Maydonozzz... evet her seye maydonozzz

Evet tamda oyle yapmayi düsunuyorum.
Sonra gecmisteki olaylar geliyor aklima.Değmezler deyip vazgeciyorum.
Gidip konussam biliyorum iyice havalanip benim ustume daha cok gelicekler.ve pişmaligim artacak.
O yuzden tinlamamayi dusunuyoeum onlari onlarin silahiyla vurma karari aldim

Ben dışlandığımı hissettiğim ortamda dış dünyadan kendimi soyutluyor, onları iplemiyorum. Hatta bazen kulaklık takıp duymuyorum bile. Böylece kendilerini de nimetten sayamıyorlar. Tavsiye ederim. Kitap, bilgisayar, telefon, el işi, vb.

kesin kararliyim bundan sonra ben de ole

Bence hiiiçç adam yerine koyupta bana niçiüün böyle yapıyosunuz kuzum diye konuşma ben de görümcemlerde devamlı ceple meşgul oluyorum.sitelerde fink fink geziniyorum.muhabbetler açmıyo çünkü..niye bizle konuşmuyo bizi beğenmiyo olmuş gerçi bu seferde.

Bende yapıyorum aynı şeyi kimse hoş geldin bile demiyor bozuluyorum sonra kakara kikiri ben yokmuşum gibi davranıyorlar ama bitirdim kestim attım sık görüşmemeye çalışıyorum görüştüğümde de aynen onlar gibi takılıyorum
sizin gibi her lafa atlardım ben burdayım der gibi ama sonra çok kızıyodum kendime ve bir gün bana yapılanların intikamını aldım evime geldiler bende onlar yokmuş gibi davrandım kv gözleri dolu dolu gitti gidiş o gidiş :)

Halk Eğitim kurslarına faln gitseniz ya da elinize alın bir örgü onunla uğraşın konusmak zorunda da kalmazsınız

tebriklerrrrr.
Darisi basima.
Bundan sonra bende ole davranicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…