazsa başka denemeyı düşünmüyorum olmazsa evlatlık için başvurcam .kullandığımız ilaçlar bobrek akçiğer kalp yetmezlığı yapıyormuş zaten ilaçlardan bı tuhaf oldum allah sabır versın herkese sende gelişmelerden haberdar et benı 18 aralıkta kalp atışalrına bakcaz bakalım boşmu dolumu bellı olcak buyuk gun yanı ?

selam kıslar...bizde cumartesi mayaya gittik babytwin leftere sağolsunlarr onların sayesinde bide ikiside hamiş....Allahım sağlıkla kucaklarınada alırlar inş....ben gayet memnun ayrıldım çalışanları olsun osman hoca olsun çk canım kaynadı içim ısındı...cmrtesi eşim sperm vericek orda kararıımızı verdik...Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zorlu bi süreç....

slm ... yasim 22 esimin yasi 29 .7 senelik evliyim cocugumuz olmadi aciklanamayan infertelite denildi 4 kez özel bi poliklinkte asilama yaptirdik tutmadi daha sonra zekai tahir burakta ilk tüp bebek denememizi yaptirdik sonuc maalesef negatif ilk sonucu duydugum zaman yikildim cok zor günler gecirdim 1 sene ara verdim ilaclar gecirdigim o sancili bekleyis mahfetti beni.. daha sonra kendiliginden olmayacagini bosuna bekledigimi vakit kaybettigimi düsündüm ve tekrar toparlanip tedaviye baslamak istedigim kararina vardim.. internette gezerken kadinlar kulubundeki mayayla ilgili aciklamalara rastladim ve gittim mayaya osman beyle görüstük cok sicak karsiladi bizi ücret biraz pahali geldi ama yinede aklimiza yattigi icin ne yapip edip mayada tedavi olmaya karar verdik.. aralik ayinin basinda tedaviye basladik sükür. hersey güzel gelisti ilaclar güzel tepki verdi 5 tane yumurta toplanacagi söylendi ebru hemsire belkide bi süprüz olur 6 tane aliriz demisti. ve dün yumurtalari topladilar 11 tane yumurtani aldik dediler sok oldum hic beklemiyorduk bu kadarini.. bugün telefonla aradilar 3 tanesi döllenmis yarin tekrar arayip haber verecegiz dediler kalitesi cok önemliymis.. cok heyecanliyim sabirsizlikla transferi bekliyorum dua edin bana.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin isteyen herkese bu duyguyu tattirsin..

slm nuur2 bugün öğrendik bebeişim bir tane kalp atışlarınıda duyduk allahım ısteyen herkese yaşatsın çok güzel bi duygu dayanamadım ağladım allah işallah tamammına erdırır sağlıkla kucağıma alırım ıkı kese oluşmuş ama bırı gelişmemiş içi boştu süpriz yumurta gıbı içinden ne çıkacağı bellı değil :)
dua edin benım için

teşekür ederim nuur annem var yanımda yatıyorum sadece birde yiyorum süreklı iş yapmıyorum zaten ultrasonda gordukten sonra ister istemez dikkat ediyorum herkes için dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsın.hepimizin sağlıklı hayırlı bebeklerı olsun işalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

slm ... yasim 22 esimin yasi 29 .7 senelik evliyim cocugumuz olmadi aciklanamayan infertelite denildi 4 kez özel bi poliklinkte asilama yaptirdik tutmadi daha sonra zekai tahir burakta ilk tüp bebek denememizi yaptirdik sonuc maalesef negatif ilk sonucu duydugum zaman yikildim cok zor günler gecirdim 1 sene ara verdim ilaclar gecirdigim o sancili bekleyis mahfetti beni.. daha sonra kendiliginden olmayacagini bosuna bekledigimi vakit kaybettigimi düsündüm ve tekrar toparlanip tedaviye baslamak istedigim kararina vardim.. internette gezerken kadinlar kulubundeki mayayla ilgili aciklamalara rastladim ve gittim mayaya osman beyle görüstük cok sicak karsiladi bizi ücret biraz pahali geldi ama yinede aklimiza yattigi icin ne yapip edip mayada tedavi olmaya karar verdik.. aralik ayinin basinda tedaviye basladik sükür. hersey güzel gelisti ilaclar güzel tepki verdi 5 tane yumurta toplanacagi söylendi ebru hemsire belkide bi süprüz olur 6 tane aliriz demisti. ve dün yumurtalari topladilar 11 tane yumurtani aldik dediler sok oldum hic beklemiyorduk bu kadarini.. bugün telefonla aradilar 3 tanesi döllenmis yarin tekrar arayip haber verecegiz dediler kalitesi cok önemliymis.. cok heyecanliyim sabirsizlikla transferi bekliyorum dua edin bana.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin isteyen herkese bu duyguyu tattirsin..

inşallah o döllenen 3 embriyodan biri ya da birkaçı kucağına bebiş olarak döner canım... dualarımız seninle... :Saruboceq:

slm nuur2 bugün öğrendik bebeişim bir tane kalp atışlarınıda duyduk allahım ısteyen herkese yaşatsın çok güzel bi duygu dayanamadım ağladım allah işallah tamammına erdırır sağlıkla kucağıma alırım ıkı kese oluşmuş ama bırı gelişmemiş içi boştu süpriz yumurta gıbı içinden ne çıkacağı bellı değil :)
dua edin benım için

sevinç gözyaşları ne güzeldir... ben de hamileliğimi öğrendiğimde, ilk kalp atışında, ilk tekmesinde ağladım... doğunca da ağlarım eminim bundan... ne kadar anlamlı, huzur veren bir duygu... inşallah tatmak isteyen herkese kısmet olur... tebrik ederim angel... Allah tamamına erdirsin... :Saruboceq:

Back
X