Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günler arkadaşım şu günü atlatsak diye bir düşünce yok o yüzden katılmıyorum :) bugun tv hatipoğlu hoca bile bu olayı ele aldı bu tür söylemlere inanmayın diyor ve mayalılar birdaki kıyımet tarihi 2038 yılı olarak söylemişler haberlerde gördüm gazeteciler şirinceye gitmiş ilçeye giriş çıkışlar jandarma kontrolünde yapılıyormuş mayalılar takvimimiz sona erecek demiş kıyamet kopacak dememişlerdir aslında kıyamet kopacak diye söyleyenler bu işi ticari amaca dönüştürmek isteyen kişilerdir kıyametten etkilenmeyen elbisler üretmişler gemiler üretmişler hepsi ticari amaçlıdır ama bugun kıyamet kopacak diye inanlarda vardır evet kıyamet kopacak bir gün ama onu sadece rabbim bilir hiçbir insan gelecegi bilemez peygamberimiz bile gaybı bilmezken bizler mi bilecegiz.
tabikide Allah bilir, sadece günün cumaya denk gelmesi acaba dedirtiyordur içten diye düşünüyorum...
tabikide Allah bilir, sadece günün cumaya denk gelmesi acaba dedirtiyordur içten diye düşünüyorum...
Evet kıyamet bir cuma günü kopacak ama aşure gününe denk gelecek
Ne yani simdi sizin derdiniz bumu? Mayalilar basligiyla bide gülücükle birlikte..
Valla benim imanim kuvvetli oldugu icin hicte atlatsak demiyorum 21 araligi..
Kackere daha bu konuyu acacaksiniz? okadar bu konu hakkinda konu acilmis ordan devam edin derdiniz nede olsa cok büyük
ALLAH'tan baska kimse bilemez ne olcagini..
Bu konuyu actiginiza göre sizde bu günü atlatsak keske diyenlerdensiniz.. Güzel kitabimizi okuyun aydinlanin.
pekii aşureyi yemeden öncemi yada sonramı ölecez..şahsen ben aşure ayında aşure yiyemezsen zaten ölürüm
![]()
benbi mayalı tanırım o da poğaça nihahahhahahah : )))
tamam kabul vallahi istanbul havasını aratmayan bir espri oldu : ))
yine saldırı olmuş konu sahibine ölesine bir konu her konuyu okuyup dertlenmektense birazda tebbessüm edelim nolmuş yani ....
Konu sahibine saldırdıgımız yok aslında ama bugun kıyamet kopacak diye inanlar var gerçekten bizler sadece doğru bilgi vermeye çalışıyoruz kendimizce konu sahibi konusu yanlış yere açmış moderatörlere söyleyip taşıttırabilir astroloji bölümüne![]()