Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

canım benim cildim şu yaşıma kadar ki en güzel anları diyebilirim bir kaç aydır mayadan sonra bu arada tca kimyasal peelinge de başladım bakalım

arkadaşlar mayayıben çay kaşığıyla değil tatlı kaşığıyla kullanıyorum,olumsuz bir etkisini görmedim..tabi düzenli kullanmıyorum..saçıma da kullanıyorum..evet sertleştiriyor ama onarır diye katlanmaya çalışıyorum.eğer içmeninde etkisi görülüyorsa ona devam ederim saçıma sürmektense..iyi oldu gördüğüm..birde bu konuda araştırma yaparken mideye de iyi geldiğini okumuştum bilginiz olsun.
ayrıca saç derisinde kaşıntıya sebep olmaz,aksine bende kaşıntıyı giderdi.çünkü yara iyileştirici ve mikrop öldürücü etkisi var..mesela kulağı küpeden yara olan arkadaşlar suyla krem haline getirip sürsün ve sonucu paylaşsın,inanamayacaktır :))

ben bi ara biralkmistim ama simdi yeniden basladim üc gün oldu geceleri iciyorum daha dogrusu saat 8 gibi mutfak toplamadan önce enerji veriyo isim bitsin diye

sizlerden gördüm bende heweslendim kıslar hemen 1 bardak sütle bugün içtim dewam edicem bıkmadan saçlarımı dün boyatmıştımm 2 hfta olsun gelişmeleri yazarım şekerler bende umarım etkisini çabuk gösterirrr

yaaa tadı igrencccc nasıl ıcıosunuz?????
yarım cay kasıgı mayayı 1 bardak sute koydum ıcıne azcık sıcak su koydum maya erısın dıe 1yudum aldım ölüorum sandımm ıgrenctııı

canim direk sicak suyla yaptinmi cok berbat oluyo mayanin tadi ben soguk sütle karistiriyorum üzerine azcik su katiyorum sicak iliklastiriyo bide kakao ekliyoruz tadi belli olmuyo

ilk önce tatli kasigi mayayi ben biraz süte ekliyorum üzerine azcik sicak su döküyorum ve en son kakao ekliyorum ama baya bi karistiriyorum tamamen soguk sütle erimez

kızlar bende 1 hafta denedim mayalı sütü daha zaman az olduğu için açıkçası saçımda bi etkisini göremmedim ama kabız yaptı beni nedendir bilmem bu sorunu yaşayan warmı aranızda başka? bide rejimdeydim bu karışımı içtiim hafta hiç weremedim kilo belki onla alakası yokturda işte nebileyim öle takldı aklıma şimdi bıraktım rejime dewam ediyom bakalım bu hafta werebilirsem mayadanmış demekki ama yok gene weremezsem maya masumm:kedi:

bir hafta oldu sacimda boya yok onun icin biraz zor anlasilir uzama olsa bile ama ben umutluyum

Kızlar mayalı sÜt sÜper dıŞlerıme cıldıme ve saÇlarıma Çok ıı geldı kesınlıkle deneyın hem sÜtÜ mayalı ıÇınce gaz da yapmıo bana:)

bende birkac gündür bira mayasi kullaniyorum ama düzensiz cünki günde 3 kez 5 er tablet icin diyor, ben 1-2 yada iki kez ancak iciyorum toz halinde yada daha yüksek dozlu tabletlerde varmis ozaman az icmek yeterli.
Acaba ayni etkiyi edermi normal maya ile cünki bira mayasida sac cilt tirnak icin, sivilce icin vs. tavsiye ediliyor. hatta orta cagdan beri saglik icin anti agign amacli kullaniliyormus.B vitamini ve aminoasitler cokmus icinde . zayiflamaya yardimci oluyormus veeee en önemlisi icinde buluna yogun serbetciotu sebebiyle gögüs büyümesine etki ediyormus. Bira mayasinda alkol yok belki bilmek isteyenler olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…