MAYA Tüpbebek merkezinde tedai olan arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum

meralun

Rabbim sana sığınırız!
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
875
6
296
Çorum
MAYA Tüpbebek merkezinde tedai olan arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum

lütfen yorumlarınızı belirtin

çünkü ekibi ve doktoru tanımanın başka bir yolu yok malesef:gitme:

meralun ben tedavimi orda oldum gecen kasım ayında başlamıştım. çok şükür sonuc olumlu oldu. ben tavsiye ederim. osman hoca var ilk onunla görüşüyorsun. bir de adnan hoca var. ama hangi hastayla hangi durumda hangi hoca ilgileniyor bilmiyorum. benimle baştan sona kadar ve halen kontrollerimle de adnan hoca bakıyor. ilk basta biraz soğuk gibi durabilir ama mükemmel biri ve bir süre sonra işini ne kadar titizlikle ve sevgiyle yaptıgını anlıyorsun. kendisini hiç unutmayacagıma eminim. hemşire hanımlar zaten süper. her tür sorununla anında ilgileniyor, telefonla da her soruna cevap veriyorlar. şecil hanım, ebru hanım hepsi cok iyi. labaratuarda da özge hanım ile baska bir dr. var. aslında onlar en önemli işi yapıyor. benim yumurtalar özge hanımın elinden gecti :) onlar da yanına gelip durumun hakkında embriyolar konusunda seni bilgilendiriyor. güleryüz var. kötü muamele hiç görmedim. cok ama cok temiz bir yer ayrıca. özel odalar falan gayet güzel. bir de erkek kaynaklı sorunlarda kendi geliştirdikleri macs tekniği var ve basarı sansı artıyor. bizde öyleydi mesala. canım yeteri kadar detaylı anlatmaya calıştım. umarım faydalı olmusumdur. aklına takılan bişey olursa soarbilirsin

canim bende mayada tedavi olcam aslinda olmaya basladim ama ben yurt disinda kaldim icin benimki biraz farkli..
ilk görüsmeye benim esim türkiyede izinde oldu icin o gitdi,benim raporlarimla vede esim cok memnun kaldi aslinda benim korkum esimin beyenmiyceni düsünüyordum ama gercekten cok harika bi merkez,burda bi arkadasimiz varda beni zaten o itekledi o merkeze sana topin adini söyleyim bi oku onun yasadiklarini ozaman aklinda olan bütün sorular silinmis olur canim. UMUTLU BEKLEYISIM BEBEGIMLE DEVAM EDIYOR bunu kesin oku..
ALLAH yardimcin olsun bende bu ayin sonunda mayada olcam insallh görüsürüz

meralun ben tedavimi orda oldum gecen kasım ayında başlamıştım. çok şükür sonuc olumlu oldu. ben tavsiye ederim. osman hoca var ilk onunla görüşüyorsun. bir de adnan hoca var. ama hangi hastayla hangi durumda hangi hoca ilgileniyor bilmiyorum. benimle baştan sona kadar ve halen kontrollerimle de adnan hoca bakıyor. ilk basta biraz soğuk gibi durabilir ama mükemmel biri ve bir süre sonra işini ne kadar titizlikle ve sevgiyle yaptıgını anlıyorsun. kendisini hiç unutmayacagıma eminim. hemşire hanımlar zaten süper. her tür sorununla anında ilgileniyor, telefonla da her soruna cevap veriyorlar. şecil hanım, ebru hanım hepsi cok iyi. labaratuarda da özge hanım ile baska bir dr. var. aslında onlar en önemli işi yapıyor. benim yumurtalar özge hanımın elinden gecti :) onlar da yanına gelip durumun hakkında embriyolar konusunda seni bilgilendiriyor. güleryüz var. kötü muamele hiç görmedim. cok ama cok temiz bir yer ayrıca. özel odalar falan gayet güzel. bir de erkek kaynaklı sorunlarda kendi geliştirdikleri macs tekniği var ve basarı sansı artıyor. bizde öyleydi mesala. canım yeteri kadar detaylı anlatmaya calıştım. umarım faydalı olmusumdur. aklına takılan bişey olursa soarbilirsin
tebrik ediyorum canım, Allah tamamına erdirsin , analı babalı büyütsün inşallah
canim bende mayada tedavi olcam aslinda olmaya basladim ama ben yurt disinda kaldim icin benimki biraz farkli..
ilk görüsmeye benim esim türkiyede izinde oldu icin o gitdi,benim raporlarimla vede esim cok memnun kaldi aslinda benim korkum esimin beyenmiyceni düsünüyordum ama gercekten cok harika bi merkez,burda bi arkadasimiz varda beni zaten o itekledi o merkeze sana topin adini söyleyim bi oku onun yasadiklarini ozaman aklinda olan bütün sorular silinmis olur canim. UMUTLU BEKLEYISIM BEBEGIMLE DEVAM EDIYOR bunu kesin oku..
ALLAH yardimcin olsun bende bu ayin sonunda mayada olcam insallh görüsürüz

sağolun arkadaşlar bu tedavilerde o kadar yalnızız ki ne yapıyorlar ne iyi ne kötü anlamıyorum

bu nedenle güven çok önemli

teşekkür ederim , umaarım sonuç müjdeler getirir

Bende aralık ayında mayada tedavi gördüm,ilk denememde hamile kaldım.Mayadan eşim ve ben memnun kaldık,lefterenin dediklerine aynen katılıyorum,ekip süper:))) Senin inanmanda çok önemli,moral,motivasyon,eş desteği ve güven:))) Alllah yardımcınız olsun.......

canim ne yaptin karar verdinmi?egerki mayaya karar verdiysen nezaman baslyican??

sanırım mayada yaptırıcaz bir sorun çıkmaz ise inşallah

bir ay sonra düşünüyorum, şu anda idrar yollarımda enfeksiyon var malesef üşütmüşüm

genellikle olumlu sonuçlar görüyorum.
Ne deyim nasibimiz biryerde ve Rabbimiz bizim bilemediğimiz o yola göndersin inşallah

asuman arkadaşım, maya ile görüştük Osman hoca çok ilgilendi sağolsun

şubat sonu adetimle başlıcaz bakalım

Rabbim umarım bizi meleğimize kavuşturan yer olur

cümlemizin duaları kabul olsun

meralun cnaım tedavin hayırlı olsun.rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğinle yada bebeklerinle seni kavuştursun inşaallah en kısa zamanda.sağlıcakla kal canım...

arkadaşlar öncelikle hamile oln arkadaşları tebrikediyorum. size
birşey sormak istiyorum bu mayada tedavi olanlar arkadaşlar sorun neydi sizdemi eşinizdemiydi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

ecrin aynı soruyu bende çok araştırdım ne hikmetse mayada hep morfoloji sorunu çıkıyor bizde de sorun o ve tedaviye başladık şuan bakalım kaç kişiden daha aynı cevabı alacağız?

Canım bu morfoloji sanrıım sperm şekil ve hareketini kapsıyor sperm sayısından daha çok önemli olan birşey

Back
X