Maydonozzz... evet her seye maydonozzz

Okurken gulumsettiniz beni :)
Benim kayinvalide ve kayinpeder bu kış iki ay bende kaldilar. Ayni taktiği onlarda bana uyguladilar. Ben gelince konusmayi kestiler. Yokmusum gibi davrandilar. Ben de onlar beni yok saydiklarinda bende onları yok saydim. Aynı onlar gibi davraninca konuşmaya basliyorlar. Deneyimle sabittir :)

Siz onlara boyle davrandikca inanin bir sey degismeyecek. Roman okuyun baska seyler yapin ama onlara tenezzul etmeyin bir sure sonra onlar fark etsin senin onlarsiz guclu oldugunu

Ins bugunden sonra bende öyle davranicam.
Tecrübeyle de sabitmiş
Gorsunler bakalim

Valla ben ilgilenmiyorum.. isimle kendimle ugrasiyom..yada sessiz. Bir araya gelince daha çok o konuşmaya çalışıyo

kızım sen ne diye kafaya takiyorsun birak eşinin ailesini
sende surat at. hiç gitme bence

mıchon konusma sansımız var mı

sizinle konuşmuyorlarsa sizde onlarla konuşmayın. sessizlik asalettir. sessiz kalın cevap vermeniz gereken şeye cevap verin sonra konuşmayın ne gerek var onlar sizinle konuşmaya çalışsınlar. siz değil onlar uğraşsın.keşke benimlede konuşmasalar sinirim bozuluyor her seferinde. gerek yok...

neden rahatsız olduğunu söyle insanlara
kırıldığını ve ne yaparlarsa iyi geleceğini söylemelisin bence
yok yine aynı davranırlarsa irtibatı kopar

Oylede burnu havadalar ki.
Kinussam iyice havalanirlar.
Ki gecmiste konusmuslugum var konustuğum icin yine suclu ben olmustum.
Ama bende düsunuyorum bu son hak olsun git baskin yapar gibi evine sor derdin ne diye.
Özellikle birtanesi tam cadıı cunkuuu ama yinede kararsizim

Onların yanında telefonla uğraş. Onlar seninle muhattap olmadıkça sende muhattap olma

Geç odana otur. İsim var de. Hastayım de. Kaynana derse yanımızda dur hizmet et. Sizde dersiniz sayende bana böyle davranıyorlar. Hizmeti de sen gör.

baskın ve cadı gibi yaparsan suçlu yine sen olursun
normal gidersin ve yine aynı şekilde yaptıklarında bir dakika beni dinlermisiniz dersin
bana bunu yapıyorsunuz ama çok kırılıyorum ve beni çok üzüyorsunuz
ve beni kendi yerinize koyun düşünün diyerek teker teker hepsine sor
yine lakayıtlı olurlarsa bir daha sizinle görüşmeyeceğim diyerek ordan çık ve bir daha gitme yanlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…