Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

Kızlar benim midemden promblemim var dokunurmu acaba ya?
Yapmayı çok istiyorum ama korkuyorum.Birde okulum var benim mide 1 başladımı bir hafta durmaz valla

valla miden problem varsa riske atma canım eğer istiyorsanda bir akşam dene 1 hafta bekle :) etkisini gözlemle

arkadaşlar benim bildiğim maya paketlerinin üstünde kanserojen maddeler yazıyor içmek istiyorum ama içim rahat değil.biton katkı maddesi var içeriğinde...bilen biri beni yönlendirsin

emekli bu kadar yararı olan birşeyin ve hergün 3 öğün yediklerimizde olan şeyin zararlı olabileceğini sanmıyorum, içinde yararlı o kadar besin var ki
yalnız instant maya kullanma aktif pakmaya kullan
instant mayayı bekleme süresi olmasın diye direk hamura katılan şekle sokmuşlar, bence aktik pakmaya daha iyi
bu arada dört tarafımız radyasyonlarla çevrilmişken mayaya ihtimal vermiyorum canım

bilmiyorum da o sancıdan sonra hiç bir şekilde içmem..belki de kişiden kişiye degisiyor etkileri...faydasını gören bayanlar icin sevindimm..ben de diger yöntemleri deneyecegim bakalım

aaa nasıl içtin ki? niye öle yaptı?
bilmem içen kimsede öle bişi yapmadı hiç bir şekilde

bilemedim ben onuuuu bilmiyorumkismile 1 su bardagı süte 1 çay kaşıgından eksik kuru mayayı attım iyice karıstırdım içtim..ama bir defa da yaş mayayla denemiştim o bu etkiyi yapmamıstı sanırım...yaptıysa da bu denli şiddetli degildir hatırlamadıgıma göre

Kızlar ben geçen gün mide rahatsızlığım olmasına rağmen denemeye karar verdim.
Kimseyi etkilemek istemem ama çok kötü bir tadı var ( Saçımın uzaması uğruna bile olsa içebileceğim birşey değil.Bir yudum aldım kalanını döktüm

Ben içine 1 çqykqşığı bql koyuyorum rqhqtlıklq içiyorum.zemuszemus

beni m cildimi kuruttu galiba ya biraktim bende sivilceede oldu bir kac tane kuru zaten cildim ondan oldu galiba

kızlar sütü ısıtıp öyle mi mayayı atıyosunuz içine birde süte şeker katıyomusunuz acababilmiyorumkismile

canım sütü ısıt bence ılıktan biraz sıcak olsun, sonra iyice karıştır mayayı
sonra ne istersen at tadını değiştirmek için orası sana kalmış bal atan arakdaş da var ben nesquik atıyorum

Ben içine 1 çqykqşığı bql koyuyorum rqhqtlıklq içiyorum.zemuszemus

Klavyeye bakmadan yazdığım nasıl da belli ikoncanlar gibi "a" yerine "q" yapmışım aferdersiniz.sempatiksalakcinni
Bence şeker değil de bal katın sek içemiyorsanız çünkü 1 kaşık balın metabolizmayı çalıştırıcı etkisi var. 1 taşla 2 kuş misali.aklinialirimsmile

KIZLAR NASIL GıDıYOR MAYALI SÜT
ben 3-4 gündür malesef içemiyorum ama saçlarımı ölçüyorum ön tarafım uzamış baya 1cm fazla uzamış normalden
ama arkalardan ölçüyorum
saçlarım boyalı olduğundan dipten ölçüyom ben arka taraflar önlerden daha az uzamış niye acaba böle farkedermi saçlar ya yeni farkettim

ben aslında mayayı cildime maske olarak sürüyorum ve çok memnunum açıkcası. ve bu gece içmeyede başladım. yaklaşık 2 saat kaadr önce içtim şimdilik midemde falan bir gariplık yok. ama bunun tabletleri londradayken gördüğüm birşeydi. brewer's yeast tablet deniliyordu. hatta mayalı bir ekmeğe sürülüp yenen birşeyleri var o da mesela çok sağlıklı falan diye satılıyordu heryerde. yni kısaca mayanın ek besin olarak ya da sağlıklı gıda olarak tüketildiğine çokca şahit oldum. ama tabi ekmek içinde piştikten sonra bu kadar sağlıklı hali kalmıyordur bir şekilde. neyse ben mayaya olan inancım cildimdeki etkilerinden sonra kuvvetlenmişti şimdi birde içten destek olarak kullanacağım.

benim cildim kurudu gibi geldi nedense devam etmedim ama yine basliycam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…