Bazı arkadaşlar kırılabilirler belki ama bende yaşadıklarımı yazmak zorundayım.Sonuçta ebruda yaşadıklarını yazmış gerçekleri de belirtmek lazım arada kimse moralini bozmasın sonuşta olumlu eleştiri kadar olumsuz eleştirilerde olabilir buda çok noprmal.2 denememi maya da yaptım evet herşey yolundaydı ama sonuç olumsuz.h bu arada belirteyim yazacaklarım sonuç olumsuz oldu diye değil kesinlikle.Sonuçta herşey Allahtan.verende o nasip değilmiş olmadı.Sonuçta yanlış uygulanan bir işlemde olmadı ama ben maya ya sırf kampanya olduğu ve adı duyulan bir merkez olduğu için gittim.sonuçta bana oldukça ters bir şehir ve ist benim için en mantıklısıydı fakat 2.denememde bu kampanyayı duyunca denemeye karar verdim.ama oraya gittiğimizde fiyat birdenbire 2 katına çıktı diyeceksinizki yaptırmasaydın sonuçta kalktım görüştüm muayene oldum bi şekilde basiretiniz bağlanıveriyor o anda.Neyse macs şu bu derken asıl istediğim hastane ile aynı fiyata geldi mayada.transfer günüde sabah başka bir şehirden gittim bende oraya.koştur koştur ter içinde yetiştim.banada 10,30-11,00 gibi dediler defalarca su içtim tuvalete gittim benide en sona saat 15,30-4.00 gibi aldılar.neredeyse yalvaracaktım bende alın beni artık diye.soyun giyin defalarca tuvalete gir çık.İlgi deseniz o anda kayboldu bir anda nedense.Transferden sonra olumsuz olduğunu öğrenip aradım tabiki Allahtan ama acaba nedendir falan filan diye görüşemedim.Biz sizi ararız diye doktor oda osman hoca değil 4 gün sonra aradı ve yaptığı açıklama zaten şansınız azdı.Bende dedimki beni şanslı gruptan görüyordunuz transfer günüde inşallah çok güzel geçti herşey şanslısınız diyordunuz.şimdi bu iki kelimeyle baştan savıyorsunuz dedim.Karşılığındada çok net maalesef dışında hiçbir açıklama işitmedim.Bu arada dünyanın kromozom tahlili testi yaptırdım.Hoca eline alıp bakmadı bile.Bir iki soru sordum birşey yok deyip geçiştirdi.Aslında bağışıklık sistemimde bir problem varmış problemde değil 1 kutu hapla düzelebilecek önemli birşey ve bakmadı bile tahlillerime.Bunuda daha sonra Memorial daki başka bir hocadan öğrendim.Yani bu demek değildirki maya yı kötülüyorum ama ben sadece yaşadıklarımı anlatoyorum ve maalesef bu şekilde oldu herşey.Osman Hoca yada her aradıklarında ulaşanlara şaşırdım doğrusu.Çünkü hoca ulaşsanız bileki 1-2 kısa baştan savma konuşmayla direk olarak hemşirelere yönlendiriyor.Neyse tedavi olacak büün herkese Rabbim tezine sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın,hayallerini yıkmasın.Sevgiyle kalın...