meralun ben tedavimi orda oldum gecen kasım ayında başlamıştım. çok şükür sonuc olumlu oldu. ben tavsiye ederim. osman hoca var ilk onunla görüşüyorsun. bir de adnan hoca var. ama hangi hastayla hangi durumda hangi hoca ilgileniyor bilmiyorum. benimle baştan sona kadar ve halen kontrollerimle de adnan hoca bakıyor. ilk basta biraz soğuk gibi durabilir ama mükemmel biri ve bir süre sonra işini ne kadar titizlikle ve sevgiyle yaptıgını anlıyorsun. kendisini hiç unutmayacagıma eminim. hemşire hanımlar zaten süper. her tür sorununla anında ilgileniyor, telefonla da her soruna cevap veriyorlar. şecil hanım, ebru hanım hepsi cok iyi. labaratuarda da özge hanım ile baska bir dr. var. aslında onlar en önemli işi yapıyor. benim yumurtalar özge hanımın elinden gecti :) onlar da yanına gelip durumun hakkında embriyolar konusunda seni bilgilendiriyor. güleryüz var. kötü muamele hiç görmedim. cok ama cok temiz bir yer ayrıca. özel odalar falan gayet güzel. bir de erkek kaynaklı sorunlarda kendi geliştirdikleri macs tekniği var ve basarı sansı artıyor. bizde öyleydi mesala. canım yeteri kadar detaylı anlatmaya calıştım. umarım faydalı olmusumdur. aklına takılan bişey olursa soarbilirsin