Maydonozzz... evet her seye maydonozzz

Demek ki seni sevmiyorlar bilerek sogul davraniyorlar.

Sen de sevilmeyi bekleyen cocuklar gibi her lafa maydanoz oluyorsunuz uzuldum valla

Gorusme mesafe koy diycem ama olmaz dipdibeyiz yazmissin.
Dipdibe olsaniz nolcak?

Beni insan yerine koymayip dislayanla ayni evde olsam konusmam.

Gitme
Onlar da fazla gelmesin.

Mecburen biraraya gelirseniz tak kulakligi otur.

Kendinizi ağırdan satın satın belki siz oyle muhattap olmak istediğiniz için öyle yapiyorlardir sizde onlarla konuşmayın kısa çvplar verin havalı durun yanlarında öyle insanlara yuzvermezseniZ değerli oluyorsunuz kendilerini ezik görsünler telefonla filan ugrasin kayleye alma yaninedir bu es ailelerinin derdi acaba

Maydonoz değil maydanoz doğrusu.
Cool ol sen de. Umursamayanı umursama yani. Cool davran.

Eşinle konuş sadece diğerleriylede selam sabah hal hatır fazlası zaten lüzumsuz...

Dışlanmak kotu bir his cok uzuldum sizin adiniza en guzel cozum içinizden cevap verin :) yani hem icinizde kalmaz hem onlarla muhattap olmazsiniz hemde kendinizce cevap vermis olursunuz:) kulaga garip geliyor ama sizin icin en iyi cozum bu bence

Son bes senedir akrabalar arasinda susmayi ogrendim .Konuskan bir insana gore zor ama inanin ki kafam gereksiz dusunce ve sozlerden uzaklasinca rahatladi.

Soguk davran. Onlarla muhattap olma

Offf off bende onlarla muhattap olmaya can atmiyorum ama.
Kimse yok ki burda ilce sözde ama koy gorunumlü.
Muhabberimiz olsun bir araya geldigimizde hos vakit gecirelim ostiyorum ama biz sadece geriliyoruz.

Ve inanin benim belli bir kabahatimde yok.
Kv nin attigi iftiralar yalanlar.
Yani birebir kimseyle bi sikinti yasamadim ama herkesle düsman vari iliskilerim kv saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…