• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

transferim salı günüydü canım bugün yeni yeni kalkıyorum,inşallah test günü bi an önce gelirde müjdeli haberi veririm size bünyem zayıf sanırım ben biraz fazla etkilendim tansiyonum düşüyo nefes darlıgı kasık ve bel agırılarım oluyo. mayadan çok mutlu ayrıldım sema hanıma çok teşekkür ediyorum inanılmaz bi pozitif enerjisi var, hemşireler bi harikaydı seçil hemşire şerife hemşire ebru hemşire hepsi çok yakından ilgilendiler.
bugün tutunma ignemi vurulcam inşallah bebegim beni bırakmaz

inşallah hayırlısılya güzel haberler alırsın morelini sakın bozma kötü hiç bir şey düşünme ben ilk tedavide olmıyacak diye hep tekrarladım ve olmadı arkadaşım hep hayırlısıla bebegim içimde büyüyor de dua et güzel haberler verirsin inşallah

Canım yaa çok üzüldüm 1 haftadır net yoktu girmedim siteye ben senden çok umutluydum öfff ne zaman bitecek bu çile... Benim de maalesef kimyasal gebelik oldu bebeklerim ikisi de bıraktı beni yine başladığım yere dönmüş oldum yani... Allah sabır versin ikimize de.....

Canim cok zor gercekten ... Bunu kabullenmek ve atlatmaya calismak ...

Üst üste gelen basarisizliklar , düsükler artik bitkin bir hale getiriyor insani ..

Bizim de yüzümüz gülecek bunu biliyorum ama daha hangi asamalaran gecmeliyizz ?

Daha nelere gögüs germeliyiz hic bilmiyorum..

Ben de senden ümitliydim .. Keske bebeklerin seni hic birakmasalardi ..

Inan öyle üzüldüm ki anlatamam .. boshayallersmile

Ama hersey nasip kismett ... Bunlari da yasamak varsa kaderde , degistiremeyizz ..

Donmuslarin var miydi bilmiyorum ama ?

Pes etmek yok .. Umutsuzluga düsmek yok .. Oldu mu canim benim ..

Keske elimizden dua etmekten baska birseyler de gelebilseydi ..

Yüce Mevla herkese cok cok sabirlar versin .. Isyankarlardan etmesin .. :teselli:

Ankaranin tasina bak ....
Gözlerimin yasina bakk ...

Sende de yokmus derdime deva ...

Sen de güldüremedin beni Ankara ...

Canim cok zor gercekten ... Bunu kabullenmek ve atlatmaya calismak ...

Üst üste gelen basarisizliklar , düsükler artik bitkin bir hale getiriyor insani ..

Bizim de yüzümüz gülecek bunu biliyorum ama daha hangi asamalaran gecmeliyizz ?

Daha nelere gögüs germeliyiz hic bilmiyorum..

Ben de senden ümitliydim .. Keske bebeklerin seni hic birakmasalardi ..

Inan öyle üzüldüm ki anlatamam .. boshayallersmile

Ama hersey nasip kismett ... Bunlari da yasamak varsa kaderde , degistiremeyizz ..

Donmuslarin var miydi bilmiyorum ama ?

Pes etmek yok .. Umutsuzluga düsmek yok .. Oldu mu canim benim ..

Keske elimizden dua etmekten baska birseyler de gelebilseydi ..

Yüce Mevla herkese cok cok sabirlar versin .. Isyankarlardan etmesin .. :teselli:

Canım keşke yaşamasak ama elden birşey gelmiyor ben elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum dün Osman Bey aradı beni ağustos sonu hemen başlayacağız bu kez kısa protokol uygulanacak ve gerekirse PGT yapılacak bilmem faydası olur mu? Benim hç dondurulmuşum yok maalesef... Silş baştan başlayacağız herşeyi.... Allah hepimize sabır versin canım sen ne zaman tekrar başlayacaksın senin dondurulmuşun vardı sanırım...

