mayalılar:)

dertanasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
169
1
66
İstanbul
herkes mayalılarla dalga geçiyor ama, eminim içten içe herkes şu günü bi atlatsak diyodur...
katılanlar-katılmayanlar yorumlarını alabilir miyimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşım şu günü atlatsak diye bir düşünce yok o yüzden katılmıyorum :) bugun tv hatipoğlu hoca bile bu olayı ele aldı bu tür söylemlere inanmayın diyor ve mayalılar birdaki kıyımet tarihi 2038 yılı olarak söylemişler haberlerde gördüm gazeteciler şirinceye gitmiş ilçeye giriş çıkışlar jandarma kontrolünde yapılıyormuş mayalılar takvimimiz sona erecek demiş kıyamet kopacak dememişlerdir aslında kıyamet kopacak diye söyleyenler bu işi ticari amaca dönüştürmek isteyen kişilerdir kıyametten etkilenmeyen elbisler üretmişler gemiler üretmişler hepsi ticari amaçlıdır ama bugun kıyamet kopacak diye inanlarda vardır evet kıyamet kopacak bir gün ama onu sadece rabbim bilir hiçbir insan gelecegi bilemez peygamberimiz bile gaybı bilmezken bizler mi bilecegiz.

İyi günler arkadaşım şu günü atlatsak diye bir düşünce yok o yüzden katılmıyorum :) bugun tv hatipoğlu hoca bile bu olayı ele aldı bu tür söylemlere inanmayın diyor ve mayalılar birdaki kıyımet tarihi 2038 yılı olarak söylemişler haberlerde gördüm gazeteciler şirinceye gitmiş ilçeye giriş çıkışlar jandarma kontrolünde yapılıyormuş mayalılar takvimimiz sona erecek demiş kıyamet kopacak dememişlerdir aslında kıyamet kopacak diye söyleyenler bu işi ticari amaca dönüştürmek isteyen kişilerdir kıyametten etkilenmeyen elbisler üretmişler gemiler üretmişler hepsi ticari amaçlıdır ama bugun kıyamet kopacak diye inanlarda vardır evet kıyamet kopacak bir gün ama onu sadece rabbim bilir hiçbir insan gelecegi bilemez peygamberimiz bile gaybı bilmezken bizler mi bilecegiz.

tabikide Allah bilir, sadece günün cumaya denk gelmesi acaba dedirtiyordur içten diye düşünüyorum...

yoğun bi günümdeyim yine,bulduğum boşluktada kk ya giriyorum zaten..az önce netten gazete açınca o günün ,bugün olduğunu anladım..

günlerden 21 aralık olduğunu biliyorum elbet ama ne kadar umrun deilse hatırlamamışım bile..:33::33:

internette gördüğüm bir cümle :)

Şirinceden dönenlere ölü taklidi yapalım da bozulmasınlar :P

şaka bi tarafa bugünden gerçekten korkan kişinin imanından şüphe etmesi gerekir diye düşünüyorum. Allahın söylediği "gaybı benden başka kimse bilemez" sözü yeter da artar bence.:20:

Ne yani simdi sizin derdiniz bumu? Mayalilar basligiyla bide gülücükle birlikte..

Valla benim imanim kuvvetli oldugu icin hicte atlatsak demiyorum 21 araligi.. :20:

Kackere daha bu konuyu acacaksiniz? okadar bu konu hakkinda konu acilmis ordan devam edin derdiniz nede olsa cok büyük :ssz:

ALLAH'tan baska kimse bilemez ne olcagini..

Bu konuyu actiginiza göre sizde bu günü atlatsak keske diyenlerdensiniz.. Güzel kitabimizi okuyun aydinlanin.

Ne yani simdi sizin derdiniz bumu? Mayalilar basligiyla bide gülücükle birlikte..

Valla benim imanim kuvvetli oldugu icin hicte atlatsak demiyorum 21 araligi.. :20:

Kackere daha bu konuyu acacaksiniz? okadar bu konu hakkinda konu acilmis ordan devam edin derdiniz nede olsa cok büyük :ssz:

ALLAH'tan baska kimse bilemez ne olcagini..

Bu konuyu actiginiza göre sizde bu günü atlatsak keske diyenlerdensiniz.. Güzel kitabimizi okuyun aydinlanin.

bu konunun açılmış olduğunu görsem açmazdım,
artı KIYAMETİN NE ZAMAN KOPACAĞI BELLİ DEĞİL CÜMLESİ ile bugün normal ve sıradan bi gün benm için,
sadece öylesine bi konuydu,
neyse admın konuyu kapatır inş,
rahatsızlık vermeyim daha fazla.

evet şu günü bi atlatsak diyodum,sonrasında buna inanların surat ifadelerini görmek için:27:
çok şükür Allah inancım sağlam...

ben bi mayalı tanırım o da poğaça nihahahhahahah : )))
tamam kabul vallahi istanbul havasını aratmayan bir espri oldu : ))

Son düzenleme:
pekii aşureyi yemeden öncemi yada sonramı ölecez:37::37:..şahsen ben aşure ayında aşure yiyemezsen zaten ölürüm:1::1:

Kıyamet aşure günü akşam namazından sonra kopacak diyorlar sen yersin yine aşureni:37::37::27::27:tabi ogunleri görebilirsek:34:

yine saldırı olmuş konu sahibine ölesine bir konu her konuyu okuyup dertlenmektense birazda tebbessüm edelim nolmuş yani ....

önemli değil, çünkü herkes bir değil, fikirler elbette çatışacak, onun için sorun etmedim,
konu içeriğini sildim,
konuda taşınır bir derdim var'dan,
sorun kalmaz:D

Konu sahibine saldırdıgımız yok aslında ama bugun kıyamet kopacak diye inanlar var gerçekten bizler sadece doğru bilgi vermeye çalışıyoruz kendimizce konu sahibi konusu yanlış yere açmış moderatörlere söyleyip taşıttırabilir astroloji bölümüne:34:

Konu sahibine saldırdıgımız yok aslında ama bugun kıyamet kopacak diye inanlar var gerçekten bizler sadece doğru bilgi vermeye çalışıyoruz kendimizce konu sahibi konusu yanlış yere açmış moderatörlere söyleyip taşıttırabilir astroloji bölümüne:34:

saldırı olarak algılamadım,
ama bu konuyu açtığına göre sende böyle düşünüyon demen doğru değildi, ama yinede ö.değil..

Konu sahibi arkadaşım konu içerigi silmek yasaktı bildigim kadarı ile galiba cezasıda oluyor bir süreligine ban gibi konu içerigini silecegine konunu doğru bölüme taşıtsaydın

Back
X