Ben 4 senedir Ankaradan bir fayda göremedim ama yine de vazgeçmedim opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar cuma günü buraya yazdıkdan sonra rahatsızlandım hastaneye gittim ohss teşhisi kondu bugün taburcu oldum,hastaneden cıkınca maya ya doktorla görüşmeye gittim herşeyin yolunda oldugunu söyledi bebegin tutunma şansının yüksek oldugunu ve eger bebek tutunduysa vücun ona bi tepki göstermiş olabilir dedi. hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.fruze64 iyi dileklerin için çok teşeşkkür ederim

meraba arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra olan sancılar normal mi

benim de çok sancım vardı arkadaşım hemşire normal demişti bana ve çok olursa 2 tane ağrı kesici iç demişti gaz sancısı çok çekmiştim ben yürüyünce geçiyordu sancım bide ilaç içince ama endişelenme o sancılar normal.umarım pozitif sonuç alırsın.

iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah benim gibi sonuç bekleyen bütün arkadaşlar
pozitif sonuç alır :))):Saruboceq::Saruboceq:

canım şükür bir şeyin yokmuş, kız sen benden önce beni bulmuşsun! bende senden hemen sonra taburcu oldum, şuanda iyiyim iş başı yaptım bile, güzel haberlerini bekliyorum!

ahh canım benim...........kader arkadaşım.............benim dertlerime dil vermişsin resmen..........ben iki sen önce ankaraya demştim............şimdi istanbula diyorum..............artık istanbulda bitti benim için.............ankarada nere bulurum bi daha gidermiyim ne yaparım hiç bişey yok............
bettye yazdıkların bana iyi geldi..............Rabbim sana sabrı cemil versin canım kardeşim...........

.

Canım sakın üzme kendini sen iyi olmadıktan sonra hiç birşey iyi olmaz.Ben şuan mayada misafirhanede kalıyorum.Dün geldim ve iğnelere başladım.Haziran 26 da istanbuldan ankaraya ön görüşme için gelırken çok büyük trafık kazası yaptık.Allahımın mucizesiyle kurtulduk.Arabada 6 kşiydik.Eseli biliyorsun ya dayımın eşi ikizleri olmuştu bebekler felan hepsi arabadaydı.Allahıma şükür hepimiz iyiyiz.Böyle emekler harcıyoruz,allahım inşallah emeklerimizi boşuna cıkarmaz.Kendine çok iyi bak öpüyorum seni

canım şükür bir şeyin yokmuş, kız sen benden önce beni bulmuşsun! bende senden hemen sonra taburcu oldum, şuanda iyiyim iş başı yaptım bile, güzel haberlerini bekliyorum!
canım iyi olmana çok sevindim bende çok iyiyim şükürler olsun,
eve gelince kafam yerine geldi hemencik buldum seni, senide hemen taburcu etmişler doktora gittim doktor boşa yatırmışlar seni dedi ultrasyonla baktı hiçbişey göremedi ama serumlar ayağa kaldırdı beni şimdi iyiyizya o önemli test günü bi gelseydi, sen beni umutlandırdın progestan yüksek cıkınca artık hayırlısı pazartesi yaptırcaz testi öncesinde evde bi test yapayım diyorum,görüşmek üzere canım öpüyorum:)))zemuszemuszemuszemus

merhaba arkadaşlar bugün 11.günüm dayanamayıp test yaptım çok silik 2. çizgi var ama emin degilim yarın sabah bi test daha yapacagım kan tahlilim pazartesi zaman geçmiyo yeni başlayan arkadaşlara allah sabır versin pozitif sonuçlar almak dilegiyle

merhaba arkadaşlar bugün 11.günüm dayanamayıp test yaptım çok silik 2. çizgi var ama emin degilim yarın sabah bi test daha yapacagım kan tahlilim pazartesi zaman geçmiyo yeni başlayan arkadaşlara allah sabır versin pozitif sonuçlar almak dilegiyle

Tebrik ederim canım hamileyim diyebilirsin artık :teytey:

Back
X